Az elmúlt évek itthoni és külföldi teltházas koncertjei után idén először önálló nagyszabású látványos koncertshowjára készül Radics Gigi november 10-én 19:00 órakor a Papp László Budapest Sportarénában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Radics Gigi nagyszabású koncertshow-ra készül az Arénában
2018. október 03. 12:56
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Nem olyan nagy szám a hangja, mint amilyennek előadják!! Adele, Beyonce, Lady Gaga, Demi, Ariana, Christina, Jennifer Hudson ... Csak hogy párat említsek az igazán nagy hangok közül, a jelenben. A közelükben sincs a kiscsaj. Az meg, hogy Quincy Jones-al reklámozza magát mindenhol... No comment
2018. október 03. 17:34
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Bár az X-Faktor zsűri székéhez szerintem még fiatal, de nem semmi, hogy ennyi idős korára már nemzetközi szinten is elért sikereket. Ráadásul Quincy Jones is elismeri, az ő szavára pedig lehet adni.
2018. október 03. 18:39
|
|
JustACatLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.21. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 269899 offline
|
Csak merő kíváncsiságból rákattintottam a linkre, hogy megnézzem mekkora is lesz az az arénakoncert és kicsit meglepődtem azon, hogy a színpad elég furán áll és az aréna negyede csupán a nézőtér. Nem nagyon értem. Már fél évvel ezelőtt meghirdették ezt az egészet és még az aréna negyedét sem tudja megtölteni?
2018. október 04. 12:55
|
|
dreamgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 260 Csatolások: 54 Azonosító: 18804 offline
|
nem akarom őt leszólni semmi esetre sem mert valóban nagyon tehetséges énekes, de nálunk falunapon mikor fellépett sem volt rá kiváncsi szinte senki, alig lézengett pár ember a szinpad előtt, de pl. egy Magna Cum Laudén meg egészen a környező utcákba folytak már az emberek, mert nem lehetett elférni... Én ott voltam Gigi koncertjén mert kiváncsi voltam rá, de nagyon rossz számokat énekelt, azt a stílust amit ő szeret, itthon nem nagyon komálják. Szóval hiába jó énekesnő, ha nem jók a számai (1-2 kivétellel). Meg persze hogy legtöbbször még csak nem is magyarul énekel. Bár a leginkább akkor ábrándultam ki belőle amikor elkezdtem követni instán, mert amiket oda kirak storyba az sokszor ultragáz. Komolyan nem tudom mennyi ész van a fejében... Szóval sztem ez az aréna koncert egy nagy bukás lesz, főleg ilyen magas jegyárak mellett.
2018. október 11. 07:39
|
|
Azimvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 218672 offline
|
Tudom, hogy valakik ezt negativitásnak tekintik, de nem érdekel, mert egyszerűen nem kell mindenhez tapsikolni meg isteníteni, ami valójában nem is olyan jó. És Gigi nem olyan jó, mint amilyen jóként marketingelik.
A quincy Jones mondattal nem tudok mit kezdeni, aranyos ha ezt mondta, de azért ne vegyük már készpénznek egy 85 éves bácsi hízelgését, na mindegy...
Bár elismerem, Gigi valóban tehetséges, de egyáltalán nem kiemelkedő, mert mind külsőben mind HANGBAN egy Beyoncé imitátor, semmi több. Abban tartom tehetségesnek, ahogy Beyoncét utánozza, mert tényleg kell hozzá hang, hogy ezt valaki megtehesse. De ne papoljanak már itt egyedi stílusról, könyörgöm, amikor az éneklésében minden hanglejtésben, prozódiában, légzésben Beyoncé technikái köszönnek vissza. És akkor még rátesz egy lapáttal hogy ugyanolyan ruhákat varrat magának, mint amik Beyoncén vannak, csak t*sco gazdaságos verzióban...szerintem ez szánalmas, és Dunát lehet rekeszteni már a sok magyar Beyoncéval, magyar Justin Bieberrel, magyar One Directionnel...alkosson egyedit, aztán akkor kérjen el ugyanannyit a koncertjére, mint amennyit a világsztárok kérnek.
A quincy Jones mondattal nem tudok mit kezdeni, aranyos ha ezt mondta, de azért ne vegyük már készpénznek egy 85 éves bácsi hízelgését, na mindegy...
Bár elismerem, Gigi valóban tehetséges, de egyáltalán nem kiemelkedő, mert mind külsőben mind HANGBAN egy Beyoncé imitátor, semmi több. Abban tartom tehetségesnek, ahogy Beyoncét utánozza, mert tényleg kell hozzá hang, hogy ezt valaki megtehesse. De ne papoljanak már itt egyedi stílusról, könyörgöm, amikor az éneklésében minden hanglejtésben, prozódiában, légzésben Beyoncé technikái köszönnek vissza. És akkor még rátesz egy lapáttal hogy ugyanolyan ruhákat varrat magának, mint amik Beyoncén vannak, csak t*sco gazdaságos verzióban...szerintem ez szánalmas, és Dunát lehet rekeszteni már a sok magyar Beyoncéval, magyar Justin Bieberrel, magyar One Directionnel...alkosson egyedit, aztán akkor kérjen el ugyanannyit a koncertjére, mint amennyit a világsztárok kérnek.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: