A két énekesnő gyerekkori barátok, így természetesen nemcsak jóban, de rosszban is kiállnak egymás mellett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomez megszólalt Demi Lovato túladagolása kapcsán
2018. szeptember 04. 16:46
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2018. szeptember 04. 17:39
|
|
moonlightgirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.07.30. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 270453 offline
|
Imádom őket
Hiába nem a legjobb barátnők már, ha bajban van a másik, mindig azonnal számíthatnak egymásra, ezt már számtalanszor bizonyítottàk mindketten.
Ennyit ér az, hogy gyerekkoruk óta ismerik egymást.
2018. szeptember 04. 19:34
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
holczerd1997 kibaszott undorító vagy
1 felhasználónak tetszik:
moonlightgirl
2018. szeptember 04. 20:42
|
|
tweeetyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 404 Csatolások: 2 Azonosító: 207212 offline
|
Selenán is nagy a nyomás, de nagyon tisztelem benne, hogy ha egy barátja nehéz helyzetben van, esetleg támogatásra van szüksége, ő mindig segít és időt szán a barátaira, bármi is volt köztük a múltban.
2018. szeptember 04. 22:50
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Mindig is úgy gondoltam, hogy Selena az, aki keveset tett a barátságuk érdekében, mert más mindig fontosabb volt, például Taylor, viszont ez aranyos volt, kellemes csalódás.
2018. szeptember 08. 10:16
Tiszteletreméltó, amikor egy barát a nehéz időkben is ott van a másik számára.
2018. szeptember 08. 13:58
|
|
fluffybunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.26. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 270192 offline
|
Alexaaa09: ez után picit utána nézhettél volna, hiszen még mikor Demi először rehabra került mindig együtt jóban voltak, sőt még a pici Sel fel is tette Youtube-ra az I miss Demi Lovato vidit, ahol azért hiányolja, mert Demi a Rock Tábor 2-őt forgatja, annak a forgatása alatt már drogozott, még valamikor a Taylor Swiftes dráma alatt kerültek távol egymáshoz, Demi a rehab után nem nyúlt semmihez
2018. szeptember 10. 17:26
|
|
Picy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.13. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 261338 offline
|
igaza van, ez tényleg nem olyan téma amiről így az embereknek tudnia kellene. egy ember egészségéről van szó, nem szerelmi életről..
Delena shipper voltam mindig is, tudtam hogy nem csalódhatok a barátságban
Delena shipper voltam mindig is, tudtam hogy nem csalódhatok a barátságban
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.