Két nappal ezelőtt Lili Reinhart hívta fel a rajongók figyelmét, hogy feltörték Cole Sprouse Twitter-oldalát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hackerek áldozata lett Lili Reinhart
2018. augusztus 16. 08:12
|
|
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline
|
Lilire teljesen rászálltak ezek a hackerek, remélem nem lesz belőle semmi durva
Lilinek pedig kitartást
2018. augusztus 16. 11:12
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Múltkor Madelaine instagramját törték fel, hétfőn pedig Crystal Reed instagramját. Nem értem mire jó ez néhány embernek. :/ Értem én, hogy híresek de azért na. Pofátlanságnak nincs határa.
2018. augusztus 16. 13:02
|
|
zsofivokcsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.04. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 269576 offline
|
Nem sajnálom őket
2018. augusztus 16. 16:10
|
|
fluffybunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.26. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 270192 offline
|
Múlthéten Katherine Mcnamara instáját is feltörték :/
2018. augusztus 16. 19:56
A pofátlanságnak is kéne már, hogy legyen határa. Sajnálom őket. Kellemetlen lehetett.
2018. augusztus 16. 20:33
|
|
Hyerin-ahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 259651 offline
|
Egyszer a barátom instáját feltörték, de lehetett valahogy jelezni és mindent visszaállított az instagram.
Plusz nekem a régi facebook profilommal is volt, feltorésre gyanakodtam, nagyon fura szitu volt.
Olyan ijesztő volt, olyan érzésem volt végig mintha figyelnének...
Plusz nekem a régi facebook profilommal is volt, feltorésre gyanakodtam, nagyon fura szitu volt.
Olyan ijesztő volt, olyan érzésem volt végig mintha figyelnének...
2018. augusztus 17. 16:29
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
A hackerkedés sosem volt elismerésre méltó dolog a szememben, hiába kell hozzá computer zseninek lenni, de gyávaságnak tartom, ha a virtuális világon keresztül, arc nélkül ártunk a másiknak, akármilyen mértékű is az.
2018. augusztus 18. 11:11
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Megéredemli. Amúgy is állandóan rinyál és full antipatikus, legalább most tanul az esetből, hogy nem kéne szidni csak úgy a levegőbe az embert. Szerintem a hackerek meg se eresték volna, ha nem jártatja a száját.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: