Augusztus 28-án késő délután került nyilvánosságra a Facebook Watch eredeti sorozatának, a Sorry For Your Lossnak az első hivatalos előzetese.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett Elizabeth Olsen sorozatának előzetese
2018. augusztus 31. 14:09
2018. szeptember 01. 11:54
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
nem is tudom mit gondoljak az előzetes alapján. valószínűnek tartom, hogy belenézek, mivel ennek a nőnek olyan csodálatos kisugárzása van, amit szavakba nem tudok önteni - illetve nem rossz színésznő, csak a film témája nem az én asztalom.
2018. szeptember 01. 12:28
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Valahogy az előzetes alapján nem fogott meg, de viszont szeretem a drámákat, szóval lehet belenézek.
Amúgy én még Elizabeth-et nem láttam egy filmben sem, mivel a Marvel filmek nem az én műfajom, és sokáig nem is tudtam, hogy az Olsen ikreknek van egy húguk, aki szerintem sokkal szebb és tehetségesebbnek is tűnik...
Amúgy én még Elizabeth-et nem láttam egy filmben sem, mivel a Marvel filmek nem az én műfajom, és sokáig nem is tudtam, hogy az Olsen ikreknek van egy húguk, aki szerintem sokkal szebb és tehetségesebbnek is tűnik...
2018. szeptember 02. 11:01
Annyira nagyon várom már, Lizzie csodálatos volt eddig minden szerepben, amiben láttam és az előzetes alapján ebben is nagyot fog alakítani. Már most imádom. Remélem valaki csinál majd hozzá feliratot, nagy lesz a sikere és nem csak 10 rész lesz belőle.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: