Augusztus 17-én került a boltok polcaira Ariana Grande legújabb stúdióalbuma, Sweetener címmel.
A teljes cikkhez kattints ide!
A megjelenés napján rekordot döntött Ariana Grande új lemeze
2018. augusztus 19. 14:20
|
|
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
Nagyon büszke vagyok rá!
Azt se felejtsük el, hogy személyes rekordot is döntött, ugyanis az album több, mint 90 országban elérte az #1 helyet az iTunes-on! (köztük magyarországon is)
Azt se felejtsük el, hogy személyes rekordot is döntött, ugyanis az album több, mint 90 országban elérte az #1 helyet az iTunes-on! (köztük magyarországon is)
2018. augusztus 19. 14:27
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Gratulálok hozzá, bár nekem nem a kedvencem az album, keményen megdolgozott ezekért a rekordokért.
Btw én gondoltam, hogy nagy sikere lesz, mivel eddig még nem láttam senkit így promózni a lemezét, tele volt az instagramja és a story-ja a Sweetener-rel már hetekkel a megjelenés előtt.
Btw én gondoltam, hogy nagy sikere lesz, mivel eddig még nem láttam senkit így promózni a lemezét, tele volt az instagramja és a story-ja a Sweetener-rel már hetekkel a megjelenés előtt.
2018. augusztus 19. 15:15
|
|
Revelynne✧・゚*ᴍᴏᴏɴsᴛʀᴜᴄᴋ*・゚✧ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.17. Hozzászólás: 6162 Csatolások: 1649 Azonosító: 268727 offline
|
annak a streamnek a fele én vagyok, annyiszor végig hallgattam már ezt az albumot lmao. nagyon akartam, hogy legalább csak fele annyira megszeressem a dalokat, mint amennyire Arianát szeretem, és hát mondhatni sikerült is. a ntltc-on és a giw-en kívül első hallgatásra a breathin és raindrops volt a nagy kedvencem, mostanra már a goodnight n go, everyday és a pete davidson is ezen dalok táborát erősítik. aztán a bordeline is kezd egyre jobban hozzám nőni, de elsősorban a sweetener-el szeretnék jobban összebarátkozni, hisz mégis csak az a cím adó dal.
2018. augusztus 19. 15:49
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Hát nem csodálom! Ennél szebb albumot még életemben nem hallottam!!!
2018. augusztus 19. 18:22
|
|
Titanyladreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.31. Hozzászólás: 1542 Csatolások: 26 Azonosító: 232551 offline
|
Nagyon tetszik ennek a lemeznek a stílusa, annyira különleges. A kedvenc számom az albumról a goodnight n go (szinte egész nap azt hallgatom a megjelenése óta)
2018. augusztus 19. 19:09
Azt ugye mindenki vágja, h a pure sales szempontjából szinte zero, mmint iTunes-on alig kelt el
2018. augusztus 20. 22:15
|
|
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline
|
teljesen megérdemli hiszen több mint 2 éve ezen az albumon dolgozott❤❤
2018. augusztus 21. 09:02
Hihetetlenül aranyos ez a videó Ariról és a mamájáról!*-* Egyébként nem csodálom, hogy rekord is született, hiszen ezt az albumot én is rengetegszer végighallgattam. A legtöbb dal ugyan lightos, de ugyanakkor kellemes és élvezhető hangzásvilággal büszkélkedhet!❤
2018. november 04. 18:38
|
|
SweetenerBaevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.10.23. Hozzászólás: 175 Csatolások: 0 Azonosító: 270992 offline
|
Annyira cuki ! Megérdemelte . Akinek meg nem tetszik az album.... Sajnálom , de szar az izlése
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.

0 felhasználónak tetszik: