Megérkezett Ariana Grande újdonsága - hallgasd meg nálunk!
2018. augusztus 17. 18:19
|
Tam2100új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.31. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 268895 offline
|
Szerintem csodálatos ez az album. És azért komolyabb vételű ez az album mert a Manchesteri terror támadás ihletett több számot. Nekem jobban tetszik ez a komolyabb oldala.
2018. augusztus 17. 18:53
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
BLulu88, sweet angel60, BeckyGforevör minden szavatokkal egyetértek!!!
2018. augusztus 17. 21:23
|
|
Alennaʟᴀ ᴜɴɪᴄᴀ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.29. Hozzászólás: 2552 Csatolások: 37312 Azonosító: 267566 offline
|
Az album megjelenése előtt megjelent no tears left to cry, the light is coming és a God is a woman nagyon tetszettek, így eléggé sokat vártam ettől az albumtól. A mai nap mikor első alkalommal hallgattam az album dalait, akkor az előzőleg említett dalok, valamint a breathin és a raindrops (an angel cried) kivételével az összes dal nem tetszett. Most, hogy már sokadjára hallgatom az albumot már kezdek megbarátkozni a többi dallal is. Egyébként a raindrops (an angel cried) valami elképesztően tökéletes, örültem volna, ha inkább hosszabb verzió készült volna belőle és nem csak szimplán egy intro.
2018. augusztus 18. 22:43
|
BeyHiiiveeEeeHuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.18. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 270613 offline
|
R.E.M.-et egyebkent Beyoncé írtam még 2013-ban Pharrell-el, de mivel nem használta fel sem a self-tilted albumán sem a Lemonade-en, tovább adta... így került Arianahoz. De hogy őszinte legyek, Beyonce verzioja sokkal jobban tetszik nekem, Beyoncé - Woke up ( ft. Blue Ivy ) címen meghallgathatjátok YouTube-on.
2018. augusztus 19. 15:27
|
|
Gabriella22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.30. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 259421 offline
|
Hihetetlen jó lett! Nem csak Ariana kedvence az album hanem az enyém is♡♡
2018. augusztus 19. 22:56
A the light is coming megjelenése után már féltem, hogy csak semmitmondó dalokkal lesz tele az album, de szerencsére tévedtem, ugyanis ez Ariana legérettebb albuma. Itt éreztem leginkább, hogy ezt szívből csinálta, és a dalszövegírás mellett minden más stúdiós tevékenységben is maximálisan kivette a részét. Kedvencet nagyon nehéz mondanom, mert tényleg elég jók a dalok, de abban biztos vagyok, hogy nálam a breathin', a R.E.M. és az everytime van a top 3-ban.
1 felhasználónak tetszik:
husztianni
2018. november 04. 18:42
|
|
SweetenerBaevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.10.23. Hozzászólás: 175 Csatolások: 0 Azonosító: 270992 offline
|
2018. december 01. 18:56
|
|
GrandesBaeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.11.22. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 271184 offline
|
Ez a világ legesleges legjobb albuma ! Keményen dolgozott Bae , az egyszer biztos !
2019. február 09. 20:57
|
|
husztianniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.07. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 265921 offline
|
szerintem az eddigi legjobb kiadott album tole, nem csalodtam, pontosan ezt vartam ettol az albumtol
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.