Régóta mennek a pletykák, hogy Kimi Räikkönen elhagyja a Forma-1-et 2019-ben, ám ez végül nem történt meg. A Finn pilóta valóban távozott a Ferraritól, ám a Sauberhez aláírt. A helyét pedig a fiatal Monacói pilóta, Charles Leclerc veszi át.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Ferrari döntött: Leclerc- Vettel a 2019-es év pilótapárosa
2018. szeptember 19. 10:18
|
|
CseszkóAnnaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 245523 offline
|
2018. szeptember 21. 14:36
Charles Leclerc roppant szimpatikus fickó! Nekem is elhunyt az Édesapám nemrég, így átérzem a helyzetét!
Biztos büszke lenne a fiára!
Kimi Räikkönen legalább marad az F1-ben!
Annyira király ez az ember! Imádom a finneket is! Remélem jól tolja majd a Sauberben is!
Kimi Räikkönen legalább marad az F1-ben!
2018. szeptember 22. 15:15
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
igazából én teljes mértékben felvoltam arra készülve, hogy Kimi visszavonul. rossz volt látni, hogy a Ferrari sorra elbszta a versenyeit, pedig olyan formában van, amit sokan megirigyelhetnének. kíváncsi leszek mit hoz össze a Sauberrel.
de legalább ott lesz.
Leclerc pedig szerintem még nagyon tapasztalatlan, tehetséges, de nem annyira rátermett, mint pl Verstappen. számomra meglepő volt ez a döntés a Ferraritól, nem rájuk vall, de hát Todt a menedzsere, szóval gondoltam, hogy ez lesz.
Leclerc pedig szerintem még nagyon tapasztalatlan, tehetséges, de nem annyira rátermett, mint pl Verstappen. számomra meglepő volt ez a döntés a Ferraritól, nem rájuk vall, de hát Todt a menedzsere, szóval gondoltam, hogy ez lesz.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

0 felhasználónak tetszik: