7.nap: A legcukibb tag?
Egyik sem.
8.nap: Tervezd meg a tökéletes randid a biasoddal!
Elhívom jó messze, aztán nem megyek el.
30 napos BTS kihívás
2018. szeptember 23. 11:41
2018. szeptember 24. 14:13
30.nap: Miért szereted a BTS-t?
Sok mindenért de főleg azért mert elég nehéz időszakomban voltam amikor rátaláltam erre a 7 fiúra. Ők voltak a második fiú banda aki segített leküzdeni a depressziómat és minden rossz dolgot nagyon hálás vagyok ,hogy bearanyozták a minden napjaimat és lélekben mindig ott voltak és leszenek is velem. Nagyon szeretem őket és köszönöm ,hogy mindig ilyen csodásak! Számomra is ők az én hőseim!
Sok mindenért de főleg azért mert elég nehéz időszakomban voltam amikor rátaláltam erre a 7 fiúra. Ők voltak a második fiú banda aki segített leküzdeni a depressziómat és minden rossz dolgot nagyon hálás vagyok ,hogy bearanyozták a minden napjaimat és lélekben mindig ott voltak és leszenek is velem. Nagyon szeretem őket és köszönöm ,hogy mindig ilyen csodásak! Számomra is ők az én hőseim!
2018. szeptember 24. 15:28
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
30.nap: Miért szereted a BTS-t?
nagyon sok mindent köszönhetek nekik és a zenéjüknek. elsősorban maguk a tagok miatt szeretem a csapatot, ugyanis ilyen páratlan bandát még nem hordott hátán a föld. mind akkora egyediséggel vannak megáldva, hogy fel tudnak dobni egyetlen mozdulatukkal is. imádok együtt nevetni velük, és annyira jó látni, hogy mennyire szeretik a rajongóikat. a dalszövegeik rengeteg problámáimra jelentettek megoldást, amit nem is tudom, hogy hogyan tudnék nekik meghálálni. nagyon nagy hálával tartozom nekik, és remélem, hogy a csodálatosan érzik magukat a jelenlegi turnéjukon. ♥ bár nem lehetek ott, szívvel-lélekkel támogatom őket. köszönöm ezt a csodás kihívást, nagyon élveztem. ^^ és köszönöm a BTS-nek, hogy léteznek. ♥
nagyon sok mindent köszönhetek nekik és a zenéjüknek. elsősorban maguk a tagok miatt szeretem a csapatot, ugyanis ilyen páratlan bandát még nem hordott hátán a föld. mind akkora egyediséggel vannak megáldva, hogy fel tudnak dobni egyetlen mozdulatukkal is. imádok együtt nevetni velük, és annyira jó látni, hogy mennyire szeretik a rajongóikat. a dalszövegeik rengeteg problámáimra jelentettek megoldást, amit nem is tudom, hogy hogyan tudnék nekik meghálálni. nagyon nagy hálával tartozom nekik, és remélem, hogy a csodálatosan érzik magukat a jelenlegi turnéjukon. ♥ bár nem lehetek ott, szívvel-lélekkel támogatom őket. köszönöm ezt a csodás kihívást, nagyon élveztem. ^^ és köszönöm a BTS-nek, hogy léteznek. ♥
1 felhasználónak tetszik:
RoseYara
2018. szeptember 25. 18:05
10. nap: Fejezd be a mondatot: 10.nap: Ha nem lenne BTS...
Akkor is más lenne a legjobb.
2018. szeptember 25. 18:29
|
|
Medeah.ᴘʀᴇᴛᴛʏ ᴅᴇᴀᴅ ᴘᴏᴇᴛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.01. Hozzászólás: 2533 Csatolások: 656 Azonosító: 264638 offline
|
Idézet (ArteeBlanc @ 2018.09.25. 18:05)
10. nap: Fejezd be a mondatot: 10.nap: Ha nem lenne BTS...
figyelj, én nem akarod beleszólni, de ha nem szereted (ismered) oket, akkor miért kezdted el ezt a kihívást?
2018. szeptember 25. 20:21
|
|
KryPatlnTimon<3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.21. Hozzászólás: 13439 Csatolások: 610 Azonosító: 224684 offline
|
21.nap: Melyik a kedvenc dalszöveged?
Snowflakes fall down
And get farther away little by little
I miss you (I miss you)
I miss you (I miss you)
How much longer do I have to wait?
How many more nights do I have to stay awake?
To see you (to see you)
To meet you (to see you)
Spring Day
Idézet
Snowflakes fall down
And get farther away little by little
I miss you (I miss you)
I miss you (I miss you)
How much longer do I have to wait?
How many more nights do I have to stay awake?
To see you (to see you)
To meet you (to see you)
Spring Day
2018. szeptember 26. 19:50
11.nap: Ha valamilyen módon kapcsolatba kerülnék a biasoddal...
az jó szar lenne.
az jó szar lenne.
2018. szeptember 28. 17:55
22. nap: Kiknek ajánlod a bandát? — szeptember 14.
Elsősorban olyan személyeknek, akik nyitottak minden műfajra, és mernek nyitni új dolgok felé; akik nem ragadnak le ott, hogy "ezek hogy néznek ki?"; akik elfogadják, ha az előadó nem marad örökre ugyanolyan; akik lelkileg felkészültek arra, hogy belépjenek az army fandomba, mert ha egyszer belépsz, onnan már nincs visszaút, csak mész előre az árral.
Elsősorban olyan személyeknek, akik nyitottak minden műfajra, és mernek nyitni új dolgok felé; akik nem ragadnak le ott, hogy "ezek hogy néznek ki?"; akik elfogadják, ha az előadó nem marad örökre ugyanolyan; akik lelkileg felkészültek arra, hogy belépjenek az army fandomba, mert ha egyszer belépsz, onnan már nincs visszaút, csak mész előre az árral.
2018. szeptember 28. 18:05
23. nap: Kedvenc interjúd velük? — szeptember 15.
Igaz, még nem láttam az összeset, de az amerikai interjúkat nagyon bírom. Nem is tudnék kedvencet kiemelni közülük.
Igaz, még nem láttam az összeset, de az amerikai interjúkat nagyon bírom. Nem is tudnék kedvencet kiemelni közülük.
2018. szeptember 28. 18:22
26. nap: Kedvenc képed RM-ról? — szeptember 18.
2018. szeptember 28. 18:38
27. nap: kedvenc képed Jimin-ről? — szeptember 19.
2018. szeptember 28. 18:42
28. nap: Kedvenc képed Suga-ról? — szeptember 20.
2018. szeptember 28. 18:58
29. nap: Kedvenc képed, amelyiken mindenki rajta van? — szeptember 21.

Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.