Barát az ilyen? Meghökkentő dolgot kért Demi barátnője a mentősöktől, majd magára hagyta
2018. július 30. 15:54
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Demi igazán használhatná néha az eszét, basszus felnőtt nő, nem kis tizenéves. ha már korábban is problémák voltak ezel a csajjal és ezzel a baráti körrel, akkor inkább szakította volna meg velük a kapcsolatot. tudom, könnyen beszélek, de az a baj, hogy nekem is voltak ilyen fos "barátaim".
2018. július 30. 23:53
csak úgy otthagyták? úristen... az ilyennel még miért barátkozik?
2018. július 31. 11:41
|
|
Daniel Richterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.22. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 269705 offline
|
Jobb, ha nem fejtem ki hosszan, hogy mit gondolok, mert olyat találnék mondani, amitől talán repülnék a közösségből. Aki egyszer rákap az alkoholra, az nem tud leszokni, szerény véleményem szerint. Mind a kettőnek csak gratulálni tudok, az egyiknek azért, mert hagyta magát rábeszélni, a másiknak azért, mert ott hagyta. Többet nem is szólnék, álljanak a fejük tetejére.
2018. augusztus 01. 15:35
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Bármiről le lehet szokni. Nem mindig könnyű, de meg lehet oldani. Én ugyan csak a cigiről szoktam le évekkel ezelőtt, de rokonom meg az alkoholról, és azóta is megvan anélkül. Szörnyű, hogy ez történt, hisz sokkal rosszabbul is járhatott volna. Szerencsére él, úgyhogy maradjunk is ebben.
A cserbenhagyás nagyon gáz, barátok esetén meg főleg. De ha nagyon kellene, a rendőrök úgyis elkapnák az elkövetőket, hisz tudják kikről van szó.
A cserbenhagyás nagyon gáz, barátok esetén meg főleg. De ha nagyon kellene, a rendőrök úgyis elkapnák az elkövetőket, hisz tudják kikről van szó.
2018. augusztus 01. 18:42
|
|
LenieJúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.18. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 270132 offline
|
Nem vagyok az utálkozás híve , de most komolyan ! Ha felhajtás lesz , akkor lesz ( ami van is ) , de az nem is fontos hogy a barátnője eszméletlenül fekszik a szobában ? Dühítő , nem tudok mást mondani !
2018. augusztus 03. 13:51
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
Sok a patkány
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: