Bár nem is lehetne boldogabb újdonsült férje oldalán, az ex-színésznő egyúttal magányos is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Meghan Markle nehezen talál magának bizalmasokat
2018. szeptember 12. 19:38
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2018. szeptember 12. 21:01
|
|
Fzsuzsi96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.13. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 269850 offline
|
Azért hadd ne sajnáljam már meg....ő választotta, fogadja el a velejáró dolgokat, ha már annyira hercegné akart lenni évek óta.......
Meg nemcsak a családja a hibás, azért Meghan is jócskán tehet arról, hogy ilyeneket mondanak róla....oké, nem szép dolog a családjától, de ok nélkül senki sem tesz/mond ilyet, ha szereti a rokonát.....igen, biztos benne volt a pénz is valamilyen szinten, de biztos nem alaptalanul vádolgatják mindenfélével (a volt férje is azt nyilatkozta, hogy úgy érezte, mintha ő egy kosz lenne Meghan cipőjének talpán....)
OFF: ez az egész Markle-família mizéria nekem hasonít az itthoni Weisz Fanni körüli cirkuszra...bizonyos szinten. :/
Meg nemcsak a családja a hibás, azért Meghan is jócskán tehet arról, hogy ilyeneket mondanak róla....oké, nem szép dolog a családjától, de ok nélkül senki sem tesz/mond ilyet, ha szereti a rokonát.....igen, biztos benne volt a pénz is valamilyen szinten, de biztos nem alaptalanul vádolgatják mindenfélével (a volt férje is azt nyilatkozta, hogy úgy érezte, mintha ő egy kosz lenne Meghan cipőjének talpán....)
OFF: ez az egész Markle-família mizéria nekem hasonít az itthoni Weisz Fanni körüli cirkuszra...bizonyos szinten. :/
2018. szeptember 12. 21:24
Na rájött hogy nem lehet mindent megvenni pénzen?
2018. szeptember 12. 22:09
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Tényleg nehéz lehet, hisz azért mégis egy másik kontinensre költözött teljesen más környezetet kell megszoknia. Attól még hogy több pozitívum van a helyzetében lehet negatív is, a kettő nem zárja ki egymást.
2018. szeptember 13. 10:51
Azok a "régi barátok" talán nem is voltak annyira igaziak Meghan életében, ha csak úgy el lehetett őket veszíteni.
2018. szeptember 14. 22:37
|
|
fluffybunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.26. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 270192 offline
|
Hát, azért ezzel számolhatott
2018. szeptember 15. 20:25
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Hát, erre számíthatott volna.
2018. október 05. 13:35
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Most őszintén, ti gondolnátok arra, mikor a szerelmetekkel egybekötitek az életeteket, hogy magányosak lesztek?
Szerintem épp azt várnátok, hogy a másik teljessé tesz majd, mellettetek fog állni.
A másik dolog, hogy számítani valamire az egy dolog. De szerintem senki sem tudja milyen Meghan cipőjében járni, míg ténylegesen abba a szituációba nem kerültök.
Szerintem épp azt várnátok, hogy a másik teljessé tesz majd, mellettetek fog állni.
A másik dolog, hogy számítani valamire az egy dolog. De szerintem senki sem tudja milyen Meghan cipőjében járni, míg ténylegesen abba a szituációba nem kerültök.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: