Miután a Freeform június elején bejelentette, hogy nem kap negyedik évadot a Shadowhunters, a rajongók kampányolni kezdtek, de végül a Netflix bejelentette, hogy nem áll szándékukban átvenni a sorozatot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Így búcsúzott Emeraude Toubia a Shadowhunterstől
2018. augusztus 05. 20:02
2018. augusztus 05. 22:41
Ez az egész annyira szívszaggató. Be kell látnom, a legjobban nem a sorozat fog hiányozni, és nem fáj annyira az, hogy véget ér, mint az, hogy ez a család szépen lassan, de feloszlik. Természetesen mindannyian a szereplőgárdából barátok maradnak, és biztos vagyok benne, hogy sokat fogjuk még őket együtt látni, de sohasem lesz ugyanaz. Látni, hogy ennyire szeretik egymást, hogy bármit megtennének a másik boldogságáért a legcsodálatosabb dolog.. és most mind ez.. szertefoszlik. Emeraude, Alberto és Harry szövegén elmorzsoltam nem is pár könnycseppet, amit azonban Katherine írt arról ne is beszéljünk. Fuldokoltam a sírástól, a szívem szakadt meg. Annyira fáj így látni őket. A szomorúságuk az én szomorúságom is. Velük együtt sírok.
Azonban, egyszerűen nem győzök köszönetet mondani nekik. Mindenkinek. Ez a sorozat az egyik legjobb, amit valaha néztem, elmondhatatlanul fog hiányozni. A sok nevetés, sírás, az, hogy annyira izgulok a következő jelenet miatt, hogy majd le tudnám tépni a laptopom képernyőjét a helyéről, mikor vége egy résznek. De a sorozattól eltekintve, a legtöbbet egyértelműen a szereplőgárdának köszönhetek. Fényt hoztak az életembe, annyi boldogságot.. Ők vidítottak fel a rossz napjaimon. Ők voltak a harmadik családom, akikért bármit megadtam volna. Különböző emberek, de mégis csodálatosak. Soha nem fogom elfelejteni:
Katherinet, akinek a pozitivitásától szebbnek látom a világot, akinek a nevetésétől nagyobb kincs nincs ezen a földön.. Dominicot, akiben mintha csak magamat látnám állatmániája miatt, és aki úgy tud szeretni, mint szinte senki.. Emet, aki bájával és hatalmas közvetlenségével örökre a szívembe véste magát.. Albertot, akinek tiszta és fantasztikus lelke sírásra késztet.. Matthewt, akinek nem győzök köszönetet mondani, hogy egy live-ban leírhatatlanul édesen válaszolt nekem, ezzel visszahozva az akkor nem létező életkedvemet.. És nem utolsó sorban Harry angyalom, akire büszkébb nem is lehetnék.
Örökre emlékezni fogok rájuk és erre a csodálatos egy és fél évre, amit velük lehettem. Teljes szívemből fogom szeretni őket továbbra is, egy életre belevésték magukat a szívembe, szóval kimondhatjuk: örökké. És ebben teljesen biztos vagyok. KÖSZÖNÖK MINDENT!! #ShadowhuntersLegacy
És még mindig nem búcsúztam el, nem vagyok rá kész, elég lesz az utolsó percekben.. addig is minden pillanatot élvezni fogok a soriból, könnyeimmel küszködve, lassan darabokra eső, szeretettel és büszkeséggel teli szívvel.
Azonban, egyszerűen nem győzök köszönetet mondani nekik. Mindenkinek. Ez a sorozat az egyik legjobb, amit valaha néztem, elmondhatatlanul fog hiányozni. A sok nevetés, sírás, az, hogy annyira izgulok a következő jelenet miatt, hogy majd le tudnám tépni a laptopom képernyőjét a helyéről, mikor vége egy résznek. De a sorozattól eltekintve, a legtöbbet egyértelműen a szereplőgárdának köszönhetek. Fényt hoztak az életembe, annyi boldogságot.. Ők vidítottak fel a rossz napjaimon. Ők voltak a harmadik családom, akikért bármit megadtam volna. Különböző emberek, de mégis csodálatosak. Soha nem fogom elfelejteni:
Katherinet, akinek a pozitivitásától szebbnek látom a világot, akinek a nevetésétől nagyobb kincs nincs ezen a földön.. Dominicot, akiben mintha csak magamat látnám állatmániája miatt, és aki úgy tud szeretni, mint szinte senki.. Emet, aki bájával és hatalmas közvetlenségével örökre a szívembe véste magát.. Albertot, akinek tiszta és fantasztikus lelke sírásra késztet.. Matthewt, akinek nem győzök köszönetet mondani, hogy egy live-ban leírhatatlanul édesen válaszolt nekem, ezzel visszahozva az akkor nem létező életkedvemet.. És nem utolsó sorban Harry angyalom, akire büszkébb nem is lehetnék.
Örökre emlékezni fogok rájuk és erre a csodálatos egy és fél évre, amit velük lehettem. Teljes szívemből fogom szeretni őket továbbra is, egy életre belevésték magukat a szívembe, szóval kimondhatjuk: örökké. És ebben teljesen biztos vagyok. KÖSZÖNÖK MINDENT!! #ShadowhuntersLegacy
És még mindig nem búcsúztam el, nem vagyok rá kész, elég lesz az utolsó percekben.. addig is minden pillanatot élvezni fogok a soriból, könnyeimmel küszködve, lassan darabokra eső, szeretettel és büszkeséggel teli szívvel.
1 felhasználónak tetszik:
Zsóka11
2018. augusztus 05. 22:54
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Amilyen gyengén indult a sorozat, annyira sokat fejlődött én meg annyira megszerettem, hogy egyik kedvencem lett. A világ, a cselekmény, a képi világ (annyira gyönyörűen van megcsinálva, van valami különleges atmoszférája) na és a szereplők...
Szerintem náluk jobb színészeket nem is tudnék elképzelni a karakterek eljátszásához. Így hogy megnézem a filmben kik játszottak, sírva röhögök, például az Izzy-t, Simont és Magnust játszó színészek nagyon nem illettek a szerepre, és be kell valljam Lily sem, pedig őt szeretem.
Viszont a Shadowhunters szereplők egytől egyig tökéletesek, imádom őket és leginkább azt a köteléket csodálom, ami kialakult köztük.
Lehet itt fikázni jobbra-balra a sorozatot, de rengeteg fejlődésen mentek keresztül mind a színészek, mind maga a sorozat.
Már nagyon várom a véget, hiányozni fognak, remélem még fogom viszontlátni a szereplőket, btw annyira sajnálom, hogy nem sikerült megmenteni.
Szerintem náluk jobb színészeket nem is tudnék elképzelni a karakterek eljátszásához. Így hogy megnézem a filmben kik játszottak, sírva röhögök, például az Izzy-t, Simont és Magnust játszó színészek nagyon nem illettek a szerepre, és be kell valljam Lily sem, pedig őt szeretem.
Viszont a Shadowhunters szereplők egytől egyig tökéletesek, imádom őket és leginkább azt a köteléket csodálom, ami kialakult köztük.
Lehet itt fikázni jobbra-balra a sorozatot, de rengeteg fejlődésen mentek keresztül mind a színészek, mind maga a sorozat.
Már nagyon várom a véget, hiányozni fognak, remélem még fogom viszontlátni a szereplőket, btw annyira sajnálom, hogy nem sikerült megmenteni.
1 felhasználónak tetszik:
moonlightgirl
2018. augusztus 06. 10:22
|
|
Coco St. Claireúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.14. Hozzászólás: 38 Csatolások: 1 Azonosító: 270080 offline
|
Még mindig nem hiszem el, hogy vége.
2018. augusztus 06. 11:58
|
|
TímeeaV.I.P ❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.06. Hozzászólás: 1566 Csatolások: 535 Azonosító: 203278 offline
|
Ez nem lehet igaz... Annyi sorozatot tovább húznak, nem érdekel senkit sem, hogy dögunalom. Erre itt van pl. a Shadowhunters. Őszintén, nem tudom, hogy volt-e olyan pillanat, mikor untam... Nem hiszem el, hogy ilyen gyorsan vége lett... Imádtam ezt a sorozatot. Nagyon örültem, mikor rátaláltam, és rögtön az egyik kedvenc sorozatommá vált... A szereplők pedig... Szerintem nincs még egy olyan sorozat, ahol ennyire bírnám magukat a karaktereket, és az őket eljátszó színészeket...
2018. augusztus 06. 18:04
Hihetetlen, hogy nem sikerült megmenteni. Hiányozni fog!❤
2018. augusztus 06. 20:15
|
|
moonlightgirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.07.30. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 270453 offline
|
Továbbra sem tudom elhinni, hogy ennyi volt. Minden kedvenc sorozatom erre a sorsra jut. :cry: Annyi mindent ki lehetett volna még belőle hozni, sokkal jobb volt mint a film.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.