Nehezen fogod elhinni, kik Charlie új angyalai
2018. július 30. 19:34
|
|
Coco St. Claireúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.14. Hozzászólás: 38 Csatolások: 1 Azonosító: 270080 offline
|
Muszáj mindent rebootolni? Szerintem nem a szereplőkön múlt, hogy a Full Throttle után a franchise kihalt.
2018. augusztus 01. 16:02
|
|
Bree99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.18. Hozzászólás: 123 Csatolások: 3 Azonosító: 251699 offline
|
Kristen? Jézusom.
Nevetséges. Az Alkonyatban is csak a száját tátotta, meg mint kb minden filmjében. XD
Sajnáltam, hogy nem Emily Browning játszotta az Alkonyatban Bellát, mivel a könyv írója eredetileg neki adta a szerepet, csak sajnos nem tudta elvállalni...
Ezt A VERZIÓT NEM NÉZEM MEG... Nekem az a bejövős amiben Cameron, Lucy és Drew játszanak...
Sajnáltam, hogy nem Emily Browning játszotta az Alkonyatban Bellát, mivel a könyv írója eredetileg neki adta a szerepet, csak sajnos nem tudta elvállalni...
Ezt A VERZIÓT NEM NÉZEM MEG... Nekem az a bejövős amiben Cameron, Lucy és Drew játszanak...
2018. augusztus 04. 02:12
Amikor megláttam Ellát, nagyjából tátva maradt a szám, hihetetlenül gyönyörű
Az anyukája műsorát régen gyakran néztem, jó kajákat csinál
2018. augusztus 04. 17:26
|
|
ForeverŁovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 7 Azonosító: 212649 offline
|
Klau18 Egyetértek
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: