Mostanság igen csak megszaporodtak a betörések a hírességek háza táján. Tavaly például Kim Kardashiant rabolták ki, de betörtek már Rihanna és Lucy Hale otthonába is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Betörtek Bella Thorne otthonába
2018. augusztus 26. 20:31
|
romlottspárgatökúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.28. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 269740 offline
|
AZ udvaron állva észrevette, hogy a betörő éppen bemászni próbál az ablakán, erre visszament a házba?? Jóisten. Én felvertem volna a szomszédot és onnan telefonáltam volna. Lehet a szomszéd tarkón lő (amerikáról van szó) de legalább szépen meghalok, míg a betörő akármit csinálhat velem :/
2018. augusztus 26. 21:30
|
|
Mélisande140új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.03. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 270492 offline
|
romlottspárgatök
Hát ha pánikol az ember, akkor nehéz gondolkoznia...bár, tényleg nem a legjobb stratégia
Hát ha pánikol az ember, akkor nehéz gondolkoznia...bár, tényleg nem a legjobb stratégia
2018. augusztus 27. 08:55
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Ha már pénzesek, sajnos ilyen megeshet. Én ezért se parázok annyira a betörőktől.
Valami jó biztonsági rendszert kellene kialakítani, amivel meg lehet előzni az ilyen eseteket. Furcsa, hogy nincs beépített riasztó sehol gazdagéknál. Nálunk az egyik háznál például kamerát szereltek fel, ami jól kivehetően díszeleg az utca felé irányítva, és ugyan lehet, hogy kamu, de valakit elijeszthet. A saját házában se érezheti magát biztonságban az ember.
Valami jó biztonsági rendszert kellene kialakítani, amivel meg lehet előzni az ilyen eseteket. Furcsa, hogy nincs beépített riasztó sehol gazdagéknál. Nálunk az egyik háznál például kamerát szereltek fel, ami jól kivehetően díszeleg az utca felé irányítva, és ugyan lehet, hogy kamu, de valakit elijeszthet. A saját házában se érezheti magát biztonságban az ember.
2018. augusztus 27. 13:15
|
|
zuraiklaudiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.07.28. Hozzászólás: 71 Csatolások: 3 Azonosító: 270444 offline
|
Remélem elkapják a betörőt
2018. szeptember 02. 15:03
|
|
ForeverŁovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 7 Azonosító: 212649 offline
|
Hát nem lettem volna a helyébe. Én se csináltam bvolna mást.
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: