Starity

Mac Miller rajongói Ariana Grandét hibáztatják a rapper haláláért

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. szeptember 09. 06:36 #21
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Nem ISMÉT vált a drook foglyává...már nagyon nagyon régóta drogos volt.
Egyébként nagyon is jól tezsi,hogy nem próbál Ari védekezni. Mivel nincs is miért, semmi rosszat nem tett. Nem az anyukája, hogy felelősséget vállaljon érte. Sokáig próbálta jó irányba tengetni Mac életét,és 2 év után feladta. Kedvea kommentelők! Szerintetek komolyan 1 ember helyett inkább szenvedjen 2? Igen, önzően hangzik, de jól tette,hogy kilépett a kapcsolatból! Mert legalább így az egyik fél boldog. És reméljük, mostmár a másik is békében nyugszik!
2018. szeptember 09. 06:51 #22
Loryenna
Loryenna
i n f i n i t y

Státuszbad choices make good stories
Hozzászólás: 2358
Csatolások: 0
Azonosító: 270462
Diala: Egyetértek veled. Ugyanezt tudom mondani.
Sajnálom, hogy már nincs köztünk Mac.sad.gif
2018. szeptember 09. 07:09 #23
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Egyedül Macet lehet hibáztatni a történtekért, senki mást. Szegény Ariana, piszok nehéz lehet most neki. sad.gif
2018. szeptember 09. 07:10 #24
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 234158
Azonosító: 59785
Idézet (Elza Foster @ 2018.09.08. 19:08)
Undorító ez a cikk smileeee.gif Nem tudom, hogy ki írta vagy engedélyezte ezt, de komolyan mondom ámulok-bámulok.
"Sokan" pár idióta kitalálta, hogy hibáztassuk Arianát, ha már valakit hibáztatni kell. 
Egyszerűen nem értem, hogy egyesek, hogy nem fogják fel, hogy a drogok olyanok, hogy szép szóval és mondjuk orvoshoz cipeléssel nem lehet róla leszokni. Csak, ha meg van az akarat. Macnél nem volt meg. És igen, teljes szívemből sajnálom, mert imádtam őket együtt, de azért álljon már meg a menet. 
Ahogy Ariana mondta, nem az anyja, nem a bébiszittere. A barátnője VOLT.
Tényleg döbbenet, hogy van olyan idióta, aki azt hiszi, hogy ez hírérték...

Egyrészt moderátor írta a cikket, aki valószínűleg nem ért egyet az egész hibáztatásos dologgal. Másrészt, ha ez undorító, akkor került inkább a közösségi oldalakat. Íme egy kis ízelítő abból, hogy miket is írogattak: 1, 2, 3.

Nem ismertem Mac Millert, Ariana személyét pedig finoman szólva sem kedvelem, de iszonyatosan elborzaszt, hogy valakinek egyáltalán ilyen megfordult a fejében. Egy drogfüggőről beszélünk, akin nem lehet segíteni, hacsak saját maga nem akarja azt. Egy függővel sosem könnyű együtt élni, egy drogfüggővel meg pláne nem, aki aztán minden pénzét a cuccra költi. El is hiszem, hogy két év után Ariana inkább kilépett a kapcsolatból és nem játszott többé óvónőt. Azért, mert a pasija túladagolta magát körülbelül akkora hülyeség hibáztatni, mint a manchesteri tragédiáért. Egyik esetben sem ő volt az elkövető...
Mellesleg a Monteith gyereknek menyasszonya, mikor túladagolta magát, nem? Ennyit erről. pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: madeleine.
2018. szeptember 09. 07:14 #25
Coreline
Coreline
» FETISH «

Státusz
Hozzászólás: 2240
Azonosító: 256979
Abban igazat adok Arinak hogy "nem az anyukája és nem is a bébiszittere" Mac egy felnőtt okos srác (volt) észre kellett volna vennie hogy a drog függőségével nem csak magát de a körülötte lévő embereket is mérgezi vele...Ebben egyet kell értenem Arianaval és elhiszem hogy már nem bírta tovább nézni ahogy a szerelme napról napra csak egyre jobban teszi magát tönkre.. VISZONT!! (És felőlem itt most támadhattok meg beszólogathattok, nem nagyon hat meg) De szerintem Aritol szemét húzás volt az hogy rögtön a szakítás után már egyből más férfival mutatkozott..Nem azt mondom hogy Jajj biztos Mac ezert lett drogfüggő mert mindnyájan tudjuk hogy már régóta drog/alkohol függő volt,de szerintem nagyban az is közre játszhatott hogy Ari ilyen gyorsan tullépett egy 2 éves kapcsolaton...És hiába nyilatkozta Mec hogy nem zavarja én tudtom hogy zavartaa,hiába próbálja tagadnii nagyon szerette Arianat és fájt neki hogy mással kellett látniaa..Ez 1000% Mert ilyen a szerelem és ez egyik napról a másikra nem múlik csak ugy el...
De ismétlem Nem Arianát hibáztatom mert nem tehet semmiről és biztos most nagyon rossz lehet neki..
2 felhasználónak tetszik: Loryenna, Zsóka11
2018. szeptember 09. 08:22 #26
- törölt felhasználó -    
Ezek után ne kérdezze meg senki, hogy miért rühellem az embereket. De, jól értem én ezt? Ezek az undorító valamik, ( mások talán embereknek nevezik őket ) azt mondjak, hogy ha nem érzed már jól magadat egy kapcsolatban, akkor ne lépj tovább, hanem sanyargasd magad hogy nehogy a párod túltolja a drogokat. Erről van szó ugye? Rühhelem az ilyen agyatlan hülyéket. Asszem, nekem se kell már kávé.
2018. szeptember 09. 08:30 #27
Djberni
Djberni
visszatérő vendég

StátuszWith great power comes great responsibility.
Hozzászólás: 107
Azonosító: 260198
Még véletlenül sem Mac Miller hibája, hogy túladagolta magát, hanem Arié, aki valószínűleg nem is csinált semmit... furcsák ezek az emberek.
2018. szeptember 09. 08:51 #28
madeleine.
madeleine.
Hozzászólás: 1673
Csatolások: 10489
Azonosító: 261034
Számítani lehetett arra, hogy ez következik majd. Arianának nincs is oka magyarázkodni, nem tett semmit. Két évig mellette volt jóban rosszban, érthető, hogy besokallt és már nem bírta ezt. Egy függőn csak akkor lehet segíteni, ha hagyja, és valószínűleg Mac nem is akart józan lenni. Nyilván nem tett jót neki a szakítás vagy hogy Arianát nem sokkal az után mással látta, de a függőségbe nem ez taszította, hanem az ő választása volt. Felnőtt ember volt, aki a saját, rossz döntéseibe halt bele. Sajnálom, hogy így végezte, mert sok minden várt még rá az életben.
2018. szeptember 09. 09:57 #29
- törölt felhasználó -    
Nem tudom, mit gondol az, aki azt hiszi, hogy tűrnie kell bármelyik félnek azt, ha egy mérgező kapcsolatban van, és nem kilépnie abból, nehogy a párja valami hülyeséget csináljon, mert mentálisan labilis. Sajnálom, ami történt, de szerintem akik voltak valaha hasonló helyzetben a kapcsolatukban, és kiléptek belőle, pontosan tudják, hogy egy bizonyos ponttól már nem az ő felelősségük az, hogy mit csinál a másik. Persze, hogy oda kell rá figyelni, megadni neki minden lehetőséget, hogy a helyzete javuljon, de ha nem él vele és közben a másikat is tönkreteszi, akkor nincs miről beszélni, ez ilyen egyszerű. A saját démonjaival mindenki saját maga tud megküzdeni egyedül, nem más.
2018. szeptember 09. 11:50 #30
the banshee
the banshee
lexi howard enthusiast

Státuszfocus on the good
Hozzászólás: 4554
Csatolások: 4469
Azonosító: 267596
Tényleg tele van a komment szekció fenyegetésekkel és undorítóbbnál undorítóbb hashtagekkel.
De ha drogos volt ez bármikor meg történhetett volna. Ha együtt vannak ha nem. Nem Ariana hibája, Macnek volt eséje a változásra, de ha nem tudta megtenni látjuk hova jutott. És szerintem szomorú, hogy ekkora drámát kell csinálni, hadjátok elmenni. Nyugodjon békében.
2018. szeptember 09. 12:50 #31
- törölt felhasználó -    
A Mac fanok (többsége) egyet ért ezzel, az Ariana fanok meg káromkodnak és őrjöngnek, hogy ez nem igaz. De nem értem, miért ilyen vérre menő ez az egész. Szegény meghalt, hagyni kéne őt békében nyugodni, nem pedig az élve maradt ismerőseit "cseszegetni".

Nagyon nem bírom Arianát, de NEM Ő A FELELŐS a haláláért. Legalábbis közvetlenül biztos nem. ELVILEG mind a ketten tovább léptek, szóval csak a drog a hibás. Az meg hogy miért szívta, lényegtelen. Nem érezte jól magát a Földön és szeretett volna békére lelni, ezért tette. Kész.

De persze benne van a pakliban, hogy Ariana a "hibás". Sajnos nekem volt osztálytársam vizsga előtt két nappal akasztotta fel magát, mert a csaj, akivel 7 éve együtt volt sz*rt a fejére, minden találkozót lemondott, szakítani nem akart, a srác meg - sajnos - menthetetlenül szerelmes volt. És igen, a srác önszántából tette ezt, de akkor is a csajt hibáztatja az egész családja és minden barátja, hiszen ő volt az aki nem merte kerek-perec elmondani, hogy most mi van. Lehet, hogy az is közre játszott, hogy az anyja sokszor nyúlt a piás üveghez... De egy rettenetesen okos 22 éves srác volt, aki éppen vizsga után kezdett volna munkahelyen és már költözhetett is volna el...

Szóval egy szó mint száz, nem kéne a Mac rajongóknak Ariánát támadni, de az Ari rajongók se védjék őt foggal-körömmel MERT SENKI NEM TUD SEMMIT. Igen, a drog vitte el, ez tény, hiszen túladagolta magát... De lehet akkor éppen arra gondolt, hogy Ariánát már örökre elvesztette és ezért adta be magának a végső adagot.
2018. szeptember 09. 13:20 #32
- törölt felhasználó -    
Annak ellenére, hogy nem ismertem túl mélyre szántóan a Mac munkásságát, elmondhatatlanul sajnálom, hogy számára a drogok jelentették az út végét. Azonban, ezért Arianát tenni felelőssé több, mint abszurdum. Hiszen évekig kitartott mellette és támogatta jóban, rosszban egyaránt. Ez egyszerűen nem az Ő felelőssége. Mac sajnos régóta függő volt és ebből sem Arival az oldalán, sem pedig nélküle nem tudott kikeveredni. Az embereknek pedig, egy ilyen szörnyű esemény után békét kéne hagyniuk Mac szeretteinek és Arinak is. Hiszen utóbbinak is most rettenetesen nehéz lehet.
2018. szeptember 09. 13:56 #33
Keashia
Keashia
új tag

StátuszArianator .
Hozzászólás: 66
Azonosító: 270754
Haggyák már békén Arit ! Oké persze én is gyászolom Macet , de ő tehet róla hogy megölte magát ....Ariananak ehhez köze nincsen szóval szálljatok le róla légyszíves . Szerintetek jó olyan kommenteket olvasni , hogy " te gyilkos " te tehetsz az egészről " ? NAGYON NEM ! Szóval hagyjátok abba.
2018. szeptember 09. 14:17 #34
Maiko
Maiko
Hozzászólás: 1722
Csatolások: 2
Azonosító: 261082
Sok idióta. Az ilyen "értelmes" emberek miatt menekülnek sokan a drogokhoz.
2018. szeptember 09. 16:12 #35
Gabe Logan
Gabe Logan
Prince of PlayStation Platinum♛

StátuszDon't forget, life is just a game from which no one emerges victorious.
Hozzászólás: 3354
Csatolások: 58
Azonosító: 210618
Nem igazán bírom Arianát, viszont erről nem tehet. Lehet, hogy a háttérben több volt mint egy egyszerű szakítás, nem láttam bele az életükbe, de akkor sem tett közvetlenül semmit, ezért nem okolható. Mac sajnos nem volt elég erős, ezért történt ez.
2018. szeptember 09. 21:24 #36
Hushpush
Hushpush
visszatérő vendég

StátuszÉéééééééééééés! Nem.....
Hozzászólás: 295
Azonosító: 853
Jó ezt nem bírom magamban tartani tovább. A mai fiatalok tényleg ilyen hülyék? Már bocsánat Isten nyugosztalja Mac Millert, de a halálba drogozta magát, ott van Demi Lovato, aki majdnem meghalt, Aviici meghalt.
A régi nagy rockerek meg 75 évesen pattognak bekokainozva a színpadon, szóval lehet ezt is "ésszel" csinálni, ha már csinálja az ember, de úgy tűnik a mai világ a végletek világa...
2018. szeptember 10. 14:15 #37
caesar
caesar
visszatérő vendég

StátuszAz analfabétáknak ugyanúgy ízlik a betűtésztával készült leves?
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 383
Azonosító: 265852
A mai fiatalok tényleg teljesen agyatlanok. Hogy fogják így kitermelni a nyugdíjamat?
2018. október 16. 21:25 #38
Edina40
Edina40
új tag
Hozzászólás: 55
Azonosító: 270224
Ha Mac Millert nézzük biztos totál szexi cuki lehetett akkor is Ariana melett ha be volt állva a drogtól és pörgött tőle mint a búgócsiga napokig vagy hullarészegen fentrengett a saját hányásában vagy egyéb másban sőt ezek után még egy ilyen valami bebújik mellé az ágyba és esetleg szeretne puszikát adni.
Egy olyan országban ahol több tízezren halnak meg évente drog túl adgolásban
egy olyan előadó aki köztudottan drogozik és abba bele is hal nem a drogot hibáztatják hanem a volt partnert azt mutatja,hogy olyan korosztályból kerűltek ki a fanok akiknek halvány fingjuk sincs az életről. Akinek van egy kis élettapasztalata annak már van esze is és nem fog agyatlanságokat irogatni.
Így belegondolva miket élhetett meg Ariana Grande egy ilyen érzelmi roncs ember mellett és mennyi erőt elszívhatott Miller tőle,hogy csak úgy tudott kilépni ebből a gázból,hogy szinte rögtön belemenekült egy másik kapcsolatba .
Én nem sajnálom hogy meghalt hisz ő sem sajnálta.Tudta mivel játszik mégis leszart mindenkit mert a játékszer volt a legfontosabb.
Azon is el lehetne gondolkodni,hogy Ariana Grandeval mi lehet,hogy olyan pasikat választ magának akik lúzerek.
2018. november 01. 18:21 #39
SweetenerBae
SweetenerBae
visszatérő vendég

Státuszɹǝuǝʇǝǝʍs
Hozzászólás: 175
Azonosító: 270992
Kb. 2 hónap eltelt . És még mindig piszkálják Arit , néha-néha ezzel-azzal . Fáj beismerni ,de egy hülye (egy NAGYON) hülye társaságban élünk . Persze egyből Arit kellett elővenni , holott már mindketten pontot tettek ennek az egésznek a végére, és barátságban váltak el egymástól . És nem tudom ki volt az a csiribá agyu tag , aki azt mondta Arinak , hogy "de hát Mac albumot is írt neked "
Ari megerősítette , hogy ez nem igaz , másrészt szerintem meg a közös dalok , nem egy egész album . _nevet.gif
2018. november 25. 14:05 #40
GrandesBae
GrandesBae
új tag

StátuszThank U , next
Hozzászólás: 36
Azonosító: 271184
Ezek rajongók ? Malcolm se akarná , hogy Arianat hibáztassák ! Nem Ari tehet erről . És nem is ő fog . Malcolm drogozott . Az pedig nem Ariana hibája . Nem . Nem AG kérte , hogy drogozzon . Ezt most Malcolm maga tette . Persze , hogy gyászolom ! De most mit mondhatnék ???
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok