Véget ért Millie Bobby Brown és Jacob Sartorius kapcsolata
2018. augusztus 02. 00:20
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Wow ezek a kommentek.. Ennyi lenne az elkeseredett ember akinek az okoz örömet, hogy gyerekeken gúnyolódhat?
2018. augusztus 02. 01:34
|
|
mikaelahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 257820 offline
|
najo itt látom még senki nem volt 14 évesen szerelmes. attól h nektek akkor nem jött össze másnak még lehetett kapcsolata. szerintem akkor is egesz sokáig együtt voltak, főleg a korukhoz képest. ráadásul nem tolták a kepunkbe a kapcsolatukat, szerintem tök normális kezelték ezt az egészet. sok celeb 20-25 évesen gyerekesebb. egyikert sem rajongok igazán de nemertem ezt a hate aradatot
2018. augusztus 02. 15:41
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Nem értem a gyűlölködő kommenteket. És, ha fiatalok? Akkor még nem lehetett nekik kapcsolatuk vagy mi a sz*r? xd
2018. augusztus 02. 20:09
És még mennyi szakításon lesznek majd túl az életben..
2018. augusztus 07. 22:41
( Amúgy elnézve Sartorius képét, tényleg hasonlít rá Zach Herron egy kicsit, csak annyi a különbség, hogy Zachy cukibb
)
Na de viccet félretéve. Nagy ügy, szakítottak, sok szakításon túl fognak még esni a közeljövőben. De attól még én nem követném ki egy volt barátomat, akivel jóban maradtunk... De ők tudják
Na de viccet félretéve. Nagy ügy, szakítottak, sok szakításon túl fognak még esni a közeljövőben. De attól még én nem követném ki egy volt barátomat, akivel jóban maradtunk... De ők tudják
2018. augusztus 10. 14:11
Gondoltam, hogy nem tart sokáig, ilyen korban azért még ritka a hosszú távú kapcsolat.
2018. augusztus 24. 11:16
jóban váltak el, de akkor miért követték ki egymást?
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: