Head Above Water címmel dobta piacra legújabb kislemezét a kanadai énekesnő.
A teljes cikkhez kattints ide!
5 év után új dallal jelentkezett Avril Lavigne
2018. szeptember 20. 16:50
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2018. szeptember 20. 18:48
|
|
LBSBennoda666új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.21. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 266300 offline
|
A királynő visszatért
2018. szeptember 20. 21:33
Ez valami fantasztikus. Komolyan a sírás kerülgetett, iszonyatosan megérintett, nagyon gyönyörű volt. Iszonyatosan inspirálónak tartom Avrilt, remélni tudom, hogy minél hamarabb visszatér majd úgy igazán a zeneiparba, hiszen most választ kaptam rá, mi hiányzik a lejátszási listámból: Avril zenéi.
2018. szeptember 21. 14:10
Örülök, hogy Lavigne kisasszony visszatért!
Mindig szerettem a számait!
2018. szeptember 21. 16:52
|
|
Romoliaasgardian princess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.14. Hozzászólás: 3257 Csatolások: 798 Azonosító: 248403 offline
|
Már nagyon vártam vissza a zeneiparba és persze örülök, hogy már minden rendben van vele. Avril-nak csodálatos hangja és stílusa van, valamint ez a dal is gyönyörű.
2018. szeptember 21. 22:10
Nagyon vártam már a visszatérését, csodálatos dal lett ^^
2018. szeptember 22. 17:04
De jóó..
Annyira örülök neki..
És a dal is nagyon tetszik...
Annyira örülök neki..
És a dal is nagyon tetszik...
2018. szeptember 23. 07:21
|
|
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline
|
kisgyerek korom énekese végre visszatért!! és nem is egy akármilyen dallal❤imádom
2018. október 12. 20:25
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Én a klipről írtam cikket is, de valami oknál fogva nem lett kiadva sajnos. A lényeg viszont, hogy visszatért végre
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: