Nicki Minaj májusban jelentette be, hogy Queen címen érkezik negyedik stúdióalbuma június 15-én, melyet később augusztus 10-ére, most pedig augusztus 17-ére módosított.
A teljes cikkhez kattints ide!
Egymással versenyzik majd Ariana Grande és Nicki Minaj?
2018. augusztus 02. 20:56
Nem értem, minek 2 videóklip a Bed-hez, mivel nem a legsikeresebb dal... Ennek ellenére várom a Queen-t, kíváncsi vagyok Nicki új dalaira.
2018. augusztus 02. 21:20
Nem értem,hogy ezen miért kell annyira felháborodni pár embernek...
Nagyon-nagyooon várom már a Bed második videóklipjét
<3
Kíváncsi vagyok mind2 albumra,főleg a Sweetener-re *-*<333
Nagyon-nagyooon várom már a Bed második videóklipjét
Kíváncsi vagyok mind2 albumra,főleg a Sweetener-re *-*<333
2018. augusztus 02. 21:27
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4450 Csatolások: 137610 Azonosító: 155975 offline
|
Annyit nevettem a két tábor veszekedésén, hogy melyik album lesz #1
Nem tudom manapság miért ez a lényeg, örüljenek, hogy ezen a csodás napon két nagyszerű albumot is fogunk kapni.
2018. augusztus 02. 22:40
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Hm...mindkettejük munkásságát szeretem,de szerintem a Sweetener nagyobb sikereket fog elérni,hiszen sokkal populárisabb, nagyobb rá az érdekeltség.
Lehet,hogy majd Nicki albumába is belehallgatok, bár az elmúlt időben nem tetszettek a számai(pld a FeFe borzalmas, de saját vélemény).
De várom augusztus 17ét:D
Lehet,hogy majd Nicki albumába is belehallgatok, bár az elmúlt időben nem tetszettek a számai(pld a FeFe borzalmas, de saját vélemény).
De várom augusztus 17ét:D
2018. augusztus 03. 07:16
Ha már annyit tologatta, igazán csúszhatot volna aug. 24-ig.
2018. augusztus 03. 08:25
Valóban érdekes az egybeesés, de ha ők ebből nem csinálnak ügyet, akkor másnak sem kellene.
2018. augusztus 03. 19:14
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Ariana albumára nagyon kíváncsi vagyok, szerintem az emberek többségét is az érdekli jobban.
Nicki kislemezei a Chun-Lin kívül nem tetszettek, unalmasak és az az igazság, hogyha ez az album nem sikerül valami kiemelkedően jóra Cardi simán átveszi a helyét. ha már nem tette meg eddig.
Nicki kislemezei a Chun-Lin kívül nem tetszettek, unalmasak és az az igazság, hogyha ez az album nem sikerül valami kiemelkedően jóra Cardi simán átveszi a helyét. ha már nem tette meg eddig.
2018. augusztus 04. 10:16
Idézet (riri17 @ 2018.08.03. 19:14)
Ariana albumára nagyon kíváncsi vagyok, szerintem az emberek többségét is az érdekli jobban.
Már megtette. >,< A Bodak Yellow-al.
2018. augusztus 04. 17:27
|
|
ForeverŁovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 7 Azonosító: 212649 offline
|
Ez már szánalmas és vicces
2018. augusztus 23. 08:46
|
Sarha H.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.25. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 266404 offline
|
ArteeBlanc
Cardi B nem vett át semmit és nem is fog. Egy dolog h van 2 jö száma. De a másik dolog ahogy a hírneve miatt viselkedik. Paraszt. Mint aki most mászott elő valahonnan és először van emberek között. Mit csinákt a VMN-n is. Mindenki nézett h ebbe meg mi a f*sz ütött.
Cardi B nem vett át semmit és nem is fog. Egy dolog h van 2 jö száma. De a másik dolog ahogy a hírneve miatt viselkedik. Paraszt. Mint aki most mászott elő valahonnan és először van emberek között. Mit csinákt a VMN-n is. Mindenki nézett h ebbe meg mi a f*sz ütött.
2018. augusztus 23. 09:07
Idézet (Sarha H. @ 2018.08.23. 08:46)
ArteeBlanc
Mindenkinek lehet véleménye. ^^
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: