Bár korábban akadtak köztük problémák, édesapja a legjobbakat kívánja a hercegnének.
A teljes cikkhez kattints ide!
Édesapja szerint fantasztikus anya válik Meghan Markle-ből
2018. október 21. 20:38
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2018. október 22. 08:58
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Akkor most így fogja az egész család keresni a pénzt hogy a lanyukról nyilatkoznak? Nem csodálkoznék hogy ha még évek múltán is nyilatkoznának ráadásul úgy hogy el van cseszve az egész család. Maguk között kéne megbeszélni a dolgaikat és nem a médián keresztül.
2018. október 22. 10:46
|
|
Madamevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.16. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 242739 offline
|
Hmm, hmm... habár nem szabad a baba nemét megtudni a születés előtt, szerintem mégis nyilvános lesz ez az adat. Idén az emiatt született fogadások hamar elbuknak, mert Meghan családja nem bírja befogni a száját, és tuti eladják az infót jó pénzért.
2018. október 22. 12:41
Engem hívnak mindig szívtelennek, mégis úgy látszik én vagyok az egyetlen, akinek könnybe lábadt a szeme. Undorító nő ez a Meghan, de komolyan. Az apja szereti őt basszus és ezt a csodás hírt neki is úgy kell megtudnia mint egy "átlagos alattvalónak"? Komolyan, csak én tartom ezt felháborítónak? Mindenki, ismétlem MINDENKI veszett már össze legalább egyszer a szüleivel, kisebb-nagyobb dolgon. De szerintem van az a pillanat, amikor FEL KELL NŐNI és meg kell bocsájtani. Lehet utálni valakit, ezzel nincs is semmi gond. De az hogy valaki ennyire NEM TISZTELI az apját, az már undorító.... És tudom, hogy terhes nőknek vagy jót vagy semmit... Szóval inkább nem kívánok neki semmit... >_>
2018. október 22. 14:58
Idézet (Madame @ 2018.10.22. 14:11)
Amúgy egyet értek veled AliceLiza. Viszont nekem a gyomrom attól is felfordul, hogy mint apa, mindent elad a sajtónak, amit megtud a lányától.
Persze, ez teljesen érthető. Nem normális az apjától, hogy ennyire "pénzhajhász", ha tényleg ilyeneket csinál és nem csak Meghan (és a rajongói) fújta fel a dolgot, akkor tényleg gáz. De ez is valahogy nézőpont kérdése. Mármint, ha "normális" apa-lánya viszony lenne köztük, akkor biztos nem adna el mindent. Ha a lánya beszélne vele és kérné az apját, hogy ne tegye, biztos nem tenné. Tudom-tudom, gáz, hogy egy ennyire nyilvánvaló dolgot kérni kell tőle, mert épp ésszel nem tudja felfogni.... De akkor is. Tudtommal, már amikor elkezdett információkat kiadni sem voltak igazán jóban de azóta pedig bocsánatot kért, nem is egyszer, meg is bánta amit tett, szóval nem tudom Mégánka mire vár még, csússzon neki hason az apja? Az meg, hogy most ezt az infót kiadta, ebben szerintem semmi extra nem volt és hát csak így juthatnak el a szavai (talán) a lányához. Szóval igen, nehéz dolog ez a nem-beszélek-a-másikkal dolog, de szerintem a csajszi beláthatná végre, hogy egy óvódás szintjét veri jelenleg. Az apja azt se teheti meg, hogy bekopog az ajtaján vagy sátrat ver és megvárja, hogy kijöjjön a lánya, a börtönbe kötne ki szegény, szóval egyértelmű, hogy Meghanek kéne lépni, hiszen csak ő léphet...
2018. október 22. 16:05
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Ha egy apa nagy ívben tesz a gyerekére és ez Meghan féltestvéreire is igaz akkor az ne csak akkor akarjon már kapcsolatot vele mikor az hozzámegy egy herceghez. Az első esküvőjén se volt ott akkor miért nem cirkuszolt. Előadta a beteg vagyok infarktusom volt darabot az esküvő előtt de az állítólagos infarktusa másnapján kávét iszogatva fotózták le. Az egyik féltestvére Meghannak elismerte sosem fogadták be a. Folyamatosan megalázza nyilvános szereplésével hiába kérték fejezze be több alkalommal is nem teszi csak játssza az áldozatott
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: