Nincs semmi bajom a sráccal, de már az is meglepő, hogy egyáltalán felmerül a lehetősége hogy nyerjen egy awardon
Teen Choice Awards 2018: Ők a nyertesek!
2018. augusztus 16. 22:28
|
|
EnGretavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.06. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 264744 offline
|
Legjobb férfielőadó: Louis Tomlinson??
Nincs semmi bajom a sráccal, de már az is meglepő, hogy egyáltalán felmerül a lehetősége hogy nyerjen egy awardon
2018. augusztus 19. 09:44
Istenem, hogy Zendaya és Millie Bobby Brown két mekkora agyon hype-olt ember. Egyik sem valami eget verő tehetség, de legalább Zendaya elmondhatja magáról, hogy az elmúlt kb. 1 és fél évben kitartóan dolgozott. Gigi se értem, hogy lett legjobb modell amikor 1. kötve hiszem, hogy a Teen Choice Awards közönsége oly sokat tudna a modelkedésről, 2. Gigi azért van ott, ahol, mert egy Hadid. Legjobb férfielőadónál nem Louis-ra számítottam, bár nekem nincs különösebb bajom vele. Camila szerintem érdemli meg, de nem meglepő, hogy nyert mert a Havana-t mindenhol agyon játszották.
Viszont Harrynek, 5SOS-nek, BTS-nek, Khalidnak (és Normaninak <3 ) gratulálok. Valamint az összes Marvel-es színésznek és színésznőnek.
Viszont Harrynek, 5SOS-nek, BTS-nek, Khalidnak (és Normaninak <3 ) gratulálok. Valamint az összes Marvel-es színésznek és színésznőnek.
2018. augusztus 19. 15:19
|
|
Kaliaha cup of tae with a suga and a kookie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.12. Hozzászólás: 1185 Csatolások: 9 Azonosító: 227484 offline
|
Ez a Riverdale hype nekem kicsit sok...
Ráadásul az, hogy Dua Lipa és Joseph Morgan nem nyert semmit... fáj értük a szívem, a saját kategóriájukban talán ők érdemelték volna meg a legjobban a díjat.
Ráadásul az, hogy Dua Lipa és Joseph Morgan nem nyert semmit... fáj értük a szívem, a saját kategóriájukban talán ők érdemelték volna meg a legjobban a díjat.
2018. augusztus 19. 23:17
Azért, hogy ennyi díjat nyerjen a Riverdale... a színészek gyengék (kivéve Madelaine Petsch), a történet gyenge és még a forgatókönyv sem ér sokat. A második évad konkrétan egy másik sorozat kiparodizálása is lehetne.
2018. augusztus 23. 22:12
|
|
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline
|
Ez a díjátadó egy VICC. XD ezt a díjat megkapni kb annyira elismerésre méltó, mint egy összetákolt facebookos szavazást arról melyik kiskutya a cukibb.
Egy rakás felajzott tinilány nyomkodja a szavazógombokat akik még ott tartanak a szellemi érésben, hogy "életük értelmének" neveznek egy celebet, meg kb pánikrohamot kapnak, ha a kis kedvencük kiad egy új zenét, filmet, stb...
Szóval ennyit is ér. Pont arra jó ez a cirkusz, hogy a szavazatokat leadó serdülő kislányokat elszórakoztassa egy estére, meg tapsikolva visíthassanak, hogy jujjj nyert az xy!! Juhu.
Amúgy meg egyenesen röhejes, hogy a Shadowhunters egyetlen díjat is képes volt nyerni, még ha csak a tca-n is....
Még egy akkora minősíthetetlen trágyát rég vittek képernyőre, mint az. Azzal a Katherine-nel az élen. Idegesítő ripacs. Tehetség nulla. Naaaaagy nulla, és még nagyon finoman fogalmaztam. Azt is arcon tenyerelném aki neki adta Clary szerepét. Kiherélték a könyveket ezzel a borzalmas tragikomédiával amit sorozatnak hívnak.
Egy rakás felajzott tinilány nyomkodja a szavazógombokat akik még ott tartanak a szellemi érésben, hogy "életük értelmének" neveznek egy celebet, meg kb pánikrohamot kapnak, ha a kis kedvencük kiad egy új zenét, filmet, stb...
Szóval ennyit is ér. Pont arra jó ez a cirkusz, hogy a szavazatokat leadó serdülő kislányokat elszórakoztassa egy estére, meg tapsikolva visíthassanak, hogy jujjj nyert az xy!! Juhu.
Amúgy meg egyenesen röhejes, hogy a Shadowhunters egyetlen díjat is képes volt nyerni, még ha csak a tca-n is....
Még egy akkora minősíthetetlen trágyát rég vittek képernyőre, mint az. Azzal a Katherine-nel az élen. Idegesítő ripacs. Tehetség nulla. Naaaaagy nulla, és még nagyon finoman fogalmaztam. Azt is arcon tenyerelném aki neki adta Clary szerepét. Kiherélték a könyveket ezzel a borzalmas tragikomédiával amit sorozatnak hívnak.
2018. szeptember 07. 22:51
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Nagyon örülök Louis, Harry és Liam sikerének, igazán megérdemlik
Viszont 1-2 emberen igazán meglepődtem, és bár én is kedvelem a Riverdalet, kicsit soknak találom a körülötte lévő őrületet.
2018. október 24. 08:10
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Nagyon sok mindenkinek örülök,de a 5SOS visz mindent!!❤
2018. november 04. 00:25
i HAVE to laugh ki a sz*rt érdekelnek az ilyen díjak? semmit sem számítanak, szóval miért érdekes? tudjuk, hogy mit szeretnek a tinik egy ilyen díjátadó nélkül is... hiszen a chart-ok azok körül forognak, hogy a mostani generációnak mi tetszik. szerintetek érdekli ezeket az előadókat ez a díj? lol nem. engem sem. még az sem érdekel, hogy a bts és az army nyert valamit. kit izgat? ez nélkül is tudjuk, hogy jók, miért kell akkor időt és pénzt pazarolni ilyenre? sigh
2018. november 15. 22:33
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Na ez nagyon gáz...
2018. november 20. 19:47
|
|
Calliebaeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.11.11. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 271115 offline
|
Jajj , végre Ari is <3 Gratulálok minden nyertesnek . És ezt én most tényleg nem ítélkezésképpen mondom , de : Minden ember úgy csodálatos ahogy van . Azt , hogy csak a sztárokat jelölik az nekem 8 . De szerintem sok más tinédzser is megérdemelne ilyen díjat .
2018. december 01. 18:38
|
|
GrandesBaeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.11.22. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 271184 offline
|
Mi a fene az , hogy Ari csak 1 díjat nyert ? Jó persze annak is nagyon örülök . De sokkal de sokkal többet is érdemelt volna , egész évben keményen dolgozott , de bezzeg mindent Camilla nyert aki szinte a kisujját se mozdította ... De szeretem Camillát , de ez most mire fel ?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: