Kíváncsi vagy, hogy melyik előadó jelentkezett újdonsággal az elmúlt időben, vagy esetleg lemaradtál kedvenced legújabb megnyilvánulásáról, vagy azt szeretnéd tudni mikor jelenik meg kedvenc csapatod új lemeze? Cikkünkből most megtudhatod, ugyanis összegyűjtöttük mindazt, ami az utóbbi időben esetleg elkerülte volna a figyelmed.
A teljes cikkhez kattints ide!
Amiről lemaradhattál: ez történt a metálvilágban
2018. augusztus 27. 22:24
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
2018. augusztus 31. 21:06
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
MUSZÁJ IDE LEÍRNOM, hogy reagáltam, fantáziadúsan egy csomó szívecskével, a Northward egyik sztorijára Instagramon, és ISZONYATOSAN KEDVESEN VISSZAÍRTAK. Természetesen válaszoltam, és miközben azon gondolkoztam gőzerővel, hogy van-e Instagramon automatikus válasz, MEGINT VÁLASZOLTAK.
ANNYIRA. CUKIK.
Ó, és mikor kiraktak egy képet arról, hogy amúgy iTuneson Magyarországon érte el a legjobb helyezést a While Love Died, és kommenteltem, azt is beszivecskézték, pedig megnéztem, és nem mindenki kommentjére reagáltak.
Köszönöm a figyelmet, két lábon járó fangörcs out.
ANNYIRA. CUKIK.
Ó, és mikor kiraktak egy képet arról, hogy amúgy iTuneson Magyarországon érte el a legjobb helyezést a While Love Died, és kommenteltem, azt is beszivecskézték, pedig megnéztem, és nem mindenki kommentjére reagáltak.
Köszönöm a figyelmet, két lábon járó fangörcs out.
1 felhasználónak tetszik:
TarjaNightwish
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.