Februárban röppentek fel először a pletykák azzal kapcsolatban, hogy a 21 éves énekesnő és a One Direction egykori sztárja randizgat egymással.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hivatalos: Hailee Steinfeld és Niall Horan egy pár! - fotók
2018. augusztus 16. 20:16
2018. augusztus 16. 20:27
|
|
KittenKillerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.02.12. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 269075 offline
|
Nekem nem nagyon szimpatikus ez a lány ... nem tudom miért :/
2018. augusztus 16. 20:34
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
*fangirl görcs*
Úristen, hát nagyon aranyosak, én már a kezdetektől fogva reménykedtem a párosukban, mert mindkettőjüket szeretem, és borzasztóan összeillenek. Sok boldogságot♥
Úristen, hát nagyon aranyosak, én már a kezdetektől fogva reménykedtem a párosukban, mert mindkettőjüket szeretem, és borzasztóan összeillenek. Sok boldogságot♥
2018. augusztus 16. 20:51
|
|
KittenKillerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.02.12. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 269075 offline
|
Viszont ha ők boldogok együtt , akkor én nem állom el útjukat (nem mintha tudnék
).
2018. augusztus 16. 21:30
Szerintem is aranyosak együtt, sok boldogságot!*-*
2018. augusztus 17. 14:28
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Ha nekik ez jó...
2018. augusztus 17. 16:54
Hááát, Hailee nem az én barátnőm lett!
Nagyon bírom a csajszit, legyen boldog!
2018. augusztus 18. 20:10
|
|
Kiwi94új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.22. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 266319 offline
|
Nagyon aranyosak együtt. Örülök, hogy Niall is talált magának valakit, akit szerethet! Remélem tartósabb lesz a kapcsolatuk, mint a Liaméké! Niallt imádom és a lány is szimpatikusnak tűnik. Sok boldogságot nekik!
2018. augusztus 23. 18:45
|
|
Mélisande140új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.03. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 270492 offline
|
Mindkettejüket kedvelem!!! Sok boldogságot nekik!!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: