A fényképeken nem állatkínzásra utaló jelek, vagy meztelenkedés látható, mégis beszóltak a kommentelők.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kendall Jenner kutyás fotói kicsapták a biztosítékot
2018. augusztus 06. 16:55
|
|
LenieJúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.18. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 270132 offline
|
Hát .... Az a kép elég gáz amin Kendall (alsóteste) úgy néz ki mint egy anorexiás öreg sztriptíztáncos , meg a kutyára nyaklánc ? Na jó , kedves divatrendőrség üssetek le ! Xd.
2018. augusztus 06. 17:52
|
|
Coco St. Claireúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.14. Hozzászólás: 38 Csatolások: 1 Azonosító: 270080 offline
|
Nem telik szájkosárra?
2018. augusztus 06. 19:03
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
nekem bejön a kép tiszta retro, kicsit st. vincent es. A harapásról meg nem kellett volna elmenjenek amúgy a harapások mindig 2 élűek lehet a kislány a farkára lépett, nem hiszem hogy egy olyan kutya amit vendéglőbe lehet hordozni csak úgy kis gyerekeket harapdál
1 felhasználónak tetszik:
moonlightgirl
2018. augusztus 06. 20:11
|
|
moonlightgirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.07.30. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 270453 offline
|
nekem is bejön a kép, sorry
2018. augusztus 06. 20:22
A kislánynak kellett volna megtanítani, hogy idegen kutyához nem nyúlunk. :/
1 felhasználónak tetszik:
moonlightgirl
2018. augusztus 06. 21:04
|
|
kikijo18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.16. Hozzászólás: 267 Csatolások: 0 Azonosító: 180479 offline
|
Előttem szólónak igaza van. A kislány anyja is megtaníthatta volna a kicsit, hogy idegen kutyákhoz nem nyúlunk mert nem tudni, hogy reagál a kutya. Itt senki sem hibás megtörtént nagyobb baja hála istenek nem lett. De nem kell a Kendall-t is egyből támadni "szájkosára nem telet" ez annyira gáz megnyilvánulás.. Érdekes, hogy mindenki Kendall-t támadja meg szidja miközben a kislány anyja a hibás.. épp eszű ember nem engedi a kislányát mindenféle idegenhez kutyát simogatni főleg egy nagy kutyához vagyis gondolom én... de kár a szóért mindenkinek megvan a maga véleménye..
2018. augusztus 06. 21:32
|
|
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline
|
Már bocs. De alap, hogy a kutyára rakok egy rohadt szákosarat, ha olyan helyre viszem, ahol sok és különböző életkorú, típusú ember is ott van. A gyerekek kiváncsiak, elég ha egy máspdpercre elfordítod a fejed, már lebontják a berendezést. Nehogy már még a kávézó vendégeinek kelljen az asztalhoz kötni a gyereküket, mert valaki nem bírja megnevelni és szocializálni a kutyáját.
2018. augusztus 06. 22:59
|
|
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline
|
Egyetértek SoLettisha-val. Egyértelmű, hogy viszonylag zsúfolt nyilvános helyre szájkosárban viszek kutyát. Tömegközlekedési eszközre sem lehetne hivatalosan anélkül felengedni. Egy felelős kutyatartónak ezt nem kell magyarázni. Kendall meg hozta a formáját...
2018. augusztus 07. 05:16
|
|
Kennavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.13. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 270073 offline
|
Alapból a kisgyereket kellene megtanítani rá, hogy kérdezés nélkül nem nyúl idegen kutyához. Lehet, hogy az állat szimplán csak megijedt, ezért reagált így. Persze az se volt okos dolog, hogy távoztak onnan szó nélkül. Bár aztán az is lehet, hogy a "harapás" meg se történt csak fel lett fújva a dolog
2018. augusztus 07. 05:36
|
|
Dory013új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.05. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 211277 offline
|
Amúgy nem azért, de mióta nyúlunk idegen kutyához szó nélkül? Nekem semmi bajom nincs Kendall-el és ebben egyetértek, hogy szájkosár kellett volna, DE, nem egyből szidni kell a másikat és a kedves anyuka meg ne rendezzen hiszti partit a semmiért, mert nem mondta meg a lányának h nem nyúlunk idegen kutyához szó nélkül, de hiába mondom, most mindenki Kendall-t fogja basztatni h milyen felelőtlen meg stb.
(További kommentelők kíméljetek engem, ha nem akarjátok a kioktatást, Daniel)
(További kommentelők kíméljetek engem, ha nem akarjátok a kioktatást, Daniel)
2018. augusztus 07. 06:22
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Nekem kivételesen tetszik ez a kicsit elvonttabb fotó sorozat. Mindkét félnél látom a hibát nyilván forgalmasabb helyre szájkosár legyen már azon a kutyán és az anya is megtaníthatná a gyereket arra hogy ne nyúljon idegen állathoz kérdezés nélkül. Szerencsétlen baleset az egész, mindenki tudja hogy a kisgyerekek 90%a nem tud normálisan állathoz nyúlni.
2018. augusztus 07. 07:14
|
|
Madamevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.16. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 242739 offline
|
A kép ötlete tetszik, olyan BDSM feelingem lett tőle. Bár nem Kendallal kellett volna ilyen képet csinálni, mert a medencecsontja szembetűnőbb a képen, mint a felálló bimbije. Kutya legyek, ha valakinek ez bejön.
Amúgy a sztori kétoldalú, pláne mert a frissült hír szerint a lány piszkálta a kutyát, és az nem is harapta meg. A régi hír szerint az étterem még jegelte is a sebet.
Kendall tehetett volna szájkosarat. A lány meg békén hagyhatta volna a kutyát. Szerintem inkább a lány hibája. Mint ahogyan előttem írták, a gyerekek jórésze nem tudnak állattal bánni. Erről is eszembe jut, amikor 7 évvel ezelőtt egy városnapi szépségversenyre vittem a törpenyuszim, és egy random kisgyerek odajött, megnézte, érdesnek nevezte, majd hozzádobott egy követ a nyulamhoz minden ok nélkül, és elment.
Amúgy a sztori kétoldalú, pláne mert a frissült hír szerint a lány piszkálta a kutyát, és az nem is harapta meg. A régi hír szerint az étterem még jegelte is a sebet.
Kendall tehetett volna szájkosarat. A lány meg békén hagyhatta volna a kutyát. Szerintem inkább a lány hibája. Mint ahogyan előttem írták, a gyerekek jórésze nem tudnak állattal bánni. Erről is eszembe jut, amikor 7 évvel ezelőtt egy városnapi szépségversenyre vittem a törpenyuszim, és egy random kisgyerek odajött, megnézte, érdesnek nevezte, majd hozzádobott egy követ a nyulamhoz minden ok nélkül, és elment.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.