A világhírű énekesnő most egy musical filmben kapott szerepet. A Macskák című musicalben bizonyíthat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Taylor Swift ezúttal mozifilmben bizonyít!
2018. augusztus 25. 18:16
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Hát én Taylor-t láttam a Valentin napban is és nagyon gáz volt, jobb is, hogy nem volt több jelenetexd
De például a Blank Space videoklipben nagyon jó, azt a dalt és klipet imádom is.
Kíváncsi leszek rá...
De például a Blank Space videoklipben nagyon jó, azt a dalt és klipet imádom is.
Kíváncsi leszek rá...
2018. augusztus 25. 18:32
|
|
Fzsuzsi96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.13. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 269850 offline
|
Ú, a "Macskák" az egyik kedvenc musical-em, így kíváncsi leszek, milyen lesz a film!
Kedvencem a dalok közül a "Memory"!
Pár éve a Madách-ban volt egy előadás, amire iskola-szinten szerveztek kirándulást, én meg ki nem hagytam volna!
(Kedvencem volt Puskás Peti "Micsel Rumli" szerepében! Bár először fel se ismertem a pazar smink és jelmez miatt!
Taylor szerepére kíváncsi vagyok! Gondolom, nem Grizabella lesz!
Bár az se kizárt....Leona Lewis játszotta el a musical-változatban! De a felsoroltak közül inkább Jennifer Hudson-t tudnám elképzelni erre a szerepre!
Ian McKellen-t valamiért "Old Csendbelenn" szerepében tudnám elképzelni, poén lenne, ugyanakkor illene is rá!
Taylor-t pedig.....talán "Mindlevery" esetleg "Victoria" szerepében....bár már régen láttam, csak a képek alapján találgatok!
Kedvencem a dalok közül a "Memory"!
Pár éve a Madách-ban volt egy előadás, amire iskola-szinten szerveztek kirándulást, én meg ki nem hagytam volna!
(Kedvencem volt Puskás Peti "Micsel Rumli" szerepében! Bár először fel se ismertem a pazar smink és jelmez miatt!
Taylor szerepére kíváncsi vagyok! Gondolom, nem Grizabella lesz!
Ian McKellen-t valamiért "Old Csendbelenn" szerepében tudnám elképzelni, poén lenne, ugyanakkor illene is rá!
Taylor-t pedig.....talán "Mindlevery" esetleg "Victoria" szerepében....bár már régen láttam, csak a képek alapján találgatok!
2018. augusztus 25. 20:52
|
|
Revelynne✧・゚*ᴍᴏᴏɴsᴛʀᴜᴄᴋ*・゚✧ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.17. Hozzászólás: 6162 Csatolások: 1649 Azonosító: 268727 offline
|
már valahol olvastam erről, de azt hittem csak kamu. de ha nem, akkor egy nézőre már biztos számíthatnak. remélem, adják majd a hazai mozikban.♥
2018. augusztus 25. 21:07
|
|
Mélisande140új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.03. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 270492 offline
|
Kíváncsi vagyok kit fog alakítani és hogy hogyan fog teljesíteni.
2018. augusztus 26. 03:35
|
|
Reiraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.03. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 259530 offline
|
Már majdnem a szívemhez kaptam, mert azt hittem, hogy a Wicked-ről lesz szó. Most megnyugodtam, hogy csak a Macskákban lesz.
Még mindig az a véleményem, hogy pop énekesnők nem valók broadway musicalekbe. Vegyük Ariana Grandet példának. Szép hangú pop énekesnő, de borzalmasan teljesített a Hairspray live-ban, pedig fiatalkorában a Broadwayon volt. Azoknak, akik a pop műfajban ragadnak, közel sincs elég erőteljes hangjuk a musicalekhez.
Még mindig az a véleményem, hogy pop énekesnők nem valók broadway musicalekbe. Vegyük Ariana Grandet példának. Szép hangú pop énekesnő, de borzalmasan teljesített a Hairspray live-ban, pedig fiatalkorában a Broadwayon volt. Azoknak, akik a pop műfajban ragadnak, közel sincs elég erőteljes hangjuk a musicalekhez.
2018. augusztus 26. 15:37
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Miért ne lenne elég jó hangja attól, mert popénekes? Attól miért ne lehetne Broadway-en, mert popsztár? Össze vagytok keverve úgylátom.
2018. augusztus 27. 12:57
Így, hogy Taylor is benne lesz, nem hiszem, hogy meg fogom nézni.
2018. augusztus 30. 19:26
|
|
Lady Kellyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.01. Hozzászólás: 74 Csatolások: 8 Azonosító: 261669 offline
|
Na, akkor ezt most tisztázzuk: nem arról van szó, hogy egy adott popénekesnek elég jó hangja van-e vagy sem. Viszont a Broadway-n másfajta hangképzés van, és nagyon kilóg a sorból az, aki nem azt tanulta már kb. gyerekkora óta, vagy legalábbis hosszú évek óta. Taylor életében nem volt a Broadway-n, köze sincs hozzá, a musical műfaja rendkívül távol áll tőle...és még finoman fogalmaztam. Megpróbálom nem már most leírni őt, de sajnos az eddigi hasonló tapasztalataim mind arról próbálnak győzködni, hogy feltegyem a kérdést: "Miért nem lehet Broadway-színészt felkérni ilyen szerepekre?" Csak mert érdemes biztosra menni. És még egyszer mondom, ezzel nem vonom kétségbe egy popénekes tehetségét sem. A kettő más. Ennyi.
2018. szeptember 17. 02:17
|
|
freedominyoureyesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.17. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 248543 offline
|
Úgy látszik valami nem volt elég tiszta pár embernek... a Macskák musical FILMES feldoglozását készítik el, nem musicalt, hanem MOZIFILMET.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: