Teen Choice Awards 2018: Ők a nyertesek!
2018. augusztus 13. 16:54
|
|
überA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.01. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 404 Azonosító: 257618 offline
|
Most komolyan??Nem megbántva senkit de a Shadowhunters hogy érhetett el helyezést a The Originals mellett??Jó oké talán még benyelem na de nekem ne mondja senki,hogy Matthew Daddario hitelesebben alakított mint Jospeh Morgan!!!!
2018. augusztus 13. 17:14
Nagyon örülök, hogy a történtek ellenére a Shadowhunters két díjat is bezsebelt, abszolút megérdemelték
2018. augusztus 13. 17:38
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
A Marvel tarolt és elmondhatatlanul büszke vagyok rájuk.
Camila is full megérdemelte az összes díjat.
Camila is full megérdemelte az összes díjat.
2018. augusztus 13. 19:03
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Idézet (überA @ 2018.08.13. 16:54)
Most komolyan??Nem megbántva senkit de a Shadowhunters hogy érhetett el helyezést a The Originals mellett??Jó oké talán még benyelem na de nekem ne mondja senki,hogy Matthew Daddario hitelesebben alakított mint Jospeh Morgan!!!!
Ilyen díjátadókon soha nem a tehetséget díjazzák, hanem, hogy kinek cukibb, helyesebb a pofija.
2018. augusztus 13. 19:32
|
|
Romoliaasgardian princess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.14. Hozzászólás: 3257 Csatolások: 798 Azonosító: 248403 offline
|
Nagyon büszke vagyok Grant Gustin-ra, nagy örömmel tölt el, hogy idén is nyert.
A Marvel színészek és filmek sikere előre várható volt, hiszen mind csodálatosak voltak az idei évben is.
Nem kicsit csodálkoztam, hogy Cole nyerte meg a legdögösebb férfi díját, hiszen rengeteg nála helyesebb celeb létezik, példaként Chris Hemsworth, aki még jelölt is volt, vagy akár Zac Efron, aki szintén, (nem beszélve Grant-ről, de vele teljes mértékben elfogult vagyok).
A Marvel színészek és filmek sikere előre várható volt, hiszen mind csodálatosak voltak az idei évben is.
Nem kicsit csodálkoztam, hogy Cole nyerte meg a legdögösebb férfi díját, hiszen rengeteg nála helyesebb celeb létezik, példaként Chris Hemsworth, aki még jelölt is volt, vagy akár Zac Efron, aki szintén, (nem beszélve Grant-ről, de vele teljes mértékben elfogult vagyok).
1 felhasználónak tetszik:
Harlow
2018. augusztus 13. 21:41
|
RRavenclawúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.03. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 253711 offline
|
A Fekete Párduc és a Ragnarök mint sci-fi? Ez most komoly?
2018. augusztus 14. 10:32
|
imádomacicákat420új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.24. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 267464 offline
|
Erika Costell?? Az semmit nem tudd csak nyomoroékoskodni youtuben!
2018. augusztus 14. 12:48
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Büszke vagyok az armykra, de egy kicsit fáj, hogy akik felmentek a színpadra, azoknak a nagyrésze azt se tudta ki az, mi az a BTS... Így sajnos az "OH MY GOOOD!!!" csak eteti a sztereotipiákat a a rajongókról.
A Riverdalenek és a színészeinek nagyon örülök, a többiről nem tudok mit mondani.
A Riverdalenek és a színészeinek nagyon örülök, a többiről nem tudok mit mondani.
2018. augusztus 14. 19:05
|
|
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1296 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline
|
@Jenny Lawliet nem feltétlen értek egyet veled, bár van benne igazság viszont az is sokat számít, mennyire ismertek a jelöltek és a Shadowhuntersnek mostanában elég nagy a rajongó tábora. Én például az Originals egyáltalán nem láttam még ellenben a Shadowhunterst igen, és tetszett is, sok mindenbe kiegészíti a könyvet, és egyéb más pozitívumai is vannak szóval én örülök a sorozat sikereinek azért
persze, lehet, hogy az Originals tényleg jobban megérdemelte volna, mint említettem, még nem volt hozzá szerencsém csak gondoltam kiállok a sorozat mellett.
Freddie Highmoret hiányoltam én személy szerint a nyertesek közül, mivel a Good Doctor hihetetlenül jóra sikerült de az Agymenőknek eszméletlenül örülök :3 <3
Freddie Highmoret hiányoltam én személy szerint a nyertesek közül, mivel a Good Doctor hihetetlenül jóra sikerült de az Agymenőknek eszméletlenül örülök :3 <3
2018. augusztus 14. 20:05
Olyan büszke vagyok a 5sos-ra!! MEGÉRDEMELTÉK! És külön gratulálnék Olivia Holt-nak. Ügyi vagy csajszi!
2018. augusztus 14. 21:48
|
|
SmilingAnneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.03. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 260704 offline
|
5SOS
Nagyon büszke vagyok rájuk!
2018. augusztus 15. 12:50
|
|
Fzsuzsi96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.13. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 269850 offline
|
Oké, most esik le, hogy a "Love, Simon" a "Legjobb vígjáték" kategóriában nyert....WTF?
Én azon a filmen többet bőgtem, mint nevettem, de oké!
(Lehet azért, mert túlérzékeny vagyok, meg mert legjobb barátnőm is ilyen és a moziban egymásnak adogattuk a zsepit
.....sebaj, attól még baromi jó film és már ezerszer újranéztem azóta!
)
Én azon a filmen többet bőgtem, mint nevettem, de oké!
2018. augusztus 15. 21:02
|
|
Ritya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.15. Hozzászólás: 2288 Csatolások: 246 Azonosító: 231566 offline
|
Örültem, hogy a Riverdale ennyi díjat nyert, de a legjobb csókjelenetért járó díjat inkább Camilanak és KJ-nek adtam volna kicsit sajnáltam őket, hogy nem nyertek idén sem semmit, de ezt a díjat Harrynak és Mattnek is szívesebben adtam volna. Aztán amikor nyert a Shadowhunters egyrészt boldog voltam, mert megérdemelték viszont, mielőtt nyertek és láttam a jelölteket, kizártnak tartottam, hogy ők nyerik, azthittem, hogy ezt a The100 vagy a The Originals nyeri (kurvára megérdemelte volna, mindkét sorozat, egyrészt ez volt az utolsó évad a TO-nak jó lett volna nyernek, másrészt a The100 hihetetlen sorozat) de így is boldog voltam, mert nagyon szeretem a Shadowhunterst is. A legjobb színésznő díjnál nagyon ideges voltam, azt akartam, hogy vagy Camila Mendes, vagy Katherine Mcnamara vagy (akinek legjobban szurkoltam) Emeraude Toubia nyerje, nagyon jó lett volna, én egyébként ki vagyok Lili Reinharttól (irritáló számomra, és amikor kiírta, hogy megosztja a díjat Camilaval az sem tetszett) (nem tudom, hogy helyesen írtam e minden jelölés sorry, ha nem :/) Amikor Matt megnyerte a legjobb színész díjat örültem, mert neki és Bob Morleynak meg Joseph Morgannak szurkoltam, itt megint Joseph Morgant sajnáltam igazán.
2018. augusztus 16. 13:51
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Vannak érdekes eredmények mint mindig de a nyertesek jó részére nagyon büszke vagyok.
2018. augusztus 16. 15:27
A Marvel filmeknek és Dwayne-nek örülök.
Őszintén nem követtem mostanában az ilyen díjátadókat, mert itt nem feltétlen a tehetségre megy a szavazat, hanem az nyer amit többen néznek és nagyobb a rajongótáboruk. Mindenesetre jó lett volna ha nyer a The 100, Gotham és Cameron Monaghan is megérdemelt volna egy díjat. Anyway mi az a Twit? Csak én vagyok ennyire lemaradva?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.