Az énekesnő a PizzaSlime.com-mal fogott össze, hogy eladásra bocsássa elhullajtott könnyeit.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bizarr! Milliókért árulja könnyeit Noah Cyrus
2018. szeptember 21. 15:44
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2018. szeptember 21. 15:54
|
|
CsacskaCsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.08. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 265323 offline
|
Ha lenne elég pénzem, akkor tuti megvenném, és meginnàm!
2018. szeptember 21. 16:18
Az első gondolatom az volt, amikor megláttam reggel Instagram-on az explore fül alatt többször is ezt a hírt, hogy biztosan a merengőbe szerette volna önteni, aztán inkább úgy döntött, hogy pénzre váltja. Egyébként, közel sem hinném, hogy az üvegcsében valóban a lány könnyei lennének; könnyen megeshet, hogy egyszerűen csak víz. Harmadszor pedig, szánalmasnak és undorítónak találom, hogy egy olyan ember, aki egyébként is több tucat átlagember pénzével rendelkezik egymaga, híres családból származik és láthatóan nem kevés bevételt kap a dalai után, ilyen piti módon szeretne még több pénzt szerezni például ahelyett, hogy adományozna, vagy embertársain / állatokon segítene. Nevetséges. Sosem volt szimpatikus ez a lány, most már még kevésbé az.
2018. szeptember 21. 18:28
Aztán ki tudja..könnyen lehet, hogy csak sima víz van az üvegcsében. Több értelme lett volna egy parfümöt dobnia piacra.
2018. szeptember 21. 19:33
Én még azt hittem, hogy normálisabb mint a nővére.. de idióta mindkettő.. :'D
2018. szeptember 21. 22:13
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Azért ennyire nagy sztárnak ne képzelje már magát, hogy milliókért adja el a könnyeit, bár vannak idióták akik megveszik
Szerintem sokkal kreatívabb lett volna, ha parfümöt készít Noah Cyrus Tears néven amiben van pár csepp könny is, vagy legalábbis beadhatja...
Szerintem sokkal kreatívabb lett volna, ha parfümöt készít Noah Cyrus Tears néven amiben van pár csepp könny is, vagy legalábbis beadhatja...
2018. szeptember 22. 21:11
Sós víz egy valag pénzért. A hülyének is megéri.
2018. szeptember 23. 10:57
|
|
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline
|
Hát ez nagyon beteg...
2018. szeptember 23. 14:45
Már nem azért, de nem tudom elképzelni, hogy jutott ez eszükbe? A csaj éppen sírt és eszébe jutott, hogy 'hé, hamár sírok legyen hasznom is belőle' és elővett egy üveget, majd 'belesírt'? Ez így elég hülyén hangzik. Szerintem is kamu az egész.
2018. szeptember 24. 14:20
|
|
fluffybunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.26. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 270192 offline
|
Szerintem vicces
2018. november 02. 16:58
hmm, akkor majd én is megtöltök egy üveget sós vízzel, majd kirakom a netre "Shawn Mendes (só mentes haha) könnycseppek eladó csak 4 millió forint!!"
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.