Két nappal ezelőtt Lili Reinhart hívta fel a rajongók figyelmét, hogy feltörték Cole Sprouse Twitter-oldalát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hackerek áldozata lett Lili Reinhart
2018. augusztus 16. 08:12
|
|
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline
|
Lilire teljesen rászálltak ezek a hackerek, remélem nem lesz belőle semmi durva
Lilinek pedig kitartást
2018. augusztus 16. 11:12
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Múltkor Madelaine instagramját törték fel, hétfőn pedig Crystal Reed instagramját. Nem értem mire jó ez néhány embernek. :/ Értem én, hogy híresek de azért na. Pofátlanságnak nincs határa.
2018. augusztus 16. 13:02
|
|
zsofivokcsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.04. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 269576 offline
|
Nem sajnálom őket
2018. augusztus 16. 16:10
|
|
fluffybunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.26. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 270192 offline
|
Múlthéten Katherine Mcnamara instáját is feltörték :/
2018. augusztus 16. 19:56
A pofátlanságnak is kéne már, hogy legyen határa. Sajnálom őket. Kellemetlen lehetett.
2018. augusztus 16. 20:33
|
|
Hyerin-ahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 259651 offline
|
Egyszer a barátom instáját feltörték, de lehetett valahogy jelezni és mindent visszaállított az instagram.
Plusz nekem a régi facebook profilommal is volt, feltorésre gyanakodtam, nagyon fura szitu volt.
Olyan ijesztő volt, olyan érzésem volt végig mintha figyelnének...
Plusz nekem a régi facebook profilommal is volt, feltorésre gyanakodtam, nagyon fura szitu volt.
Olyan ijesztő volt, olyan érzésem volt végig mintha figyelnének...
2018. augusztus 17. 16:29
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
A hackerkedés sosem volt elismerésre méltó dolog a szememben, hiába kell hozzá computer zseninek lenni, de gyávaságnak tartom, ha a virtuális világon keresztül, arc nélkül ártunk a másiknak, akármilyen mértékű is az.
2018. augusztus 18. 11:11
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Megéredemli. Amúgy is állandóan rinyál és full antipatikus, legalább most tanul az esetből, hogy nem kéne szidni csak úgy a levegőbe az embert. Szerintem a hackerek meg se eresték volna, ha nem jártatja a száját.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: