Soha nem volt még ilyen nagy érdeklődés a Szigetre, három telt házas napot számlált a fesztivál, aminek összesen 565.000 látogatója volt a hét nap alatt. Sokáig úgy tűnt, hogy az utolsó nap is megtelik, de az eső egy kicsit beleszólt. A szervezők már jövő évet tervezik, a főszervező tájékoztatása szerint az első nagy név már kb. egy hónap múlva ismert lehet.
A teljes cikkhez kattints ide!
„Már a jövő évi Szigetet szervezzük”
2018. augusztus 16. 13:02
|
Justagirl123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.16. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 270590 offline
|
Nagyon jo volt!!❤️❤️Jovore is biztos megyek
2018. augusztus 16. 20:11
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Én szabadságnak nem igazán nevezném a szigetet inkább "törj ki a tömegből" feelinget adnák neki de nagyon tetszett az amit láttam és átéltem.Csodás emlékeket és embereket zártam a szívembe.
2018. augusztus 17. 22:13
|
|
Hyerin-ahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 259651 offline
|
Nem az én világom a fesztiválozás, meg hát pénzem sem lenne rá
de azt kell mondjam idén a Sziget teljességében olyan világsztárokat hívott meg, akik a legmenőbbnek számítanak ma, és ez így évről évről hírhedtebb lesz és egyre több lesz az ember.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: