Claire Wineland vasárnap este életét vesztette, nem sokkal azután, hogy sikeres tüdőtranszplantációt hajtottak végre rajta.
A teljes cikkhez kattints ide!
Életeket mentett halála után a 21 évesen elhunyt YouTube-sztár
2018. szeptember 04. 14:59
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2018. szeptember 04. 15:52
|
|
Keashiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.09.03. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 270754 offline
|
Nyugodjon békében ! Hihetetlenül büszke vagyok az ilyen emberekre , akik küzdenek az álmaikért , és sikeresek lesznek betegségük ellenére is . Megérdemlik a tiszteletet .
2018. szeptember 05. 06:41
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Annyira sajnálom!
Nyugodjon békében
2018. szeptember 05. 11:40
Miért nem fiatalok kapják a szerveit
21 éves fiatal szerv biztosan jól jön egy bizonyára fontos és jomodo bácsinak
Egy darabig még kihúzza vele mert nem élt meg eleget
Fiatalok halnak meg öregek helyett mert félnek a haláltól
Micsoda világrendunk van
Azokat
21 éves fiatal szerv biztosan jól jön egy bizonyára fontos és jomodo bácsinak
Egy darabig még kihúzza vele mert nem élt meg eleget
Fiatalok halnak meg öregek helyett mert félnek a haláltól
Micsoda világrendunk van
Azokat
2018. szeptember 05. 17:15
|
|
Butteflyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.26. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 268840 offline
|
Nyugodjon békében! Több ilyen ember kellene a világra.
Ja és:
meli1985 és te mégis ki vagy, hogy eldöntsd ki mi érdemel meg és ki mit nem? Honnan tudod, hogy a fent említett 2 személynek nincs családja akik ott ülnek a kórházi ágyuk mellett és reménykednek, hogy meggyógyul a szerettük? Ők is ugyanúgy emberek és ők is megérdemlik az esélyt, hogy éljenek. Nincs jogunk itt istent játszani...
Ja és:
meli1985 és te mégis ki vagy, hogy eldöntsd ki mi érdemel meg és ki mit nem? Honnan tudod, hogy a fent említett 2 személynek nincs családja akik ott ülnek a kórházi ágyuk mellett és reménykednek, hogy meggyógyul a szerettük? Ők is ugyanúgy emberek és ők is megérdemlik az esélyt, hogy éljenek. Nincs jogunk itt istent játszani...
2018. szeptember 08. 10:25
Őszinte részvétem a családjának és barátainak! Nyugodjon békében!
2018. szeptember 17. 00:45
Istenem... Ezt csak most tudom meg??? Egy darabig nem volt internetem, és fogalmam sem volt, mi történik a nagyvilágban. Claire-t már legalább egy éve követtem, és előtte is a Youtube-on in láttam videóit. Azóta felnéztem rá, mert igen nehéz ilyen betegséggel élni (csak elképzelni tudom). Ez a hír eléggé elszomorított, de örülök, hogy még halála után is segít embereken. Ez is azt mutatja, hogy mekkora szíve is volt. Tényleg tiszteletre méltó dolgokat tett, és tett sokat egy jobb világért. De lehet jobb neki így. Nagyon sajnálom és nyugodjon békében.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: