Starity

Váratlanul lemondta turnéját Iggy Azalea

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. október 09. 17:21 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Nehéz megtippelni, ezúttal miért döntött úgy a rapper, hogy visszamondja fellépéssorozatát.
A teljes cikkhez kattints ide!
2018. október 09. 17:35 #2
- törölt felhasználó -    
Ha jól tudom, nem ő mondta le a turnéját és őt is váratlanul érte ez.
Nagyon sajnálom Iggyt, nem lehet könnyű neki most ez az időszak. sad.gif Szerencsére ha minden igaz csak 2-3 hónapot tolódik a turné, ami nem annyira vészes. Remélem addig kapunk új dalt az hamarosan megjelenő albumról!
Mi is szeretünk Iggy, kitartást! #queen heart.gif
1 felhasználónak tetszik: Alenna
2018. október 09. 20:50 #3
Alenna
Alenna
ʟᴀ ᴜɴɪᴄᴀ

Státuszone thing about karma, that bitch will finds you
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2552
Csatolások: 37312
Azonosító: 267566
A cikk címe, valamint az idézeten kívüli szöveg teljesen ellent mond az idézetben leírtaknak. blink.gif Ahogy a Twitterre kiírt szövegében - itt pedig az idézetben - is áll: "A dolog nem rajtam állt vagy bukott." és ez így is történt. Nem Iggy döntötte el, hogy vissza legyenek-e mondva ezek a fellépések. Tehát nem Ő mondta le, Ő csak megerősítette a híreszteléseket erről. A döntés a Live Nation kezében volt... Maga a turné nem lett eltörölve, hanem csak az ez évre tervezett koncertekkel történt mindez, amelyeket állítólag át toltak 2019 januárjára, februárjára, valamint márciusára... Iggy-t egyébként meg nagyon sajnálom, főleg, hogy ez már másodjára történik meg vele... sad.gif Kitartást Iggy és mi is szeretünk. heart.gif
2018. október 10. 20:00 #4
TheBestKitsune
TheBestKitsune
visszatérő vendég

Státusztake me to a halsey concert and ill be yours
Hozzászólás: 275
Csatolások: 0
Azonosító: 259123
senki se vett jegyeket lol.
igazából sajnálom őt. tanulhatott volna a hibájából. meg ha már saját maga viccelődik azzal, hogy 60 rajongója van, akkor nem tudom mit gondolt azzal, hogy turnézik. pláne úgy, hogy cupcakkke-t hívta meg előzenekarnak, akinek szintén 60 rajongója van. meg amúgy is, befuccsolt a rap karrierje. a modellkedéssel jobban járna.
2018. október 10. 20:28 #5
- törölt felhasználó -    
Idézet (TheBestKitsune @ 2018.10.10. 20:00)
igazából sajnálom őt. tanulhatott volna a hibájából. meg ha már saját maga viccelődik azzal, hogy 60 rajongója van, akkor nem tudom mit gondolt azzal, hogy turnézik. pláne úgy, hogy cupcakkke-t hívta meg előzenekarnak, akinek szintén 60 rajongója van. meg amúgy is, befuccsolt a rap karrierje. a modellkedéssel jobban járna.

Nyilván. heart.gif
2018. október 11. 20:13 #6
Alenna
Alenna
ʟᴀ ᴜɴɪᴄᴀ

Idézet (TheBestKitsune @ 2018.10.10. 20:00)

Már vártam a negatív hozzászólásod. rolleyes.gif Tudod pont, hogy nem ez az oka annak, hogy nem lesznek megtartva az ez évi koncertek. Igen, mint ahogy írtad is, ezzel csak viccelődött, tehát nem gondolta komolyan. A személyes Instagram-ját több mint 12 millióan követik, a személyes Twitter-ét közel 8 millióan, a Youtube-on majdnem 6 millió követője van, a legnagyobb rajongói oldala Instagram-on több mint 240 ezer követővel büszkélkedhet... Na és most ezek után vedd komolyan azt, hogy 60 rajongója van, valamint ezek után próbáld meg összehasonlítani Cupcakke rajongóinak a számával. Dehogy fuccsolt be a karrierje, meg amúgy is, majd Ő eldönti, hogy mivel jár/járna jobban.
2018. október 13. 16:46 #7
TheBestKitsune
TheBestKitsune
visszatérő vendég

