Már biztos, hogy látogatói csúcsot hoz a Sziget hétnapos összegzése, hisz’ a szombati telt ház után a vasárnap is elfogytak az aznapi jegyek, hétfőre már régebben nem lehet jegyet kapni, és a kedd is erősnek ígérkezik. De ne szaladjunk annyira előre, nézzük, mit kínál a Sziget utolsó előtti napja!
A teljes cikkhez kattints ide!
Dua Lipa nagyon cuki és a Sziget is betelt tőle
2018. augusztus 13. 16:40
|
purposevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.03. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 268528 offline
|
Hihetetlen showt csinált egyébként, pontosan lépett színpadra, végig élőben énekelt, táncolt, és látszott hogy élvezi, nem csak kényszeresen áll ott, úgy hogy azt se tudja milyen országban van... Egyre jobban szeretem ezt a nőt!
2018. augusztus 13. 19:55
|
|
dettus7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 1996 Csatolások: 18 Azonosító: 131164 offline
|
Ott voltam, hatalmas volt!!! Láttam Dua Lipát, fantasztikus volt, bár nagy nehezen mentünk ki koncertről, mert rengeteg emberek voltak. De wow, örülök, hogy részt vehettem!
2018. augusztus 16. 13:42
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
A soundra tavaly még nem engedtek el beszélni se beszéltem róla túl sokat mert tudtam hogy nem lesz a válasz.most pedig lett volna esélyem de Shawn fontosabb volt sokkal.Így megint lemaradtam de tényleg fantasztikus volt a liveot visszanézve és a képeket látva. Látszik rajta hogy igazi erőbedobással lép fel mindig mindenhol és itt is így volt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: