18.nap: A dal, amitől szomorú leszel/meghatódsz tőle?
Best of Me, Pied Piper, Fake Love, Make it Right, Outro:Tear, Mikrokosmos, The Truth Untold, Serendipity, I Need U, Run, Save Me.
30 napos BTS kihívás
2019. december 08. 12:55
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
6.nap — A legdögösebb tag:
húha. hát jungkook mostanában nagyon nagyon durván jól néz ki.
húha. hát jungkook mostanában nagyon nagyon durván jól néz ki.
1 felhasználónak tetszik:
RoseYara
2019. december 12. 16:46
|
|
RoseYara10969 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.10.25. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 0 Azonosító: 273533 offline
|
21.nap: Melyik a kedvenc dalszöveged?
Ocean, desert and the world
Everything, same thing
Different night
I see ocean, l see desert
I see the world
Everything, same thing
Different night
It's life again
— 바다 (Sea)
Just one day, if I can be with you
Just one day, if I can hold your hands
Just one day (just one day)
If only we can be together
Can you please stay with me?
— 하루만 (Just One Day)
Past the end of this cold winter
Until the spring comes again
Until the flowers bloom again
Stay there a little longer
Stay there
— 봄날 (Spring Day)
Everyone says it’s over, but I can’t stop
Is this sweat or tear, I can’t really tell oh
My love stripped bare, the stormy winds
They make me run again, my heart beats again
— Run
Ocean, desert and the world
Everything, same thing
Different night
I see ocean, l see desert
I see the world
Everything, same thing
Different night
It's life again
— 바다 (Sea)
Just one day, if I can hold your hands
Just one day (just one day)
If only we can be together
Can you please stay with me?
— 하루만 (Just One Day)
Past the end of this cold winter
Until the spring comes again
Until the flowers bloom again
Stay there a little longer
Stay there
— 봄날 (Spring Day)
Everyone says it’s over, but I can’t stop
Is this sweat or tear, I can’t really tell oh
My love stripped bare, the stormy winds
They make me run again, my heart beats again
— Run
2019. december 12. 18:27
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
7.nap — A legcukibb tag:
jimin. <3
jimin. <3
RoseYara
2019. december 13. 15:23
|
|
RoseYara10969 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.10.25. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 0 Azonosító: 273533 offline
|
22.nap: Kiknek ajánlod a bandát?
Azoknak, akik mernek nyitni valami egészen más felé, és nem itélnek meg senkit sem abból, hogy milyen ruhát hord, vagy éppen hogy néz ki.
Azoknak, akik mernek nyitni valami egészen más felé, és nem itélnek meg senkit sem abból, hogy milyen ruhát hord, vagy éppen hogy néz ki.
2019. december 14. 22:03
|
|
|
8.nap — Tervezd meg a tökéletes randid a biasoddal:
mindenképpen városnézni - párizs - vagy pedig kirándulni mennék jimin-nel.
mindenképpen városnézni - párizs - vagy pedig kirándulni mennék jimin-nel.
RoseYara
2019. december 16. 01:26
|
|
Paviast✰rgirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 17197 Csatolások: 192945 Azonosító: 270554 online
|
2.nap: Kedvenc dalod tőlük?
Nem tudnék csak egyet mondani. Szóval, a teljesség igénye nélkül:
Save Me; Blood, Sweat & Tears; Idol; Mikrocosmos; Make It Right; Born Singer; Euphoria; Epiphany; Tear; Mic Drop; Not Today; Persona; Sea.
Nem tudnék csak egyet mondani. Szóval, a teljesség igénye nélkül:
Save Me; Blood, Sweat & Tears; Idol; Mikrocosmos; Make It Right; Born Singer; Euphoria; Epiphany; Tear; Mic Drop; Not Today; Persona; Sea.
2019. december 16. 22:54
|
|
Paviast✰rgirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 17197 Csatolások: 192945 Azonosító: 270554 online
|
3.nap: A legkevésbé kedvelt dalod tőlük?
Ezzel valószínűleg nem leszek népszerű, de én kifejezetten nem kedvelem a Singularity-t. Szerintem Tae hangjából sokkal többet ki lehetett volna hozni, illetve nekem már túl lassú, és ettől kicsit semmilyen is. Bár azt hozzá kell tennem, hogy a klip szerintem az eddigi legkreatívabb munkájuk, és a hangulata iszonyatosan passzol Tae-hez, a szám nálam mégsem befutó.
Ezzel valószínűleg nem leszek népszerű, de én kifejezetten nem kedvelem a Singularity-t. Szerintem Tae hangjából sokkal többet ki lehetett volna hozni, illetve nekem már túl lassú, és ettől kicsit semmilyen is. Bár azt hozzá kell tennem, hogy a klip szerintem az eddigi legkreatívabb munkájuk, és a hangulata iszonyatosan passzol Tae-hez, a szám nálam mégsem befutó.
2019. december 17. 15:04
|
|
Paviast✰rgirl |
|
4.nap: A biasod? Miért ő az?
A biasom Jungkook, mert a személyiségével, a hangjával és a megnyilvánulásaival egy nagyon nagyon nehéz korszakomban tudott nekem segíteni.
A biasom Jungkook, mert a személyiségével, a hangjával és a megnyilvánulásaival egy nagyon nagyon nehéz korszakomban tudott nekem segíteni.
2019. december 19. 15:24
|
|
Paviast✰rgirl |
|
6.nap: A legdögösebb tag?
Jungkook, főleg mostanában. Úgy érzem, ezzel a mostani stílusával nagyon magára talált.
Illetve muszáj még megemlítenem Namjoont, veszedelmesen jól néz ki az utóbbi időben.
Jungkook, főleg mostanában. Úgy érzem, ezzel a mostani stílusával nagyon magára talált.
2019. december 19. 15:52
|
|
|
9.nap — A kedvenc aegyo videód:
inkább crackhead videókat szeretek nézni, ahol ők maguk barmulnak, és nem erőltetnek rájuk semmit. főleg nem ezt a cukiskodást.
inkább crackhead videókat szeretek nézni, ahol ők maguk barmulnak, és nem erőltetnek rájuk semmit. főleg nem ezt a cukiskodást.
2019. december 20. 00:17
|
|
Paviast✰rgirl |
|
7.nap: A legcukibb tag?
Talán Jimint mondanám, a pici kezeitől végem van. De mindannyiuknak vannak cuki dolgai, szóval ez egy nagyon nehéz döntés volt.
Talán Jimint mondanám, a pici kezeitől végem van. De mindannyiuknak vannak cuki dolgai, szóval ez egy nagyon nehéz döntés volt.
RoseYara
2019. december 20. 20:41
|
|
|
10.nap — Ha nem lenne BTS...
akkor nem tanultam volna meg elfogadni önmagamat. még most se igazán vagyok ott, ahol lennem kéne, de a love yourself és speak yourself era segített abban, hogy sokkal királyabb emberré válhassak. hála nekik minden nap tudok mosolyogni. (ezért jó, ha namjoon van a telefontokodban, meg mindenhol ők a háttered. irtó inspiráló tud lenni, ha csak rájuk nézel. hiszen olyan alulról indultak.)
akkor nem tanultam volna meg elfogadni önmagamat. még most se igazán vagyok ott, ahol lennem kéne, de a love yourself és speak yourself era segített abban, hogy sokkal királyabb emberré válhassak. hála nekik minden nap tudok mosolyogni. (ezért jó, ha namjoon van a telefontokodban, meg mindenhol ők a háttered. irtó inspiráló tud lenni, ha csak rájuk nézel. hiszen olyan alulról indultak.)
2019. december 20. 22:44
|
|
Paviast✰rgirl |
|
8.nap: Tervezd meg a tökéletes randid a biasoddal!
Az álomrandim Jungkookkal mindenképp Budapesten lenne, hogy meg tudjam neki mutatni a kedvenc helyeim, és ezekkel le tudjam nyűgözni. Sétálnánk, beszélgetnénk (nem lennének nyelvi korlátok...) és egyszerűen jól éreznénk magunkat egymás társaságában. Szívesen mennék vele színházba, antikváriumba, kirándulni és/vagy kávézóba is.
Az álomrandim Jungkookkal mindenképp Budapesten lenne, hogy meg tudjam neki mutatni a kedvenc helyeim, és ezekkel le tudjam nyűgözni. Sétálnánk, beszélgetnénk (nem lennének nyelvi korlátok...) és egyszerűen jól éreznénk magunkat egymás társaságában. Szívesen mennék vele színházba, antikváriumba, kirándulni és/vagy kávézóba is.
2019. december 21. 12:03
|
|
Paviast✰rgirl |
|
9.nap: A kedvenc aegyo videód?
Nem szeretem az aegyo videókat. Egyfelől, szerintem nem áll jól nekik, másfelől meg magát az aegyo-t is embertelennek tartom (mármint abban az esetben, ha erőltetik). Én inkább azokat a videókat szeretem, amikben Jungkook szétbarmolja a fanok oppázását.
Nem szeretem az aegyo videókat. Egyfelől, szerintem nem áll jól nekik, másfelől meg magát az aegyo-t is embertelennek tartom (mármint abban az esetben, ha erőltetik). Én inkább azokat a videókat szeretem, amikben Jungkook szétbarmolja a fanok oppázását.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.