Starity

Shannen Doherty elárulta, mi a véleménye a Bűbájos boszkorkák rebootjáról

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. szeptember 10. 17:57 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Most már biztos: októberben kerül először képernyőre a felújított Bűbájos boszorkák című sorozat első része.
A teljes cikkhez kattints ide!
2018. szeptember 10. 20:22 #2
allisonhale.
allisonhale.
queen of ravka

Státuszto the stars who listen and the dreams that are answered.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2697
Csatolások: 20700
Azonosító: 267416
Tetszik az előzetes, kíváncsi leszek erre a sorozatra.
A szereplők szimpatikusak, szerintem mindhárom főszereplő jó választás volt.
2018. szeptember 10. 20:30 #3
hellfire
hellfire
új tag

Státusz❖ pain; you break me down, you build me up, believer, believer ❖
Hozzászólás: 5
Csatolások: 0
Azonosító: 264692
Én nem tudom, de valahogy nagyon nem várom. Annyival jobb lett volna, ha a Halliwell szálat viszik tovább. Ha nem is Chris meg Wyatt, de esetleg az ő gyerekeiknek a történetét úgy, hogy közben fel-fel bukkan a régi szereplőgárda. Bár tudom ki nem állhatják egymást jelenleg meg már nem az igazi, de azért talán Rose-n kívül mindenkit össze tudtak volna szedni egy-egy felbukkanásra.
Eleve szívfájdalmam, hogy mennyire cringey az egész trailer. Mert van, hogy béna az effect, vagy valami, de itt a színészi tehetség is egyenlő a nullával sajnos.

Plusz nem tudom, de nekem az is külön szívfájdalom, hogy a sorozatban szereplők sosem láttak egy részt sem a Charmedből és, mintha tojnának rá, hogy lett volna ilyen sorozat, ami egy bizonyos generációnak nagyon sokat jelentett.
Értem én, hogy POC kell, mert manapság máshogy sorozatot nem lehet indítani, de simán lehetett volna benne POC (főleg, ha Wyatt-ék gyerekivel indítanak ők félig simán lehettek volna).

Lehet, hogy kegyetlen, de örülnék, ha megbukna és a CW & Warner bros rájönne, hogy néha igen is kell hallgatni a rajongókra, hogy mit akarnak nem pedig erőltetni valamit, ami egykoron pénzt hozott.. S egy évtizedig szartak rá.
2018. szeptember 10. 21:21 #4
Ritya
Ritya
Hozzászólás: 2288
Csatolások: 246
Azonosító: 231566
Teljesen egyetértek az előttem szólóval. Én is remélem, hogy megbukik a sorozat nem érdekel, hogy más mit gondol erről. Nagyon szeretem Pipert úgy örültem volna, ha velük csinálják meg, Holly benne is lett volna, mondta is, hogy mivel tudja a fanok mennyire szerették/szeretik így benne lenne. Vagy legalább egy filmet csinálhatnának akkor az eredeti szereplőkkel.
2018. szeptember 10. 22:03 #5
- törölt felhasználó -    
Előzetes alapján amúgy jónak tűnik. Bár nekem hatalmas kedvencem volt az eredeti széria így eléggé zavar, hogy ugyan az a cím. I mean, tisztában vagyok azzal, hogy ez az újra feldolgozás lényege (apropó végre reboot-nak nevezik nem "folytatásnak" rohog.gif ), de akkor is rossz érzés. sad.gif
Btw, kíváncsi vagyok, hogy ez is olyan lesz e mint a JTV, hogy függővé teszi az embert, teljesen beszippantja, aztán Jennie jól elcseszi laugh.gif
2018. szeptember 11. 13:27 #6
Nikikm
Nikikm
új tag
Hozzászólás: 12
Azonosító: 270645
Én várom már. Régen nagyon szerettem a sorozatot így nagyon is kíváncsi, hogy ez milyen lesz. smileeee.gif
2018. szeptember 11. 17:46 #7
Bogy94
Bogy94
új tag

StátuszIgazságharcos
Hozzászólás: 30
Azonosító: 243574
Nekem a Bűbájos boszorkák a gyermekkoromat jelenti még mindig szóval egyetértek minden előttem szólóval akik ha már Charmed egy másfajta történetszálban reménykedtek (eredeti gárda vagy Halliwell gyerekek-unokák). Őszintén minden elfogultság nélkül szerintem ez az előzetes borzalmas. :/ Erőltetett, nincs benne meg az a varázs. A színészi játék meg vetekszik a Riverdale castéval ... ha nem múlja alul amihez már egy másik fajta tehetség kell. Mielőtt láttam volna a trailert bevallom terveztem, hogy belenézek egy nagy 'Hátha' végett de ez a videó megerősítette a félelmeimet. Ha belegondolok, hogy sok kicsi azt fogja hinni, hogy ez az eredeti Charmed megszakad a szívem.
2018. szeptember 11. 18:06 #8
Maiko
Maiko
Hozzászólás: 1722
Csatolások: 2
Azonosító: 261082
Épp a minap néztünk meg pár részt anyával, a mai napig jónak tartom, és kíváncsi vagyok az új sorozatra is. Remélem, jól összehozták.
2018. szeptember 11. 22:23 #9
blackcoffee
blackcoffee
˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗

Státuszbe a sunflower in a field of roses.
Hozzászólás: 3325
Csatolások: 144
Azonosító: 234796
hát nem tudom, nekem egyáltalán nem jön be.. :/ nem hiszem, hogy nézni fogom..
2018. szeptember 11. 23:30 #10
- törölt felhasználó -    
A gyerekkorom összes kedvenc filmjét, sorozatát rebootolják és ahhh. Megőrülök. :'D
2018. október 23. 13:02 #11
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 201674
Az első epizód óta a nézők az insta-n kérik a csatornát kasszálják el ezt a szemetet és az eddigi legrosszabb rebootnak nevezik ami nézhetetlen annyira rossz
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok