Ariana Grande őszintén beszélt mentális problémáiról
2018. augusztus 29. 17:31
2017-ben volt egy terrortámadás az egyik koncertjén,és azóta mindig mindenki azt várja el tőle,hogy mindenkivel kedves legyen,még avval is,aki kiszivárogtatatja az albumát,amin 2 éven keresztül dolgozott.Ariana meg nem kétszínű,hanem csak őszinte,mert valljuk be:Az a köröm tényleg elég ocsmányan nézett ki. Nemrég sírt egy interjúba,mikor Manchester-ről volt szó,nem hiszem,hogy csak műsírás lett volna,mert láttam a könnyeit is.
És amúgy pezsgőt bontanák,ha a Starity leszállna erről a körmös dologról,mert már unom.Nagyon.
2018. augusztus 30. 14:43
|
|
yoonkookvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.03. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 269565 offline
|
Idézet
bubblesboca
2017-ben volt egy terrortámadás az egyik koncertjén,és azóta mindig mindenki azt várja el tőle,hogy mindenkivel kedves legyen,még avval is,aki kiszivárogtatatja az albumát,amin 2 éven keresztül dolgozott.Ariana meg nem kétszínű,hanem csak őszinte,mert valljuk be:Az a köröm tényleg elég ocsmányan nézett ki. Nemrég sírt egy interjúba,mikor Manchester-ről volt szó,nem hiszem,hogy csak műsírás lett volna,mert láttam a könnyeit is. smileeee.gif És amúgy pezsgőt bontanák,ha a Starity leszállna erről a körmös dologról,mert már unom.Nagyon.
2018. augusztus 30. 17:53
"Yoonkook"
Köszönöm a segítséget,de rohadtul nem voltam rád kíváncsi
Köszönöm a segítséget,de rohadtul nem voltam rád kíváncsi
2018. augusztus 31. 19:31
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Idézet (Azim @ 2018.08.29. 17:15)
"úgy éreztem a testemen kívül vagyok" -ezt nem tudom, hogy csak átvitt értelemben értette-e, vagy úgy, ahogy én gondolom. De ha úgy, ahogy én gondolom, akkor ez deperszonalizációs zavar, amin én is keresztülmentem már, és mit ne mondjak: emberpróbáló feladat leküzdeni ezt a tünetegyüttest. A szorongás és a pánikbetegség rákfenéje...szóval talán csak túlzott. Ha meg nem, akkor nagyon jó hogy túl van rajta.
nekem is pont a deperszonalizációs zavar jutott eszembe, de nem lehet tudni, valóban így értette-e...
viszont ez a "mentális problémiáim vannak, ezért megtehetem, hogy bunkó legyek másokkal" dolog nekem sosem volt szimpatikus senkiben (én is ilyen voltam egy darabig, ezért pláne undorítónak találom.) remélem, talált megfelelő segítséget. na meg azt is, hogy ezt az egész robbantást nem csak médiafogásnak használják azért lássuk be, nem most volt.
2018. szeptember 01. 18:26
Szerintem kifejezetten jó, hogy dal formájában egy kicsit képes volt könnyíteni a lelkén és átadni az érzéseit az embereknek. Fontos, hogy az emberek megértsék egymást. Pláne akkor, ha egy ilyen szörnyű tragédia következik be, mint a tavalyi Manchesterben.
2018. november 03. 20:37
|
|
SweetenerBaevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.10.23. Hozzászólás: 175 Csatolások: 0 Azonosító: 270992 offline
|
Szívszorító dolgok történnek mostanában . Öngyilkosságok , terrortámadások , gyilkosságok , bántalmazás , Menőségi cuclimuclik . Ezek mind az emberiség lefejlődését jelentik .
Amikor megtudtam , hogy mi történt Manchesterben , sírtam . És nem azért mert Arinak a rajongója voltam ( akkor még csak szerettem ) , hanem azért , mert engem elszomorítanak az ilyen dolgok . 22 meghaltak , pedig csak egy koncertre mentek el ...
Borzalmas egy világban élünk , és ez egy olyan "emlék" ami sajnos mindenkiben megmarad . Őszinte részvétem az áldozatok családjainak , a sérülteknek jobbulást ( bár szerintem kigyógyultak , csak lelkileg nem
) , és Arinak ... hatalmas kitartást ( mert emberek hiába történt 1 éve , ez az emberben megmarad ) és szeretetet .
#OneLoveManchester
Amikor megtudtam , hogy mi történt Manchesterben , sírtam . És nem azért mert Arinak a rajongója voltam ( akkor még csak szerettem ) , hanem azért , mert engem elszomorítanak az ilyen dolgok . 22 meghaltak , pedig csak egy koncertre mentek el ...
Borzalmas egy világban élünk , és ez egy olyan "emlék" ami sajnos mindenkiben megmarad . Őszinte részvétem az áldozatok családjainak , a sérülteknek jobbulást ( bár szerintem kigyógyultak , csak lelkileg nem
#OneLoveManchester
2018. november 26. 19:19
|
|
GrandesBaeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.11.22. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 271184 offline
|
Pharrelt simán eltudnám képzelni a fiú BFF-emnek . Ha így támogat mindenkit hát miért ne ? És örülök , hogy segített Arinak . A mentális problémáit megértem , de bárcsak ne léteznének . Vagy tudok jobbat . Bárcsak ne történt volna meg az a szívszorító tragédia . SOHA !
2018. november 26. 19:23
|
|
GrandesBaeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.11.22. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 271184 offline
|
@khalifa . Ahw.... You are very stupid . Very , very .
Azt , hogy bunkó volt , vannak okai , bármennyire is rossz volt tőle amit tett . És szívtelen vagy . Ha nem is sajnálod , legalább az elhunytakért...mondj egy bolond imát .
Azt , hogy bunkó volt , vannak okai , bármennyire is rossz volt tőle amit tett . És szívtelen vagy . Ha nem is sajnálod , legalább az elhunytakért...mondj egy bolond imát .
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: