Starity

Ismét kórházba került Selena Gomez

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. október 12. 15:55 #21
Lanella
Lanella
ʚ♡ɞ

Státuszinaktív, átköltöztem a 'starseed'-re :)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1022
Csatolások: 0
Azonosító: 255197
nagyon fáj a szívem Sel-ért, nem érdemelne fájdalmat.. őszintén remélem, hogy hamarosan helyreáll mind lelkileg, testileg.
2018. október 12. 16:20 #22
kami98
kami98

Státusz"Life itself is worth living for." - JA
Hozzászólás: 1305
Azonosító: 137470
Istenem, drága szívem. Fogalmam sincs, mit írjak, csak nagyon remélem, hogy minél hamarabb rendbe jön, testileg és lelkileg jön. Hihetetlenül és egyben borzasztó is, hogy ilyen fiatalon már ennyi problémája van, mielőbbi gyógyulást kívánok neki és sok-sok kitartást! heart.gif
2018. október 13. 09:26 #23
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2234
Azonosító: 201674
Sokan Selena szüleit hibáztatják amiért nem akarták hogy kibéküljön Justinnal és nem hagyták hogy boldog legyen. Megértem a szüleit Selena beteg és semmi szükség érzelmileg is túlterhelni pedig minden Justinnal történt szakítása után rehabon kötött ki de ez is biztos a szülei hibája. Igen Selena felnőtt nő aki meghozhatja saját döntéseit de egy anyának végig nézni hogy lánya újra és újra ugyan azt a hibát követi el és a végén a padlóról kell felkaparni főleg ha még súlyos betegsége is van nem könnyű. Van aki drog van aki alkohol Selena Justin függő amiből nem gyógyul ki hiába a barátok és orvosok segítsége neki is akarnia kell lehet most is a betegségére hivatkozni de azért érdekes hogy azután kerül kórházba hogy Justin megnősült
2018. október 13. 17:32 #24
purpose
purpose
visszatérő vendég
Hozzászólás: 128
Azonosító: 268528
Idézet (kíváncsi-fáncsi @ 2018.10.12. 13:38)
Tényleg szörnyű már csak belegondolni is hogy ilyen fiatal és már most ennyi egészségügyi problémája van! DE
Bár őszintén most nem igazán értem mitől lehet ekkora szorongási zavara hiszen gyakorlatilag ebben az évben alig dolgozott és szabadságon volt, nem voltak fellépései, sem turnéja, nem forgatott filmet, elköltözött LA-ből ami állítása szerint az egyik stresszfaktora volt, legutóbbi interjújában kifejtette hogy mennyit foglalkozik a jótékonykodással (emberkereskedelemmel), amit szeret és akar is csinálni, nem voltak nagy és sok hivatalos megjelenései sem....
Szóval egy a nagy lelki probléma szerintem már kicsit mű hiszti is, mert összeomlik akkor is ha körülötte forog a világ, és már akkor is (vagy azért is) ha nem! :/

Már nem azért, de a szorongás és a depresszió, amit te "mű hisztinek" hívsz, a gyógyíthatatlan betegsége velejárója, ami leépítí, a szerveit, hízást/fogyást okozhat és ami miatt nem csak hogy lecsökken a várható élettartama, de valószínüleg nem lehet gyereke sem. Mielőtt egy beteg fiatal lányt rosszindulatúan rágalmazol, kérlek informálódj!
2018. október 19. 19:55 #25
anzi7
anzi7
Mrs. Tomlinson
Hozzászólás: 4240
Csatolások: 9
Azonosító: 191626
Szegény lány...
2018. október 23. 20:14 #26
- törölt felhasználó -    
Szegénykém sad.gif
2018. november 23. 22:32 #27
Blarece
Blarece
Hozzászólás: 532
Csatolások: 5438
Azonosító: 258797
Én igazán sajnálom azok miatt, amiket keresztül megy. Remélem egyszer majd jól lesz. :/
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok