A szerelmesek viszonya 2017 elején vette kezdetét, ám azóta is igyekeznek a médiától elzártan élni magánéletüket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Joe Alwyn először nyilatkozott Taylor Swifthez fűződő kapcsolatáról
2018. szeptember 20. 13:44
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2018. szeptember 20. 15:50
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Cuki páros, bírom őket együtt. Bár nem sokat látni a kapcsolatukból, de úgy tűnik, Taylor végre lecövekel egy srác mellett, és talán ebből még dal se lesz. Látszik, hogy most tényleg komolyan veszi, és emiatt még szimpatikusabb is lett a szememben.
2018. szeptember 20. 16:45
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Ezzel a nyilatkozattal nem is árult el semmit.
2018. szeptember 20. 19:43
Én már szinte meg is feledkeztem arról, hogy egy párt alkotnak. Valóban hatásosan védik a kapcsolatukat.
2018. szeptember 20. 20:21
Taylor vegre boldog, ugyh a srác tenyleg tudhat valamit
2018. szeptember 21. 14:09
A lehető legjobban járnak el. Mindent nem szabad elmondani a médiának. Nyilván, hogy Taylor Swift tanult a régi hibáiból! Sohasem késő!
2018. szeptember 21. 16:15
|
|
Revelynne✧・゚*ᴍᴏᴏɴsᴛʀᴜᴄᴋ*・゚✧ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.17. Hozzászólás: 6162 Csatolások: 1649 Azonosító: 268727 offline
|
szerintem joe nagyon korrekt választ adott, senkinek semmi köze a magánéletükhöz. nagyon-nagyon szeretem taylort, de élete ezen részére nem vagyok kíváncsi, mármint annyit bőven elég tudnom, hogy jól érzi magát joe mellett és, hogy boldogok együtt.
örülök, hogy tényleg értelmet nyer a call it what you want egyik dalszövege miszerint:"I'm doing better than I ever was"
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: