A 32 éves színészt bizony nem kellene győzködni, hogy vállaljon szerepet egy esetleges folytatásban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Robert Pattinson bármikor hajlandó lenne újra Edward Cullen bőrébe bújni
2018. szeptember 10. 17:35
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2018. szeptember 10. 17:38
|
|
Loryennai n f i n i t y |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.07.31. Hozzászólás: 2358 Csatolások: 0 Azonosító: 270462 offline
|
Lehet, hogy én vagyok az egyetlen, aki örülne annak, ha folytatnák az Alkonyatot valamilyen formában, de nem biztos. Nagyon boldog vagyok, hogy Rob így érzi.
2018. szeptember 10. 22:06
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Érdekes, eddig kb szégyellte.
2018. szeptember 10. 22:45
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Először az jutott eszembe, hogy lehet, hogy kifogyott a penzből, de aztán rájöttem, hogy ez engem egyáltalán nem érdekel, imadtam a twilightot
❤ Rob cuki nagyon
2018. szeptember 11. 01:44
Ennek az embernek még hányszor van bőr a képén "emberi ülepet" csinálni a szájából? Éveken keresztül azért sírt, hogy mennyire utálta a teljes filmsorozatot, hogy mekkora marhaságnak tartja már a könyveket is, az alapötletet. Világfájdalmasan nyalogatta a sebeit, mekkora hiba volt elvállalnia ezt a szerepet - végtére is utólagosan visszanézve nem kellett a világhírnév - , hogy mennyire derékba törte a karrierjét stb-stb. Most meg, mint derült égből villámcsapás; bejelenti, hogy ő szívesen vállalná újra a szerepet, ha lenne folytatás. Ha frissen kialakult disszociatív személyiségzavar áll a háttérben, akkor ezt a szélkakas mentalitást elnézem neki, "nem tehet róla", más esetben meg szánalmas, amit csinál. Vajon mi áll a nagy fordulat pszichológiailag egészséges hátterében? Ja, az, hogy pár éve megjelent a "Life and Death", és újra előre kapott az Alkonyat láz, miközben az "utáljuk az Alkonyatot, mert ez az álláspont a menő" őrület lekopott, elkezdi erősíteni, hogy mennyire jó ez a sorozat, hogy szimpátiát és figyelmet nyerjen, ameddig meg az "utáljuk az Alkonyatot, mert ez az állapot a menő" sláger pörgött, akkor az ellenkezőjét hajtotta. Hiteltelen és nevetséges az egész ember -.-
Sokan szidják Kristent, de neki legalább van annyi esze, hogy felméri, ennek a filmnek köszönhetően vált ismertté, és ehhez mérten nyilatkozik is róla.
Sokan szidják Kristent, de neki legalább van annyi esze, hogy felméri, ennek a filmnek köszönhetően vált ismertté, és ehhez mérten nyilatkozik is róla.
2018. szeptember 11. 07:18
Loryenna
Nem én is nagyon örülnék ha folytatnák mert imádom azt a filmet!!
Nem én is nagyon örülnék ha folytatnák mert imádom azt a filmet!!
2018. szeptember 11. 17:45
|
|
fluffybunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.26. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 270192 offline
|
Nekem is olyan, mintha még 1-2 éve imádta volna mindenki körülöttem ezt a filmet, pedig tényleg egy jó 10 éve volt már. Durva
2018. szeptember 12. 08:28
Szerintem ez a történet úgy jó, ahogy van. Nem lenne szükség folytatásra. És hát Rob bármennyire is hidratál, egy 17 éves vámpír karakteréhez nem tudnám újra elképzelni ennyi idősen.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: