Most már biztos: októberben kerül először képernyőre a felújított Bűbájos boszorkák című sorozat első része.
A teljes cikkhez kattints ide!
Shannen Doherty elárulta, mi a véleménye a Bűbájos boszkorkák rebootjáról
2018. szeptember 10. 17:57
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2018. szeptember 10. 20:22
|
|
allisonhale.queen of ravka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.22. Hozzászólás: 2697 Csatolások: 20700 Azonosító: 267416 offline
|
Tetszik az előzetes, kíváncsi leszek erre a sorozatra.
A szereplők szimpatikusak, szerintem mindhárom főszereplő jó választás volt.
A szereplők szimpatikusak, szerintem mindhárom főszereplő jó választás volt.
2018. szeptember 10. 20:30
|
|
hellfireúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.04. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 264692 offline
|
Én nem tudom, de valahogy nagyon nem várom. Annyival jobb lett volna, ha a Halliwell szálat viszik tovább. Ha nem is Chris meg Wyatt, de esetleg az ő gyerekeiknek a történetét úgy, hogy közben fel-fel bukkan a régi szereplőgárda. Bár tudom ki nem állhatják egymást jelenleg meg már nem az igazi, de azért talán Rose-n kívül mindenkit össze tudtak volna szedni egy-egy felbukkanásra.
Eleve szívfájdalmam, hogy mennyire cringey az egész trailer. Mert van, hogy béna az effect, vagy valami, de itt a színészi tehetség is egyenlő a nullával sajnos.
Plusz nem tudom, de nekem az is külön szívfájdalom, hogy a sorozatban szereplők sosem láttak egy részt sem a Charmedből és, mintha tojnának rá, hogy lett volna ilyen sorozat, ami egy bizonyos generációnak nagyon sokat jelentett.
Értem én, hogy POC kell, mert manapság máshogy sorozatot nem lehet indítani, de simán lehetett volna benne POC (főleg, ha Wyatt-ék gyerekivel indítanak ők félig simán lehettek volna).
Lehet, hogy kegyetlen, de örülnék, ha megbukna és a CW & Warner bros rájönne, hogy néha igen is kell hallgatni a rajongókra, hogy mit akarnak nem pedig erőltetni valamit, ami egykoron pénzt hozott.. S egy évtizedig szartak rá.
Eleve szívfájdalmam, hogy mennyire cringey az egész trailer. Mert van, hogy béna az effect, vagy valami, de itt a színészi tehetség is egyenlő a nullával sajnos.
Plusz nem tudom, de nekem az is külön szívfájdalom, hogy a sorozatban szereplők sosem láttak egy részt sem a Charmedből és, mintha tojnának rá, hogy lett volna ilyen sorozat, ami egy bizonyos generációnak nagyon sokat jelentett.
Értem én, hogy POC kell, mert manapság máshogy sorozatot nem lehet indítani, de simán lehetett volna benne POC (főleg, ha Wyatt-ék gyerekivel indítanak ők félig simán lehettek volna).
Lehet, hogy kegyetlen, de örülnék, ha megbukna és a CW & Warner bros rájönne, hogy néha igen is kell hallgatni a rajongókra, hogy mit akarnak nem pedig erőltetni valamit, ami egykoron pénzt hozott.. S egy évtizedig szartak rá.
2018. szeptember 10. 21:21
|
|
Ritya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.15. Hozzászólás: 2288 Csatolások: 246 Azonosító: 231566 offline
|
Teljesen egyetértek az előttem szólóval. Én is remélem, hogy megbukik a sorozat nem érdekel, hogy más mit gondol erről. Nagyon szeretem Pipert úgy örültem volna, ha velük csinálják meg, Holly benne is lett volna, mondta is, hogy mivel tudja a fanok mennyire szerették/szeretik így benne lenne. Vagy legalább egy filmet csinálhatnának akkor az eredeti szereplőkkel.
2018. szeptember 10. 22:03
Előzetes alapján amúgy jónak tűnik. Bár nekem hatalmas kedvencem volt az eredeti széria így eléggé zavar, hogy ugyan az a cím. I mean, tisztában vagyok azzal, hogy ez az újra feldolgozás lényege (apropó végre reboot-nak nevezik nem "folytatásnak"
), de akkor is rossz érzés.
Btw, kíváncsi vagyok, hogy ez is olyan lesz e mint a JTV, hogy függővé teszi az embert, teljesen beszippantja, aztán Jennie jól elcseszi
Btw, kíváncsi vagyok, hogy ez is olyan lesz e mint a JTV, hogy függővé teszi az embert, teljesen beszippantja, aztán Jennie jól elcseszi
2018. szeptember 11. 17:46
|
Bogy94új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 243574 offline
|
Nekem a Bűbájos boszorkák a gyermekkoromat jelenti még mindig szóval egyetértek minden előttem szólóval akik ha már Charmed egy másfajta történetszálban reménykedtek (eredeti gárda vagy Halliwell gyerekek-unokák). Őszintén minden elfogultság nélkül szerintem ez az előzetes borzalmas. :/ Erőltetett, nincs benne meg az a varázs. A színészi játék meg vetekszik a Riverdale castéval ... ha nem múlja alul amihez már egy másik fajta tehetség kell. Mielőtt láttam volna a trailert bevallom terveztem, hogy belenézek egy nagy 'Hátha' végett de ez a videó megerősítette a félelmeimet. Ha belegondolok, hogy sok kicsi azt fogja hinni, hogy ez az eredeti Charmed megszakad a szívem.
2018. szeptember 11. 22:23
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
hát nem tudom, nekem egyáltalán nem jön be.. :/ nem hiszem, hogy nézni fogom..
2018. szeptember 11. 23:30
A gyerekkorom összes kedvenc filmjét, sorozatát rebootolják és ahhh. Megőrülök. :'D
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: