Kendall Jenner kutyás fotói kicsapták a biztosítékot
2018. augusztus 07. 07:50
|
romlottspárgatökúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.28. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 269740 offline
|
undorító képek. mintha épp meg akarná bszni a kutyáját.
2018. augusztus 07. 09:02
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Mi ez az ízléstelen kép?
Én azon is meglepődtem,hogy ennyire vékony:O
Én azon is meglepődtem,hogy ennyire vékony:O
2018. augusztus 07. 09:33
romlottspárgatök
Egyetértek!
Énnekem is ugyanez jött először..
Undorító...
Egyetértek!
Undorító...
2018. augusztus 07. 12:51
|
romlottspárgatökúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.28. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 269740 offline
|
Idézet (Valaki meg Valaki @ 2018.08.07. 09:33)
romlottspárgatök
Egyetértek!
Undorító...
Egyetértek!
Undorító...
(OFF) bocs a hülye nevemért
A kutyatámadásról annyit, hogy elég unalmas az amikor minden kutyatámadásnál az álszent állatvédők az embereket hibáztatják.
Kendall "közeli ismerőse" (azaz Kendall) persze hogy azt mondja nem történt semmi.
2018. augusztus 16. 11:14
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
bdsm beütés azért ott van.. atyaég.
2018. augusztus 16. 23:03
|
|
TímeeaV.I.P ❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.06. Hozzászólás: 1566 Csatolások: 535 Azonosító: 203278 offline
|
Hát ezen a képen ledöbbentem. Most őszintén, mi ez? Ez a szett, meg minden...
Erről az egész dologról pedig mindenkinek meg van a véleménye, kinek mi. Alap, hogy a gyereket megtanítják, hogy nem nyúlnak idegen kutyához megkérdezés nélkül. Szóval ez a szülő hibája, és a gyereké. Nem értem miért gondolják azt, hogy random oda nyúlkálhatnak egy állathoz.
A másik, hogy a kutyát is meg lehet nevelni. Ha meg van nevelve, nem kell oda szájkosár. Habár igaz, hogy a gyerekek többsége úgy nyúzza szegény állatokat, szóval nem lenne csoda, ha egy jól nevelt kutya is így reagál.
Az már megint más, hogy nem kellett volna lelépniük szó nélkül.
Erről az egész dologról pedig mindenkinek meg van a véleménye, kinek mi. Alap, hogy a gyereket megtanítják, hogy nem nyúlnak idegen kutyához megkérdezés nélkül. Szóval ez a szülő hibája, és a gyereké. Nem értem miért gondolják azt, hogy random oda nyúlkálhatnak egy állathoz.
A másik, hogy a kutyát is meg lehet nevelni. Ha meg van nevelve, nem kell oda szájkosár. Habár igaz, hogy a gyerekek többsége úgy nyúzza szegény állatokat, szóval nem lenne csoda, ha egy jól nevelt kutya is így reagál.
Az már megint más, hogy nem kellett volna lelépniük szó nélkül.
2018. augusztus 18. 19:59
|
|
Célestineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 270548 offline
|
Meg kellett volna tanítani neki, hogy ne nyúljon idegen kutyához, mert nem tudni, hogy reagál.
Szerintem szájkosár nem kellett volna, a kutyák sem szörnyetegek, hanem érző lények.
És nekik sem kellett volna csak úgy elmenniük.
Szerintem szájkosár nem kellett volna, a kutyák sem szörnyetegek, hanem érző lények.
És nekik sem kellett volna csak úgy elmenniük.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: