Az Agymenők Pennyje legutóbbi interjújában megerősítette: önálló, független nő, aki a saját lábán is képes megállni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kaley Cuoco: „Ha a férjem holnap elhagyna, kutya bajom sem lenne”
2018. október 10. 14:45
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2018. október 10. 16:10
|
|
Alison DiLaurentisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.18. Hozzászólás: 82 Csatolások: 1 Azonosító: 265510 offline
|
A pali helyébe abban a szent húzásban elhagynám ha ilyeneket mondana.Ki tudja akkor hogy változna a véleménye.
2018. október 10. 16:50
|
szintikeee10új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 209294 offline
|
Szerintem itt inkább az anyagiakra gondolt és nem az érzelmekre
2018. október 10. 17:15
Nyilván, ha az anyagiakkal kezdi a mondandóját akkor azzal kapcsolatban is zárja le. Látszik mindkét félen, hogy szeretik egymást (instagram profilok).
2018. október 15. 16:02
|
rekacarpenterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.10.01. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 270865 offline
|
Teljes mértékben igaza van!
Akinek sikerült elsajátítani általános iskola alsó tagozatban a szövegértést, annak egyértelmű, hogy a mondat így hangzik, ha le akarjuk butítani mindenkinen akinek nem sikerült ezt a készésget magáévá tennie.
Ami engem illet, nincs szükségem Karlra, ahoz hogy anyagi biztonságban tudjam magam. Ha holnap elhagyna, kutya bajom sem lenne, minden eddig kiadásomat nélküle is tudnám fedezni. Ő ezzel tisztában van és ugyanígy érez, mivel ő sem függ anyagilag tőlem.
Gondolom a hozzászólok sem mondják, hogy: Szeretem az epret, mert az eper éde és az eperben nincsenek nagy magok. Hanem, hogy szeretem az epret mert édes és nincsenek benne nagy magok. Tehát csak vissza utaalnak a már elhangzott szóra egy mondaton belül, ahogy a szinésznő is vissza utalt egy előző mondatra a szövegben és nem ismételte feleslegesen magát.
Aki pedig abban a szent húzásban elhagyná a párját egy ilyen mondantért, annak a barátnőjének/barátjának javaslom, hogy minnél előbb csomagoljon. Bármekkora is a szerelem, soha nem függnék a másiktól, és nem is lennék együtt olyannal aki ezt elvárja tőlem.
Akinek sikerült elsajátítani általános iskola alsó tagozatban a szövegértést, annak egyértelmű, hogy a mondat így hangzik, ha le akarjuk butítani mindenkinen akinek nem sikerült ezt a készésget magáévá tennie.
Ami engem illet, nincs szükségem Karlra, ahoz hogy anyagi biztonságban tudjam magam. Ha holnap elhagyna, kutya bajom sem lenne, minden eddig kiadásomat nélküle is tudnám fedezni. Ő ezzel tisztában van és ugyanígy érez, mivel ő sem függ anyagilag tőlem.
Gondolom a hozzászólok sem mondják, hogy: Szeretem az epret, mert az eper éde és az eperben nincsenek nagy magok. Hanem, hogy szeretem az epret mert édes és nincsenek benne nagy magok. Tehát csak vissza utaalnak a már elhangzott szóra egy mondaton belül, ahogy a szinésznő is vissza utalt egy előző mondatra a szövegben és nem ismételte feleslegesen magát.
Aki pedig abban a szent húzásban elhagyná a párját egy ilyen mondantért, annak a barátnőjének/barátjának javaslom, hogy minnél előbb csomagoljon. Bármekkora is a szerelem, soha nem függnék a másiktól, és nem is lennék együtt olyannal aki ezt elvárja tőlem.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: