2019-ben kerül képernyőre a népszerű sorozat nyolcadik és egyben utolsó évada.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kit Harington szerint nem lesz mindenki maradéktalanul elégedett a Trónok harca fináléjával
2018. szeptember 13. 17:56
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2018. szeptember 13. 18:45
El nem tudom mondani, hogy mennyire várom az új évadot.. borzasztó szomorú vagyok, hogy egy ilyen tökéletes dolognak vége..
Remélem Daenerys vagy Cersei ül majd a vastrónon az utolsó részben.
Remélem Daenerys vagy Cersei ül majd a vastrónon az utolsó részben.
2018. szeptember 13. 19:44
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Nem bírom kivárni az új évadot!! Bár egyben szomorú is vagyok miatta, hogy ez lesz az utolsó évad.
2018. szeptember 13. 21:06
|
|
fluffybunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.26. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 270192 offline
|
Szerintem Daenerys nem fog a trónon ülni, mert eddig ahhoz képest könnyen mgszerzett mindent, a semmiből tört fel és mindig győzelmet aratott, ő az egyik olyan szereplő, akit az emberek nagyrésze a trónon akar tudni (mondjuk emiatt a pont miatt lehet ő kerül oda) Végülis nagyon várom már, annyira nincs is messze
2018. szeptember 13. 22:32
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Ez nyilvanvalo, hogy nem sokmindenki lesz elegedett a finaleval, mivel eleve rengeteg jo karaktert kinyirtak mar, szoval szerintem a rajongok mar felkeszultek arra, hogy egy vagy tobb kozkedvelt karakter meghalhat. :/
2018. szeptember 14. 22:23
|
|
Éjla100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.02. Hozzászólás: 459 Csatolások: 0 Azonosító: 230669 offline
|
denerys meghal szülésközben, jon megöli brant, mert ő az éjkirály, és jogos trónörökösként jon újra felosztja a hét királyságot, ő meg elvonul a gyerekével
2018. szeptember 15. 20:29
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Én elégedett leszek, ha lesz benne Jonsa (Jon & Sansa), lol.
2018. szeptember 21. 18:24
Nekem már előre megmondható, hogy tetszeni fog valószínűleg a lezárás! Ritkán csalódok az ilyen dolgokban!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: