Nicki Minaj májusban jelentette be, hogy Queen címen érkezik negyedik stúdióalbuma június 15-én, melyet később augusztus 10-ére, most pedig augusztus 17-ére módosított.
A teljes cikkhez kattints ide!
Egymással versenyzik majd Ariana Grande és Nicki Minaj?
2018. augusztus 02. 20:56
Nem értem, minek 2 videóklip a Bed-hez, mivel nem a legsikeresebb dal... Ennek ellenére várom a Queen-t, kíváncsi vagyok Nicki új dalaira.
2018. augusztus 02. 21:20
Nem értem,hogy ezen miért kell annyira felháborodni pár embernek...
Nagyon-nagyooon várom már a Bed második videóklipjét
<3
Kíváncsi vagyok mind2 albumra,főleg a Sweetener-re *-*<333
Nagyon-nagyooon várom már a Bed második videóklipjét
Kíváncsi vagyok mind2 albumra,főleg a Sweetener-re *-*<333
2018. augusztus 02. 21:27
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4450 Csatolások: 138321 Azonosító: 155975 offline
|
Annyit nevettem a két tábor veszekedésén, hogy melyik album lesz #1
Nem tudom manapság miért ez a lényeg, örüljenek, hogy ezen a csodás napon két nagyszerű albumot is fogunk kapni.
2018. augusztus 02. 22:40
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Hm...mindkettejük munkásságát szeretem,de szerintem a Sweetener nagyobb sikereket fog elérni,hiszen sokkal populárisabb, nagyobb rá az érdekeltség.
Lehet,hogy majd Nicki albumába is belehallgatok, bár az elmúlt időben nem tetszettek a számai(pld a FeFe borzalmas, de saját vélemény).
De várom augusztus 17ét:D
Lehet,hogy majd Nicki albumába is belehallgatok, bár az elmúlt időben nem tetszettek a számai(pld a FeFe borzalmas, de saját vélemény).
De várom augusztus 17ét:D
2018. augusztus 03. 07:16
Ha már annyit tologatta, igazán csúszhatot volna aug. 24-ig.
2018. augusztus 03. 08:25
Valóban érdekes az egybeesés, de ha ők ebből nem csinálnak ügyet, akkor másnak sem kellene.
2018. augusztus 03. 19:14
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Ariana albumára nagyon kíváncsi vagyok, szerintem az emberek többségét is az érdekli jobban.
Nicki kislemezei a Chun-Lin kívül nem tetszettek, unalmasak és az az igazság, hogyha ez az album nem sikerül valami kiemelkedően jóra Cardi simán átveszi a helyét. ha már nem tette meg eddig.
Nicki kislemezei a Chun-Lin kívül nem tetszettek, unalmasak és az az igazság, hogyha ez az album nem sikerül valami kiemelkedően jóra Cardi simán átveszi a helyét. ha már nem tette meg eddig.
2018. augusztus 04. 10:16
Idézet (riri17 @ 2018.08.03. 19:14)
Ariana albumára nagyon kíváncsi vagyok, szerintem az emberek többségét is az érdekli jobban.
Már megtette. >,< A Bodak Yellow-al.
2018. augusztus 04. 17:27
|
|
ForeverŁovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 7 Azonosító: 212649 offline
|
Ez már szánalmas és vicces
2018. augusztus 23. 08:46
|
Sarha H.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.25. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 266404 offline
|
ArteeBlanc
Cardi B nem vett át semmit és nem is fog. Egy dolog h van 2 jö száma. De a másik dolog ahogy a hírneve miatt viselkedik. Paraszt. Mint aki most mászott elő valahonnan és először van emberek között. Mit csinákt a VMN-n is. Mindenki nézett h ebbe meg mi a f*sz ütött.
Cardi B nem vett át semmit és nem is fog. Egy dolog h van 2 jö száma. De a másik dolog ahogy a hírneve miatt viselkedik. Paraszt. Mint aki most mászott elő valahonnan és először van emberek között. Mit csinákt a VMN-n is. Mindenki nézett h ebbe meg mi a f*sz ütött.
2018. augusztus 23. 09:07
Idézet (Sarha H. @ 2018.08.23. 08:46)
ArteeBlanc
Mindenkinek lehet véleménye. ^^
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: