Lana Del Rey volt a Sziget legjobb döntése: komolyan vette Magyarországot
2018. augusztus 12. 11:47
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Sajnos ha meghallom, hogy egy kedvencem a Szigeten lép fel, rögtön lemondok róla, nehezen szánnám rá magam egy ekkora kiadásra. De a cikket olvasva úgy tűnik, minden pénzt megér :') mindig örömmel hallom, ha a kedvenceim nemcsak előadóként, hanem emberként is bizonyítanak. Remélem egyszer én is láthatom még Lanát élőben, egyrészt a dalai miatt, másrészt azért, mert úgy tűnik tényleg egy igazi élmény a fellépése
2018. augusztus 14. 12:42
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
elképesztően büszke vagyok rá, és nagyon fáj a szívem, hogy nem lehettem ott. de ha majd idősebb leszek, egyszer biztos hogy elmegyek egy koncertjére, anélkül nem halhatok meg
2018. augusztus 14. 16:43
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
érdekes. ismerőseim azt mondták, nekik egyáltalán nem tetszett és csomót húzta az időt, Dua Lipa vagy éppen a Gorillaz sokkal jobbak voltak (a fancamek meg beszámolók alapján)
2018. augusztus 15. 11:13
Idézet (Elody @ 2018.08.14. 16:43)
érdekes. ismerőseim azt mondták, nekik egyáltalán nem tetszett és csomót húzta az időt, Dua Lipa vagy éppen a Gorillaz sokkal jobbak voltak (a fancamek meg beszámolók alapján)
Nem tudom, mondjuk én nem foglalnék állást a helyedben ilyenről úgy, hogy ott sem voltam. Másrészről Lana valóban csak pár percet késett, és az egész koncertet végignyomta. Egyedül akkor volt "szünet", amikor körülbelül 5-7 percre lement az első sorba a rajongókhoz. Elég nevetséges, ha valaki a Gorillaz-hoz vagy Dua Lipa-hoz hasonlítja Lana koncertjét, mivel tök más a fentebb említett előadóktól. Sajnos ez tipikusan azt mutatja, hogy az emberek felének, aki ott volt, gőze nem volt arról, hogy mégis milyen koncertre megy, hogy Lanának milyen dalai vannak, pedig ha tájékozódtak volna előtte, nem érte volna őket váratlanul. Nagyon gáznak tartom, hogy rengetegen hőbörögtek, hogy unalmas a koncert, meg hogy depressziós, pedig egyedül az ő tájékozatlanságukról van szó.
1 felhasználónak tetszik:
Revelynne
2018. augusztus 17. 15:26
|
|
DirtyDiana1990visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.27. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 221894 offline
|
Szabe
Egyetértek. Engem dühített, hogy sokan csak azért nyomultak előre, mert hú valami nagy világsztár jön, de közben nem sok gőzük volt a zenéjéről.
Mögöttem is már le tudtam volna ütni egy csajt, aki tolta a negatívat, hogy ez is késni fog félórát stb. Természetesen magyarok voltak...
Szerintem 7 perc csúszás semmi és szépen végigtolta, számot is lehetett tőle kérni. Az első sorban állókat meg csak irigyelni tudtam, amikor lement a színpadról pacsizni meg fotózkodni.
Szerintem gyönyörűen szólt a hangja is, én nem csalódtam.
Egyetértek. Engem dühített, hogy sokan csak azért nyomultak előre, mert hú valami nagy világsztár jön, de közben nem sok gőzük volt a zenéjéről.
Mögöttem is már le tudtam volna ütni egy csajt, aki tolta a negatívat, hogy ez is késni fog félórát stb. Természetesen magyarok voltak...
Szerintem 7 perc csúszás semmi és szépen végigtolta, számot is lehetett tőle kérni. Az első sorban állókat meg csak irigyelni tudtam, amikor lement a színpadról pacsizni meg fotózkodni.
Szerintem gyönyörűen szólt a hangja is, én nem csalódtam.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.