A Karib-tenger kalózai-filmek sztárja szigorúan megválogatja, melyek azok a mesék, melyeket lánya megnézhet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Keira Knightley tiltólistára tette Hamupipőkét és Arielt
2018. október 16. 14:28
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2018. október 16. 16:39
|
|
Viróvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.27. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 261532 offline
|
Jaj. Egy kisgyerek ezekből mit érthet? Ez számára csak egy mese, és őt nem az átvitt értelem érdekli, hanem az kisállatok a hercegnők meg a többi! Egy mese valószínűleg nem fogja megváltoztatni a döntéseit a életben...
2018. október 16. 17:28
Hu de tudtam, hogy valami feminista oka van. Szerintem simán nézheti a hercegnős meséket egy kisgyerek, úgyis az lesz a fontos, ahogy a szülő neveli őket.
2018. október 16. 17:53
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Ez szép, én a kis hableányból kicsit koromban még csak nem is a Disney-t ismertem, hanem az Andersen - féle változatot, ahol a hősnő minden áldozata hiábavaló, nem kapja meg a herceget, sőt, a végén az életét is odaadja érte :') Mindig kétkedéssel fogadom az ilyen feminista szemléletű meseválogatásokat, nem hiszem, hogy ennyire be kéne keményíteni, lesz még alkalom ránevelni a gyereket, hogyan kell bánni a férfiakkal. Igaz, ezeket a meséket én sem láttam a mai napig (nem a szüleim elvei miatt, egyszerűen csak nem volt alkalmam megnézni), szóval nincs saját tapasztalatom arról, hogy milyen hatással vannak egy lány fejlődésére
2018. október 16. 18:25
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Na és a Frozen? Abban Elsa elvileg meleg. Akkor ha már ennyire felvilágosult gondolkodású, akkor nézzen ilyen mesét? Nekem semmi problémám a melegekkel, de én meg azt a mesét nem nézetném inkább a gyerekemmel.
2018. október 16. 18:54
Anno jobban elvoltam a kis részletekkel, mai szemmel nézve Hófehérke, Hamupipőke és Ariel is jellemtelen, ostoba liba
Szánalmasak.
Én alapvetően se voltam egy ilyen "várom a herceget a fehér lovon" típus, de ha nem látnak mást, nem tágulhat a látásmódjuk, akkor a túl "lányos gondolkozású", nem annyira független természetű lányokban simán kialakulhat egy rossz alapozás ezek miatt. Aztán belőlük lesznek az olyan nevetséges emberek, akik elalélnak, ha valaki kinyitja nekik az ajtót, és úgy beszélnek a párjukról, mint valami istenségről.
A Frozen szerintem egy nagyon szájbarágós és csicsás mese, de sokkal szívesebben érdekelne egy leszbikus hercegnőről szóló mese, mint egy ilyen eltiporható, agyatlan szobanövényé, aki mindent A PASIRA alapoz. Hamupipőke is mit nyert? Leakasztott magának egy csávót, aki ennyire mélységesen imádja, hogy nem ismerte fel az arcát.
Én alapvetően se voltam egy ilyen "várom a herceget a fehér lovon" típus, de ha nem látnak mást, nem tágulhat a látásmódjuk, akkor a túl "lányos gondolkozású", nem annyira független természetű lányokban simán kialakulhat egy rossz alapozás ezek miatt. Aztán belőlük lesznek az olyan nevetséges emberek, akik elalélnak, ha valaki kinyitja nekik az ajtót, és úgy beszélnek a párjukról, mint valami istenségről.
A Frozen szerintem egy nagyon szájbarágós és csicsás mese, de sokkal szívesebben érdekelne egy leszbikus hercegnőről szóló mese, mint egy ilyen eltiporható, agyatlan szobanövényé, aki mindent A PASIRA alapoz. Hamupipőke is mit nyert? Leakasztott magának egy csávót, aki ennyire mélységesen imádja, hogy nem ismerte fel az arcát.
2018. október 16. 20:39
|
bsz.andreavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.04. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 260145 offline
|
Jézus máriám, ez már beteg. A gyerekeknek nem ezek a dolgok szűrődnek le a mesékből, amikor meg nagyobbak lesznek, akkor meg egy az, hogy már rohadtul nem Ariellel lesznek elfoglalva, kettő, ha mégis, akkor is tudatosul bennük, hogy ez csak egy mese.
2018. október 16. 21:41
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Nemár. Ez annyira hülyeség. Kiskoromban és most is imádom a Disney hercegnős meséket, és nem változtattak semmit a látásmódomban vagy befolyásolták a döntéseimet.
Valljuk be kb minden mesében vannak hülyeségek, de soha nem akadok fent ezeken mert a mesék számomra kikapcsolódást nyújtanak, hogy kiszakadjak a valóságból és erre tökéletesek a tündérmesék.
Valljuk be kb minden mesében vannak hülyeségek, de soha nem akadok fent ezeken mert a mesék számomra kikapcsolódást nyújtanak, hogy kiszakadjak a valóságból és erre tökéletesek a tündérmesék.
1 felhasználónak tetszik:
Fannycska999
2018. október 17. 09:35
|
|
Kennavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.13. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 270073 offline
|
Most ez komoly? Gyerekek milliói nőttek fel ezeken a meséken, mégse történt semmi..Ja, hogy erőltetni kell a feminista maszlagot? Ki nem állhatom, amikor a szülők ennyire befolyásolják a gyereket, csak mert ilyen kicsiként még nem tudnak dönteni
2018. október 17. 18:44
Ha bárki megnézi Keira bármelyik interjúját, akkor tudhatja, hogy rettentően tudatosan neveli a kislányát, és ezt Edie is érti. Én őszintén szólva meg tudom érteni a döntését, mert aki egy kicsit is ismeri őt, az tudhatja, hogy rengeteg mindent tesz a női egyenjogúság érdekében és minden cselekedete ennek a nevében zajlik, épp ezért ezen sem csodálkozom, és egyetértek vele.
2018. október 18. 11:51
Imádom ezeket a meséket, de teljesen megértem őt. Engem így 20 évesen, mikor már értem a mondanivalójukat és felfogom mi is történik, egyszerűen felidegesítenek. Persze elég nehéz elképzelni, hogy valaki ezek alapján élne, de megértem a tiltását, elvégre elég naív karakterekről beszélünk. Vegyük például a Szépség és a szörnyeteget ahol az a mondanivaló, hogy nem feltétlenül a külső a fontos, mert szerelem vak és a szörnyű külső mögött lehet, hogy egy csodálatos személyiség van. Szerintem az összes közül ez az egyetlen, aminek valódi, értelmes mondanivalója van.
2018. november 02. 19:13
|
|
ianginger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.10.29. Hozzászólás: 1158 Csatolások: 1350 Azonosító: 271029 offline
|
Szerintem ez kicsit túlzás! Egy kisgyereknek csak a hercegnők tetszenek és a szép ruhák. Arról nem is beszélve hogy egy épeszű emberben se tett még kárt. Ennyire nem kéne befyojásolni...
Mikor idősebb lesz és úgy dönt nem nézi ezeket a meséket mert...az megint más. Ha meg már olyan idős lesz pont nem foglalkozik a mesékkel.
Mikor idősebb lesz és úgy dönt nem nézi ezeket a meséket mert...az megint más. Ha meg már olyan idős lesz pont nem foglalkozik a mesékkel.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.