Státusztake me to a halsey concert and ill be yours
Hozzászólás: 275
Csatolások: 0
Azonosító: 259123
Idézet (Alenna @ 2018.10.11. 20:13)
Már vártam a negatív hozzászólásod. rolleyes.gif  Tudod pont, hogy nem ez az oka annak, hogy nem lesznek megtartva az ez évi koncertek. Igen, mint ahogy írtad is, ezzel csak viccelődött, tehát nem gondolta komolyan.  A személyes Instagram-ját több mint 12 millióan követik, a személyes Twitter-ét közel 8 millióan, a Youtube-on majdnem 6 millió követője van, a legnagyobb rajongói oldala Instagram-on több mint 240 ezer követővel büszkélkedhet... Na és most ezek után vedd komolyan azt, hogy 60 rajongója van, valamint ezek után próbáld meg összehasonlítani Cupcakke rajongóinak a számával. Dehogy fuccsolt be a karrierje, meg amúgy is, majd Ő eldönti, hogy mivel jár/járna jobban.

egyáltalán nem negatívnak szántam a hozzászólásom, sőt mondtam is hogy sajnálom. az pedig vicc volt, hogy senki nem vett jegyet. bár mondjuk ki tudja. a legutóbbi turnéját is valószínűleg hasonló okokból mondták le.
cupcakkke is azért lépett vissza, mert kevesebb pénzt kapott volna szóval biztosan az a gond, hogy több pénzt fektettek volna bele, mint amennyit nyernek. ez teljesen érthető, én is lemondtam volna.
és beláthatnád, hogy tényleg egyre lejjebb süllyed a rapper karrierje. ez tény és ezt te is tudod.
2018. október 13. 16:52 #8
- törölt felhasználó -    
Idézet (TheBestKitsune @ 2018.10.13. 16:46)
egyáltalán nem negatívnak szántam a hozzászólásom, sőt mondtam is hogy sajnálom. az pedig vicc volt, hogy senki nem vett jegyet. bár mondjuk ki tudja. a legutóbbi turnéját is valószínűleg hasonló okokból mondták le.
cupcakkke is azért lépett vissza, mert kevesebb pénzt kapott volna szóval biztosan az a gond, hogy több pénzt fektettek volna bele, mint amennyit nyernek. ez teljesen érthető, én is lemondtam volna.
és beláthatnád, hogy tényleg egyre lejjebb süllyed a rapper karrierje. ez tény és ezt te is tudod.

1. Az hülyeség, hogy többet fektettek volna bele, mint amennyi pénzt hozott volna, és nem cupcakke miatt lett lefújva...
2. Az tény, hogy volt idő, amikor Iggy volt az egyik, ha nem a leghíresebb női rapper, de attól még nem süllyedt el a karrierje, hogy most már kevesebb dalt készít (amik szerintem sokkal jobbak mint a régiek ^^) kevesebb megtekintéssel... Ha ismernéd Iggy-t tudnád miért volt ez a kis 'szünet' 2016-17-ben.
1 felhasználónak tetszik: Alenna
2018. október 13. 19:11 #9
Alenna
Alenna
ʟᴀ ᴜɴɪᴄᴀ

Idézet (ArteeBlanc @ 2018.10.13. 16:52)
1. Az hülyeség, hogy többet fektettek volna bele, mint amennyi pénzt hozott volna, és nem cupcakke miatt lett lefújva...
2. Az tény, hogy volt idő, amikor Iggy volt az egyik, ha nem a leghíresebb női rapper, de attól még nem süllyedt el a karrierje, hogy most már kevesebb dalt készít (amik szerintem sokkal jobbak mint a régiek ^^) kevesebb megtekintéssel... Ha ismernéd Iggy-t tudnád miért volt ez a kis 'szünet' 2016-17-ben.

A számból vetted ki a szót! meghajolo.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok