Starity

A szomorú és magányos Cheryl sosem gondolta volna, hogy egyszer egyedülálló szülő lesz

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. október 21. 09:14 #21
rekacarpenter
rekacarpenter
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 8
Csatolások: 0
Azonosító: 270865
Idézet (caesar @ 2018.10.09. 21:43)
"Egy 25 éves már nem gyerek, hanem felnőtt férfi," - hát nem tudom drágám, te melyik világban élsz, de nem ebben, az tuti. Egy 25 éves felnőtt??? Férfi??? A mai világban, ahol még a 40 évesen is otthon laknak anyucikával a mamahotelben? Na ne nevettess már...

Szomorú, hogy a te világodban ez így van, nem irigyellek sad.gif.
Ha neked az a férfi aki 40 évesen még otthon lakik,mondjuk akkor magadnak köszönheted.
Az én ismerőseim diploma után külön költöztek, de volt aki már főiskola alatt, ha nem akkor még gyűjtögettek pár évig és utána, de nem 40 évesen.
Akik szakmát tanultak is hamar elkerültek otthonról, főleg ha meglett a megfelelő társ hozzá, mivel egy egészséges emberben hamar előjön a vágy az önállósodásra.
És igen 25-30 év között soknak van kis gyereke akiket becsülettel nevel és nem lelép egy kakis pelenka után, arra hivatkozva, hogy sok 40 éves sem érett az apaságra.
Amiről te beszélsz az pedig nem a mai világban van, életképtelen, élősködő egyedek mindig is voltak és lesznek is, de szerencsére nem ez a magyar átlag, ha nálatok igen, akkor pedig javaslom, hogy cseréld le az ismerősi köröd.
1 felhasználónak tetszik: Maiko
2018. november 07. 18:37 #22
caesar
caesar
visszatérő vendég

StátuszAz analfabétáknak ugyanúgy ízlik a betűtésztával készült leves?
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 383
Azonosító: 265852
Kedves Rékácska, nem tudom, te hány éves vagy, de kb. 12 lehetsz és borzasztó cuki, ahogy osztod az észt. Kb. az anyád lehetnék Sajnos ettől még nem lesz igazad, és nem az "én világomban" ez a tendencia, hanem abban a világban, amiben élünk. Az én közeli ismerőseim nem ilyenek, kerülöm az ilyeneket, de attól még lépten-nyomon hallom mások panaszait, és látom, mi megy a világban. Ébredj fel a rózsaszínű kis álmaidból, szerintem.
2018. november 07. 18:39 #23
caesar
caesar
visszatérő vendég

StátuszAz analfabétáknak ugyanúgy ízlik a betűtésztával készült leves?
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 383
Azonosító: 265852
Úristen de buta emberek vannak, áááá komolyan...
2018. november 12. 19:39 #24
M. Safari
M. Safari
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 92
Azonosító: 122994
Idézet
Kedves Rékácska, nem tudom, te hány éves vagy, de kb. 12 lehetsz és borzasztó cuki, ahogy osztod az észt. Kb. az anyád lehetnék Sajnos ettől még nem lesz igazad, és nem az "én világomban" ez a tendencia, hanem abban a világban, amiben élünk. Az én közeli ismerőseim nem ilyenek, kerülöm az ilyeneket, de attól még lépten-nyomon hallom mások panaszait, és látom, mi megy a világban. Ébredj fel a rózsaszínű kis álmaidból, szerintem.

"Kb. az anyád lehetnék" ? biggrin.gif Pasiként vagy regisztrálva az oldalra. Rékának adok igazat felnőtt fejjel (27 vagyok, szerintem Ceasar egy troll tongue.gif ). Engem attól ráz a hideg, amikor egy minden tekintetben nagykorú embert kisfiúként meg gyerekként aposztrofálnak egy harmincas csaj mellett. malade.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Cheryl Cheryl 136.