Tavaly bejárta a sajtót, hogy a világ egyik legismertebb története a filmvászon után a tévéképernyőket is meghódítja. Tegnap napvilágot látott a forgatókönyvírók kiléte.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Payne-McKay páros leszerződött a Gyűrűk Ura sorozathoz
2018. július 29. 16:52
Nagyon kíváncsi vagyok, hogyan fogják újra feldolgozni a történetet. Nekem a trilógia örök kedvenc marad, és nehéz lesz elszakadni a színészektől, és újakat látni a karakterek helyén. Azért remélem, hogy nem lesz bukás, pár jelenetet és kihagyott karaktert igazán vissza lehetne csempészni, mint pl. Aranymag vagy Glorfindel.♡
2018. július 29. 17:32
|
Mrs. Doctor Strangeúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 18.07.29. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 270448 offline
|
Nem tudom, de nekem a Hobbit trilógia jobban tetszik mint a Gyűrűk ura. Hogy most Martin és Benedict miatt e vagy amúgy is... Nem tudnám megmondani.
2018. július 29. 21:27
Nekem viszont A Gyűrűk Ura filmek jobban bejöttek, mint A Hobbit mozik. A könyvekből viszont A Hobbit tetszett jobban. Nem vagyunk egyformák, de már nagyon várom ezt a sorozatot. KIRÁLY LESZ!
Ez jobb lesz, mint a Trónok harca! : Érzem!
2018. július 30. 09:48
Hát erre kíváncsi vagyok. A Gyűrűk Ura az egyik kedvenc trilógiám, a Középfölde egyszerűen csodálatos hely! Ha ebből sorozat lesz én biztosan fogom nézni, jó lesz újra visszatérni a régi helyekre. ^^
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: