Starity

Dalpremier: BTS & Nicki Minaj – Idol! + Taylor Swiftet letaszították a trónról

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. augusztus 26. 10:54 #21
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Kedves Kommentelők!
Nem olvastam el mindenki kommentjét, de azért elég fura,hogy hosszabb jellemzést írtatok Rólam, mint én erről a zenéről:D
Lehet,hogy szánalmas,hogy itt írogatok, de nem baj, ez lesz az utolsó kommentem bármilyen kpoppal kapcsolatos dologban.(és egyébként se lehet panaszotok, SOSE szoktam kpoppal kapcsolatos cikkek alá írni, ez az első alkalom)
1.szerintem normális hangnemben, káromkodás vagy alázás nélkül fogalmaztam véleményt, így egy cseppnyi megbánás sincs bennem. Akit meg megbántottam, sajnálom, de szerintem semmi sértőt nem írtam.
2.miért vagyok itt? Szerintem jogom van itt lenni. Ismerem őket, habár a BTS-t nemigen, de Nickit eléggé. KIÍVÁNCSI voltam, hogy mi sül ki egy kpop banda és egy amerikai rappernő közreműködéséből. És szerintem az oldalon bárki elolvashat bármilyen cikket, sőt, bárki kommentelhet, nincs megszabva,hogy csak rajongók. És igenis felvállaltam a negatív kritikámat, mert nem tiltja senki.
3. ,,ha nem tetszik, ne kommenteljek, és ne is hallgassam!" Megint ugyanazzal tudok előállni, hogy jogom van meghallgatni, puszta kíváncsiság vezetett ide, és nincs megszabva,hogy csak rajongók kommenteljenek. Ez az egyik, a másik, és itt a lényeg: akkor ennyi erővel miért olvasod el a negatív kritikámat rajongóként, sőt, egyáltalán miért írsz vissza???
4. Most komolyan Arianával jöttök? Szánalmas ismét. Igen, őt szeretem, őt hallgatom, és rajongóként örülök a sikereinek. Valami hatalmas bűnt követtem el? Oké, Armyk és Nicki rajongók is örüljenek ennek a zenének, a sikereiknek, nem ítélek el senkit se zenei ízlés alapján! Úgyhogy butaság azzal támadni,hogy ejnye, Arianator vagyok, mit képzelek magamról.
Jó étvégyat, remélem jót csámcsogtok Rajtam!(;
2018. augusztus 26. 11:00 #22
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Ui.: a gáz szót valóban nem kellett volna használnom, az jogos volt, de a többiért nem vállalok felelősséget.
2018. augusztus 26. 13:06 #23
- törölt felhasználó -    
Gratulálok nekik! Hiszen nagyon keményen dolgoznak és ezért van meg az eredmény heart.gif Csak igy tovább BTS heart.gif
2018. augusztus 26. 15:31 #24
- törölt felhasználó -    
Nekem ez a zene nem tetszik,ne támadjatok le.Ja,és Ariana-t hagyjátok,ok? smileeee.gif
2018. augusztus 26. 15:33 #25
- törölt felhasználó -    
"Hajni és Gézacica"
Szerintem nem írtál semmi sértőt,ne foglalkozz azokkal,akik csak mindenbe beleszeretnének kötni.
2018. augusztus 26. 16:24 #26
Vilcsiii
Vilcsiii
visszatérő vendég

Státusz...
Hozzászólás: 156
Csatolások: 1
Azonosító: 240096
Ilyenkor gondolkozok el, hogy miért olvasok egyáltalán kommenteket.
2018. augusztus 26. 16:25 #27
Vilcsiii
Vilcsiii
visszatérő vendég

Státusz...
Hozzászólás: 156
Csatolások: 1
Azonosító: 240096
Mindenesetre gratulálok a fiúknak, nekem eddig ez a számuk ütött oda a legjobban, úgyhogy szerintem megérdemlik a sikert. smileeee.gif
2018. augusztus 26. 18:34 #28
Fzsuzsi96
Fzsuzsi96
új tag
Hozzászólás: 44
Csatolások: 0
Azonosító: 269850
Én alapból nem hallgatok K-Popot, meg úgy egyáltalán, koreai zenét! (anno volt egy SHINee-korszakom, és Taemin volt a mindenem, ráadásul még mindig fent van egy poszterem róluk....de ennek már jó pár éve laugh.gif ) A japán zenét jobban preferálom. smileeee.gif
DE
Oh, mamám, ez a zene valami fenomenális! meghajolo.gif Még úgy is, hogy Nicki-t egyáltalán nem bírom, de itt passzol a stílusa meg a hangja is a dalhoz!

Utálkozók meg mindig is lesznek, mindenhol, csak azt nem értem, miért alpári stílusban kell ezt megfogalmazni....ez a ti szegénységi bizonyítványotok! unknw.gif
És nem voltál sértő? Nem vagyok nagy fanjuk, de azt írni, hogy "eléggé irritáló" meg "szerintem elég gáz zenéik vannak"....ez eléggé sértő, de te tudod! unsure.gif

Ennyi erővel én meg írhatom, hogy szerintem Ariana mostanában elkur**lt, és abszolút irritáló számomra az egész csaj a nyervogó hangjával, de nyugi, ez is csak egy vélemény! wink.gif
2018. augusztus 26. 20:44 #29
welcometothereallife
welcometothereallife
új tag

StátuszBe a little bit crazy, just for a fun
Hozzászólás: 43
Azonosító: 259088
Úristen, valaki leszólta a k-popot ÉGJEN A POKOL TÜZÉN MUHAHAHAHA
Jézusom emberek, nyugi van. A csaj csak leírta (amúgy egész normálisan) a véleményét, erre neki ugranak öten. Lol, chill van. Meg attól nem kell lehúzni más előadókat, hogy a kedvencedet jobb színben tűntesd fel. És ezt mondom úgy, hogy nem vagyok nagy k-popper, de abszolút nyitott vagyok rá, és vannak a kedvenc dalaim között k-pop számok.
2018. augusztus 26. 22:31 #30
- törölt felhasználó -    
Eyyy guys ez a szám gyenge (tiszteletben tartom ha neked tetszik de sztem vergyenge) nah szoval nem döntötte meg Taylor rekordját mivel ez nem Vevo így nem minősül mv-nem a YouTube szerint de mindegy attol meg persze abnormális h ennyien megneztek ezt, de mindegy nemsokára jon az új Taylor Single egy újabb rekordal
2018. augusztus 27. 00:49 #31
- törölt felhasználó -    
Akármennyire is imádom a BTS-t, egyre inkább olyan dalaik vannak amik valahogy nem is tudom... nem sokat érőek? Mármint félre értés ne essék, ez nem egy borzalmas szám, más előadóknak talán a legjobb számuk sincs ilyen, de a BTS-nek ennél jobb dalaik szoktak lenni. Szerintem nem tett jót a hangzásviláguknak az, hogy ennyire betörtek az amerikai iparba. De ízlések és pofonok.
2018. augusztus 28. 13:41 #32
romlottspárgatök
romlottspárgatök
új tag
Hozzászólás: 69
Azonosító: 269740
majdnem megharapta őket a cápa jaj
2019. június 17. 13:58 #33
- törölt felhasználó -    
Nekem az eredeti szám jobban tetszik.