Megjelent A fiúknak, akiket valaha szerettem, a főszereplő pedig máris hatalmas népszerűségnek örvend.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ő a Netflix új szívtiprója
2018. augusztus 22. 18:52
|
|
fluffybunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.26. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 270192 offline
|
Na most már, én azt a részt igazán kihagytam volna, hogy most kapott hírnevet, mert már mikor a Fostersbe bekerült is eléggé felkapott lett.
2018. augusztus 22. 18:58
|
|
Kennavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.13. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 270073 offline
|
igen nagy kétségekkel indítottam el a filmet, ugyanis a könyv nem igazán nyerte el a tetszésem ( az alapötlet jó volt, maga a megvalósítás, fejezetek hosszúsága volt a problémám ) DE kellemeset csalódtam. A karakterek szerethetőek voltak, és valóban új szívtiprót kaptunk Noah személyében. Remélem megfilmesítik a második könyvet is, és alig várom, hogy a megrendelt 3. rész is megérkezzen.
2018. augusztus 22. 20:29
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Noah-t először az Austin & Ally-ben láttam, azóta jól beindult a karrierje
A könyv egyik kedvencem, és már nagyon kíváncsi vagyok a filmre is, az előzetes alapján nagyon jó lesz és akik látták eddig mind jókat írtak róla, a szereplőket is mellesleg jól eltalálták
A könyv egyik kedvencem, és már nagyon kíváncsi vagyok a filmre is, az előzetes alapján nagyon jó lesz és akik látták eddig mind jókat írtak róla, a szereplőket is mellesleg jól eltalálták
2018. augusztus 22. 20:32
Ha jól emlékszem ő volt az a telefonos srác az Austin&Ally-ben
2018. augusztus 23. 00:35
Még nem volt szerencsém ehhez a történethez, de mindenképpen adni fogok a sztorinak egy esélyt!*-*
2018. augusztus 26. 14:16
|
|
nikiiii2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.16. Hozzászólás: 146 Csatolások: 1 Azonosító: 234521 offline
|
Én még anno a The Fosters-ben ismertem meg, amikor lecserélte Jake T. Autint. Személy szerint sokkal jobban szerettem az ő Jesus Fosterét, imádtam, ahogy alakította őt a felépülése közben... Sajnos ezt a filmet még nem láttam, mivel nincs Netflix előfizetésem, de biztos vagyok benne, hogy jól tudta hozni a karakterét.
btw aki tud egy weboldalt, ahol meg tudnám nézni a filmet - nem Netflix - , annak nagyon megköszönném, ha leírná ide vagy nekem üzenetbe. Össze-vissza kerestem, de nem találtam sehol (ahogy az összes netfilxes filmmel szokott lenni...)
btw aki tud egy weboldalt, ahol meg tudnám nézni a filmet - nem Netflix - , annak nagyon megköszönném, ha leírná ide vagy nekem üzenetbe. Össze-vissza kerestem, de nem találtam sehol (ahogy az összes netfilxes filmmel szokott lenni...)
2018. augusztus 26. 17:44
Istenem, olyan fura rá nézni, miután láttam sextape szerűségét. xddd Kiráz a hideg is.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: