Starity

Lana Del Rey volt a Sziget legjobb döntése: komolyan vette Magyarországot

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. augusztus 12. 11:47 #21
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Sajnos ha meghallom, hogy egy kedvencem a Szigeten lép fel, rögtön lemondok róla, nehezen szánnám rá magam egy ekkora kiadásra. De a cikket olvasva úgy tűnik, minden pénzt megér :') mindig örömmel hallom, ha a kedvenceim nemcsak előadóként, hanem emberként is bizonyítanak. Remélem egyszer én is láthatom még Lanát élőben, egyrészt a dalai miatt, másrészt azért, mert úgy tűnik tényleg egy igazi élmény a fellépése wub.gif
2018. augusztus 12. 12:11 #22
Uncharted
Uncharted
Ps gamer
Hozzászólás: 2058
Csatolások: 0
Azonosító: 210588
Tőlem alapvető elvárás,ha olyan előadókat nézünk mint Lana Del Rey,hogy remek produkciót nyújtson.
2018. augusztus 14. 12:42 #23
Nelli00
Nelli00
the chin thing™ tae does to jungoo

Státuszmikrokosmos
Hozzászólás: 1104
Csatolások: 2
Azonosító: 258594
elképesztően büszke vagyok rá, és nagyon fáj a szívem, hogy nem lehettem ott. de ha majd idősebb leszek, egyszer biztos hogy elmegyek egy koncertjére, anélkül nem halhatok meg
2018. augusztus 14. 16:43 #24
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
érdekes. ismerőseim azt mondták, nekik egyáltalán nem tetszett és csomót húzta az időt, Dua Lipa vagy éppen a Gorillaz sokkal jobbak voltak (a fancamek meg beszámolók alapján)
2018. augusztus 15. 11:13 #25
- törölt felhasználó -    
Idézet (Elody @ 2018.08.14. 16:43)
érdekes. ismerőseim azt mondták, nekik egyáltalán nem tetszett és csomót húzta az időt, Dua Lipa vagy éppen a Gorillaz sokkal jobbak voltak (a fancamek meg beszámolók alapján)

Nem tudom, mondjuk én nem foglalnék állást a helyedben ilyenről úgy, hogy ott sem voltam. Másrészről Lana valóban csak pár percet késett, és az egész koncertet végignyomta. Egyedül akkor volt "szünet", amikor körülbelül 5-7 percre lement az első sorba a rajongókhoz. Elég nevetséges, ha valaki a Gorillaz-hoz vagy Dua Lipa-hoz hasonlítja Lana koncertjét, mivel tök más a fentebb említett előadóktól. Sajnos ez tipikusan azt mutatja, hogy az emberek felének, aki ott volt, gőze nem volt arról, hogy mégis milyen koncertre megy, hogy Lanának milyen dalai vannak, pedig ha tájékozódtak volna előtte, nem érte volna őket váratlanul. Nagyon gáznak tartom, hogy rengetegen hőbörögtek, hogy unalmas a koncert, meg hogy depressziós, pedig egyedül az ő tájékozatlanságukról van szó.
1 felhasználónak tetszik: Revelynne
2018. augusztus 17. 15:26 #26
DirtyDiana1990
DirtyDiana1990
visszatérő vendég
Hozzászólás: 146
Csatolások: 0
Azonosító: 221894
Szabe

Egyetértek. Engem dühített, hogy sokan csak azért nyomultak előre, mert hú valami nagy világsztár jön, de közben nem sok gőzük volt a zenéjéről.
Mögöttem is már le tudtam volna ütni egy csajt, aki tolta a negatívat, hogy ez is késni fog félórát stb. Természetesen magyarok voltak...
Szerintem 7 perc csúszás semmi és szépen végigtolta, számot is lehetett tőle kérni. Az első sorban állókat meg csak irigyelni tudtam, amikor lement a színpadról pacsizni meg fotózkodni. smileeee.gif
Szerintem gyönyörűen szólt a hangja is, én nem csalódtam. wink.gif
2018. augusztus 21. 08:09 #27
- törölt felhasználó -    
en s ottttttttttttt votam s ngyon szp voooot
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok