A 22 éves ausztrál színésznő kis híján szerepet kapott a The CW népszerű sorozatában.
A teljes cikkhez kattints ide!
A 13 okom volt sztárját is meghallgatták a Riverdale egyik kulcsszerepéért
2018. szeptember 29. 17:30
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2018. szeptember 29. 21:14
Hannah karaktere még mindig jobb, mint Betty-é, szóval jobb, hogy nem kapta meg. Katherine-ben sok potenciált látok, sokra vihetné, és igaz a 13RW elég szar egy sorozat, eléggé híressé tette és remélem sok szerepe lesz a jövőben, és beigazolódik amit vele kapcsolatban érzek. Örülök, hogy nem fog a következő évadban benne lenni és helyette inkább valahol máshol próbálja ki magát.
2018. szeptember 30. 01:05
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Hááát ő ... ő mint Betty Cooper?! Egyáltalán,hogy gondolta,hogy pályázik a szerepre?
Még Lili eléggé hasonlít a képregényes karakterre,addig ő cseppet sem
és ez a csaj,mint kettős személyiségű lány,aki néha parókát vesz fel és bedurvul?
Nah neröhögtessenek már xD a 13 okom volt szerepe teljesen ráillett,Betty szerepe viszont egy lepkefingnyit sem...szóval hála az égnek,hogy nem lett befutó
2018. szeptember 30. 09:59
|
|
Revelynne✧・゚*ᴍᴏᴏɴsᴛʀᴜᴄᴋ*・゚✧ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.17. Hozzászólás: 6162 Csatolások: 1649 Azonosító: 268727 offline
|
szerintem betty karaktere az egyik, ha nem a leggyengébb a sorozatban, így borzasztóan hálás vagyok amiért katherine-t nem ezzel a szereppel ismertem meg. valószínűleg, akkor nem szeretném ennyire, mint most. nincs bajom lilivel, de bettytől ráz a hideg, szóval, jó hogy ő kapta végül is a szerepet.
2018. szeptember 30. 11:05
Idézet
Hááát ő ... ő mint Betty Cooper?! Egyáltalán,hogy gondolta,hogy pályázik a szerepre? biggrin.gif Még Lili eléggé hasonlít a képregényes karakterre,addig ő cseppet sem biggrin.gif
Nina Dobrev is úgy pályázott Elena szerepére a Vámpírnaplókban, hogy nincs szőke haja és kék szeme, mégis megkapta a szerepet. Sokszor van úgy, hogy egy adaptációnál mernek kockázatot vállalni a készítők, ha azt látják, hogy az adott színész/színésznő a külsőtől eltekintve tökéletesen hozza a karaktert annak minden jellemvonásával, és kicsit sem érdekli őket, hogy milyen véleménnyel lesznek róla mások.
Amúgy nagyon örülök, hogy Katherine végül a 13 Reasons Whyban kapott szerepet, hiszen Hannah szerepe tökéletes volt számára, hogy megmutassa, mire is képes. Még a gyengébb második évadról szóló kritikákban is lehet olvasni, hogy Katherine továbbra is kiemelkedik a vele egykorú színésztársai közül. Nélküle valószínű, hogy nem lett volna olyan hatásos és hiteles a sorozat.
2018. október 08. 00:19
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
De ha Bettyt megváltoztatták volna az már nagyon durva lett volna...oke hogy Elena eleve szőke (mondjuk agybajt kaptam mikor olvastam a könyvet és erre rájottem) de Nina tökéletes volt a szerepre,ugyanúgy ahogy Lili Bettyére ...engem annyira a 13 okom volt nemhatott meg ,most lesz egy új filmje a csajnak majd meglátjuk más körülmények között,hogy fog szerepelni,de a sorzatban engem nemnagyon fogott meg...inkább feltörekvőnek mondanám mint kiemelkedőnek...de persze ey az én véleményem
mindenesetre visszatérve Betty mint barna haju...meg azért szerintem túl nagy falat lett volna Katherine-k Betty szerepe... jól van ez úgy ahogy van
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: