Nehéz megtippelni, ezúttal miért döntött úgy a rapper, hogy visszamondja fellépéssorozatát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Váratlanul lemondta turnéját Iggy Azalea
2018. október 09. 17:21
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2018. október 09. 17:35
Ha jól tudom, nem ő mondta le a turnéját és őt is váratlanul érte ez.
Nagyon sajnálom Iggyt, nem lehet könnyű neki most ez az időszak.
Szerencsére ha minden igaz csak 2-3 hónapot tolódik a turné, ami nem annyira vészes. Remélem addig kapunk új dalt az hamarosan megjelenő albumról!
Mi is szeretünk Iggy, kitartást! #queen
Nagyon sajnálom Iggyt, nem lehet könnyű neki most ez az időszak.
Mi is szeretünk Iggy, kitartást! #queen
1 felhasználónak tetszik:
Alenna
2018. október 09. 20:50
|
|
Alennaʟᴀ ᴜɴɪᴄᴀ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.29. Hozzászólás: 2552 Csatolások: 37312 Azonosító: 267566 offline
|
A cikk címe, valamint az idézeten kívüli szöveg teljesen ellent mond az idézetben leírtaknak.
Ahogy a Twitterre kiírt szövegében - itt pedig az idézetben - is áll: "A dolog nem rajtam állt vagy bukott." és ez így is történt. Nem Iggy döntötte el, hogy vissza legyenek-e mondva ezek a fellépések. Tehát nem Ő mondta le, Ő csak megerősítette a híreszteléseket erről. A döntés a Live Nation kezében volt... Maga a turné nem lett eltörölve, hanem csak az ez évre tervezett koncertekkel történt mindez, amelyeket állítólag át toltak 2019 januárjára, februárjára, valamint márciusára... Iggy-t egyébként meg nagyon sajnálom, főleg, hogy ez már másodjára történik meg vele...
Kitartást Iggy és mi is szeretünk.
2018. október 10. 20:00
|
|
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline
|
senki se vett jegyeket lol.
igazából sajnálom őt. tanulhatott volna a hibájából. meg ha már saját maga viccelődik azzal, hogy 60 rajongója van, akkor nem tudom mit gondolt azzal, hogy turnézik. pláne úgy, hogy cupcakkke-t hívta meg előzenekarnak, akinek szintén 60 rajongója van. meg amúgy is, befuccsolt a rap karrierje. a modellkedéssel jobban járna.
igazából sajnálom őt. tanulhatott volna a hibájából. meg ha már saját maga viccelődik azzal, hogy 60 rajongója van, akkor nem tudom mit gondolt azzal, hogy turnézik. pláne úgy, hogy cupcakkke-t hívta meg előzenekarnak, akinek szintén 60 rajongója van. meg amúgy is, befuccsolt a rap karrierje. a modellkedéssel jobban járna.
2018. október 10. 20:28
Idézet (TheBestKitsune @ 2018.10.10. 20:00)
Nyilván.
2018. október 11. 20:13
|
|
Alennaʟᴀ ᴜɴɪᴄᴀ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.29. Hozzászólás: 2552 Csatolások: 37312 Azonosító: 267566 offline
|
Idézet (TheBestKitsune @ 2018.10.10. 20:00)
Már vártam a negatív hozzászólásod.
2018. október 13. 16:46
|
|
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline
|
Idézet (Alenna @ 2018.10.11. 20:13)
Már vártam a negatív hozzászólásod.
Tudod pont, hogy nem ez az oka annak, hogy nem lesznek megtartva az ez évi koncertek. Igen, mint ahogy írtad is, ezzel csak viccelődött, tehát nem gondolta komolyan. A személyes Instagram-ját több mint 12 millióan követik, a személyes Twitter-ét közel 8 millióan, a Youtube-on majdnem 6 millió követője van, a legnagyobb rajongói oldala Instagram-on több mint 240 ezer követővel büszkélkedhet... Na és most ezek után vedd komolyan azt, hogy 60 rajongója van, valamint ezek után próbáld meg összehasonlítani Cupcakke rajongóinak a számával. Dehogy fuccsolt be a karrierje, meg amúgy is, majd Ő eldönti, hogy mivel jár/járna jobban.
egyáltalán nem negatívnak szántam a hozzászólásom, sőt mondtam is hogy sajnálom. az pedig vicc volt, hogy senki nem vett jegyet. bár mondjuk ki tudja. a legutóbbi turnéját is valószínűleg hasonló okokból mondták le.
cupcakkke is azért lépett vissza, mert kevesebb pénzt kapott volna szóval biztosan az a gond, hogy több pénzt fektettek volna bele, mint amennyit nyernek. ez teljesen érthető, én is lemondtam volna.
és beláthatnád, hogy tényleg egyre lejjebb süllyed a rapper karrierje. ez tény és ezt te is tudod.
2018. október 13. 16:52
Idézet (TheBestKitsune @ 2018.10.13. 16:46)
egyáltalán nem negatívnak szántam a hozzászólásom, sőt mondtam is hogy sajnálom. az pedig vicc volt, hogy senki nem vett jegyet. bár mondjuk ki tudja. a legutóbbi turnéját is valószínűleg hasonló okokból mondták le.
cupcakkke is azért lépett vissza, mert kevesebb pénzt kapott volna szóval biztosan az a gond, hogy több pénzt fektettek volna bele, mint amennyit nyernek. ez teljesen érthető, én is lemondtam volna.
és beláthatnád, hogy tényleg egyre lejjebb süllyed a rapper karrierje. ez tény és ezt te is tudod.
1. Az hülyeség, hogy többet fektettek volna bele, mint amennyi pénzt hozott volna, és nem cupcakke miatt lett lefújva...
2. Az tény, hogy volt idő, amikor Iggy volt az egyik, ha nem a leghíresebb női rapper, de attól még nem süllyedt el a karrierje, hogy most már kevesebb dalt készít (amik szerintem sokkal jobbak mint a régiek ^^) kevesebb megtekintéssel... Ha ismernéd Iggy-t tudnád miért volt ez a kis 'szünet' 2016-17-ben.
1 felhasználónak tetszik:
Alenna
2018. október 13. 19:11
|
|
Alennaʟᴀ ᴜɴɪᴄᴀ |
|
Idézet (ArteeBlanc @ 2018.10.13. 16:52)
1. Az hülyeség, hogy többet fektettek volna bele, mint amennyi pénzt hozott volna, és nem cupcakke miatt lett lefújva...
2. Az tény, hogy volt idő, amikor Iggy volt az egyik, ha nem a leghíresebb női rapper, de attól még nem süllyedt el a karrierje, hogy most már kevesebb dalt készít (amik szerintem sokkal jobbak mint a régiek ^^) kevesebb megtekintéssel... Ha ismernéd Iggy-t tudnád miért volt ez a kis 'szünet' 2016-17-ben.
A számból vetted ki a szót!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.