Starity

Így búcsúzott Emeraude Toubia a Shadowhunterstől

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. augusztus 05. 20:02 #1
- törölt felhasználó -    
Miután a Freeform június elején bejelentette, hogy nem kap negyedik évadot a Shadowhunters, a rajongók kampányolni kezdtek, de végül a Netflix bejelentette, hogy nem áll szándékukban átvenni a sorozatot.
A teljes cikkhez kattints ide!
2018. augusztus 05. 20:21 #2
Babiti
Babiti
új tag

StátuszPer aspera ad astra
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 60
Csatolások: 0
Azonosító: 267714
Annyira sajnálom, hogy nem lesz új évad... Új sorozatot kell keresnem... sad.gif
2018. augusztus 05. 21:33 #3
joly30
joly30
visszatérő vendég
Hozzászólás: 151
Azonosító: 264163
Nem hiszem el,hogy vége sad.gif sad.gif :'(
2018. augusztus 05. 22:41 #4
- törölt felhasználó -    
Ez az egész annyira szívszaggató. Be kell látnom, a legjobban nem a sorozat fog hiányozni, és nem fáj annyira az, hogy véget ér, mint az, hogy ez a család szépen lassan, de feloszlik. Természetesen mindannyian a szereplőgárdából barátok maradnak, és biztos vagyok benne, hogy sokat fogjuk még őket együtt látni, de sohasem lesz ugyanaz. Látni, hogy ennyire szeretik egymást, hogy bármit megtennének a másik boldogságáért a legcsodálatosabb dolog.. és most mind ez.. szertefoszlik. Emeraude, Alberto és Harry szövegén elmorzsoltam nem is pár könnycseppet, amit azonban Katherine írt arról ne is beszéljünk. Fuldokoltam a sírástól, a szívem szakadt meg. Annyira fáj így látni őket. A szomorúságuk az én szomorúságom is. Velük együtt sírok.

Azonban, egyszerűen nem győzök köszönetet mondani nekik. Mindenkinek. Ez a sorozat az egyik legjobb, amit valaha néztem, elmondhatatlanul fog hiányozni. A sok nevetés, sírás, az, hogy annyira izgulok a következő jelenet miatt, hogy majd le tudnám tépni a laptopom képernyőjét a helyéről, mikor vége egy résznek. De a sorozattól eltekintve, a legtöbbet egyértelműen a szereplőgárdának köszönhetek. Fényt hoztak az életembe, annyi boldogságot.. Ők vidítottak fel a rossz napjaimon. Ők voltak a harmadik családom, akikért bármit megadtam volna. Különböző emberek, de mégis csodálatosak. Soha nem fogom elfelejteni:
Katherinet, akinek a pozitivitásától szebbnek látom a világot, akinek a nevetésétől nagyobb kincs nincs ezen a földön.. Dominicot, akiben mintha csak magamat látnám állatmániája miatt, és aki úgy tud szeretni, mint szinte senki.. Emet, aki bájával és hatalmas közvetlenségével örökre a szívembe véste magát.. Albertot, akinek tiszta és fantasztikus lelke sírásra késztet.. Matthewt, akinek nem győzök köszönetet mondani, hogy egy live-ban leírhatatlanul édesen válaszolt nekem, ezzel visszahozva az akkor nem létező életkedvemet.. És nem utolsó sorban Harry angyalom, akire büszkébb nem is lehetnék.

Örökre emlékezni fogok rájuk és erre a csodálatos egy és fél évre, amit velük lehettem. Teljes szívemből fogom szeretni őket továbbra is, egy életre belevésték magukat a szívembe, szóval kimondhatjuk: örökké. És ebben teljesen biztos vagyok. KÖSZÖNÖK MINDENT!! #ShadowhuntersLegacy

És még mindig nem búcsúztam el, nem vagyok rá kész, elég lesz az utolsó percekben.. addig is minden pillanatot élvezni fogok a soriból, könnyeimmel küszködve, lassan darabokra eső, szeretettel és büszkeséggel teli szívvel.
1 felhasználónak tetszik: Zsóka11
2018. augusztus 05. 22:54 #5
Zsóka11
Zsóka11
ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ

Státuszdarling, I'm a nightmare dressed like a daydream
Hozzászólás: 2906
Csatolások: 57
Azonosító: 170595
Amilyen gyengén indult a sorozat, annyira sokat fejlődött én meg annyira megszerettem, hogy egyik kedvencem lett. A világ, a cselekmény, a képi világ (annyira gyönyörűen van megcsinálva, van valami különleges atmoszférája) na és a szereplők...
Szerintem náluk jobb színészeket nem is tudnék elképzelni a karakterek eljátszásához. Így hogy megnézem a filmben kik játszottak, sírva röhögök, például az Izzy-t, Simont és Magnust játszó színészek nagyon nem illettek a szerepre, és be kell valljam Lily sem, pedig őt szeretem.
Viszont a Shadowhunters szereplők egytől egyig tökéletesek, imádom őket és leginkább azt a köteléket csodálom, ami kialakult köztük.
Lehet itt fikázni jobbra-balra a sorozatot, de rengeteg fejlődésen mentek keresztül mind a színészek, mind maga a sorozat.
Már nagyon várom a véget, hiányozni fognak, remélem még fogom viszontlátni a szereplőket, btw annyira sajnálom, hogy nem sikerült megmenteni.
1 felhasználónak tetszik: moonlightgirl
2018. augusztus 06. 10:22 #6
Coco St. Claire
Coco St. Claire
új tag
Hozzászólás: 38
Csatolások: 1
Azonosító: 270080
Még mindig nem hiszem el, hogy vége. sad.gif
2018. augusztus 06. 11:58 #7
Tímeea
Tímeea
V.I.P ❤

StátuszYou'll never see a happy ungrateful person.
Hozzászólás: 1566
Csatolások: 535
Azonosító: 203278
Ez nem lehet igaz... Annyi sorozatot tovább húznak, nem érdekel senkit sem, hogy dögunalom. Erre itt van pl. a Shadowhunters. Őszintén, nem tudom, hogy volt-e olyan pillanat, mikor untam... Nem hiszem el, hogy ilyen gyorsan vége lett... Imádtam ezt a sorozatot. Nagyon örültem, mikor rátaláltam, és rögtön az egyik kedvenc sorozatommá vált... A szereplők pedig... Szerintem nincs még egy olyan sorozat, ahol ennyire bírnám magukat a karaktereket, és az őket eljátszó színészeket... sad.gif
2018. augusztus 06. 12:16 #8
Soniaa
Soniaa
új tag
Hozzászólás: 31
Azonosító: 204660
naggyon szomoru vatyok, hogy végeter a fevorit soriikam, el hiszem hogy a kisslány is szomóru
2018. augusztus 06. 18:04 #9
- törölt felhasználó -    
Hihetetlen, hogy nem sikerült megmenteni. Hiányozni fog!❤
2018. augusztus 06. 20:15 #10
moonlightgirl
moonlightgirl
új tag
Hozzászólás: 37
Azonosító: 270453
Továbbra sem tudom elhinni, hogy ennyi volt. Minden kedvenc sorozatom erre a sorsra jut. :cry: Annyi mindent ki lehetett volna még belőle hozni, sokkal jobb volt mint a film.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok