Starity

Édesapja szerint fantasztikus anya válik Meghan Markle-ből

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. október 21. 20:38 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Bár korábban akadtak köztük problémák, édesapja a legjobbakat kívánja a hercegnének.
A teljes cikkhez kattints ide!
2018. október 22. 08:58 #2
Alexaaa09
Alexaaa09
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1897
Csatolások: 0
Azonosító: 263421
Akkor most így fogja az egész család keresni a pénzt hogy a lanyukról nyilatkoznak? Nem csodálkoznék hogy ha még évek múltán is nyilatkoznának ráadásul úgy hogy el van cseszve az egész család. Maguk között kéne megbeszélni a dolgaikat és nem a médián keresztül.
2018. október 22. 10:46 #3
Madame
Madame
visszatérő vendég

StátuszEgy jó könyv társaságában kikapcsolódni: ez a hygge gondolatának egyik sarokköve
Hozzászólás: 109
Azonosító: 242739
Hmm, hmm... habár nem szabad a baba nemét megtudni a születés előtt, szerintem mégis nyilvános lesz ez az adat. Idén az emiatt született fogadások hamar elbuknak, mert Meghan családja nem bírja befogni a száját, és tuti eladják az infót jó pénzért.
2018. október 22. 12:41 #4
- törölt felhasználó -    
Engem hívnak mindig szívtelennek, mégis úgy látszik én vagyok az egyetlen, akinek könnybe lábadt a szeme. Undorító nő ez a Meghan, de komolyan. Az apja szereti őt basszus és ezt a csodás hírt neki is úgy kell megtudnia mint egy "átlagos alattvalónak"? Komolyan, csak én tartom ezt felháborítónak? Mindenki, ismétlem MINDENKI veszett már össze legalább egyszer a szüleivel, kisebb-nagyobb dolgon. De szerintem van az a pillanat, amikor FEL KELL NŐNI és meg kell bocsájtani. Lehet utálni valakit, ezzel nincs is semmi gond. De az hogy valaki ennyire NEM TISZTELI az apját, az már undorító.... És tudom, hogy terhes nőknek vagy jót vagy semmit... Szóval inkább nem kívánok neki semmit... >_>
2018. október 22. 14:11 #5
Madame
Madame
visszatérő vendég

StátuszEgy jó könyv társaságában kikapcsolódni: ez a hygge gondolatának egyik sarokköve
Hozzászólás: 109
Azonosító: 242739
Amúgy egyet értek veled AliceLiza. Viszont nekem a gyomrom attól is felfordul, hogy mint apa, mindent elad a sajtónak, amit megtud a lányától.
2018. október 22. 14:58 #6
- törölt felhasználó -    
Idézet (Madame @ 2018.10.22. 14:11)
Amúgy egyet értek veled AliceLiza. Viszont nekem a gyomrom attól is felfordul, hogy mint apa, mindent elad a sajtónak, amit megtud a lányától.

Persze, ez teljesen érthető. Nem normális az apjától, hogy ennyire "pénzhajhász", ha tényleg ilyeneket csinál és nem csak Meghan (és a rajongói) fújta fel a dolgot, akkor tényleg gáz. De ez is valahogy nézőpont kérdése. Mármint, ha "normális" apa-lánya viszony lenne köztük, akkor biztos nem adna el mindent. Ha a lánya beszélne vele és kérné az apját, hogy ne tegye, biztos nem tenné. Tudom-tudom, gáz, hogy egy ennyire nyilvánvaló dolgot kérni kell tőle, mert épp ésszel nem tudja felfogni.... De akkor is. Tudtommal, már amikor elkezdett információkat kiadni sem voltak igazán jóban de azóta pedig bocsánatot kért, nem is egyszer, meg is bánta amit tett, szóval nem tudom Mégánka mire vár még, csússzon neki hason az apja? Az meg, hogy most ezt az infót kiadta, ebben szerintem semmi extra nem volt és hát csak így juthatnak el a szavai (talán) a lányához. Szóval igen, nehéz dolog ez a nem-beszélek-a-másikkal dolog, de szerintem a csajszi beláthatná végre, hogy egy óvódás szintjét veri jelenleg. Az apja azt se teheti meg, hogy bekopog az ajtaján vagy sátrat ver és megvárja, hogy kijöjjön a lánya, a börtönbe kötne ki szegény, szóval egyértelmű, hogy Meghanek kéne lépni, hiszen csak ő léphet...
2018. október 22. 16:05 #7
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 201674
Ha egy apa nagy ívben tesz a gyerekére és ez Meghan féltestvéreire is igaz akkor az ne csak akkor akarjon már kapcsolatot vele mikor az hozzámegy egy herceghez. Az első esküvőjén se volt ott akkor miért nem cirkuszolt. Előadta a beteg vagyok infarktusom volt darabot az esküvő előtt de az állítólagos infarktusa másnapján kávét iszogatva fotózták le. Az egyik féltestvére Meghannak elismerte sosem fogadták be a. Folyamatosan megalázza nyilvános szereplésével hiába kérték fejezze be több alkalommal is nem teszi csak játssza az áldozatott
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok