A High School Musical filmtrilógia által ismertté vált színész-, illetve énekesnő 9 évvel ezelőtt adta ki legutóbbi stúdióalbumát, melynek idén jelenik meg a hosszú évek óta várt folytatása.
A teljes cikkhez kattints ide!
Visszatér a zenei pályára Ashley Tisdale
2018. július 29. 14:33
|
|
allisonhale.queen of ravka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.22. Hozzászólás: 2695 Csatolások: 20700 Azonosító: 267416 offline
|
Én egyszerűen imádom Ashley-t meg a zenéjét is, szóval kimondhatatlanul örülök a visszatérésének.
Nagyon kíváncsi vagyok az új dalokra, alig várom, hogy hallhassam őket.
Nagyon kíváncsi vagyok az új dalokra, alig várom, hogy hallhassam őket.
2018. július 29. 15:46
|
|
CsacskaCsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.08. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 265323 offline
|
Imádom ashley ticshladet!! Főleg mint embert. Mint nőt!!!!
2018. július 29. 15:48
|
|
JustACatLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.21. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 269899 offline
|
Gyerekkoromban nagyon szerettem a dalait, most megyek és meg is hallgatok párat. Kíváncsi vagyok milyen album lesz, remélem jó lesz a fogadtatása és sikerül vele rivardafénybe kerülnie, mert szerintem megérdemelné. Jelenleg nincsenek igazán jó pop dalok, mindenhol ezek a fura, egyforma ritmusú és dallamú rap dalok vannak sztárolva, amiktől én a falra mászok. Nem akarok senkit bántani, de nem értem hogyan lehetnek ennyire népszerűek ezek a hallgathatatlan, minden kreativitást hiányoló dalnak nevezett felvételek.
2018. július 29. 16:18
|
|
zuraiklaudiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.07.28. Hozzászólás: 71 Csatolások: 3 Azonosító: 270444 offline
|
Én imádom, mint színészt, mint előadót. Hajrá Ashley!
2018. július 29. 17:41
|
Mrs. Doctor Strangeúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 18.07.29. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 270448 offline
|
Kíváncsi leszek. Szimpatikus a csaj.
2018. július 29. 20:26
|
|
Hyerin-ahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 259651 offline
|
Úúúúúh b*szki, na ezt nagyon várom. A mi nap elővettem a régi mp4 lejátszómat, amit vagy kb. sztem 10 éve használtam. Ashley albumai fent voltak még. Bele is hallgattam, és pont arra gondoltam milyen jó lenne, ha visszatérne, erre most ez a hír!!! Nagyon örülök és várom már nagyon. Imádom a hangját, olyan más.
2018. július 29. 20:33
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Uh imádom ezt a nőt és szerintem nagyon tehetséges, so jól teszi, mert alig hallani róla valamit, néha megnézem a feldolgozásos videóit a YT-on. Nagyon kíváncsi vagyok az új albumra btw
2018. július 29. 21:35
Ashley Tisdale - He Said She Said (Video) > https://youtu.be/4sTHw7HEfHo
Olyan jó csaj ez az Ashley!
Szuper alakja van és csodás arca! Ez volt az egyik kedvenc dalom tőle!
Tehetséges, az egyik kedvenc énekesnőm!
Olyan jó csaj ez az Ashley!
2018. július 29. 23:13
Ez most nagyon feldobott, imádom a régi albumait, már rengetegszer meghallgattam őket. Kíváncsi vagyok rá, milyen dalokat hozott össze az elmúlt négy év alatt.
2018. július 30. 13:28
|
|
moonlightgirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.07.30. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 270453 offline
|
Tisztán emlékszem, hogy amikor kijött a He Said She Said rongyosra hallgattam és pár feldolgozása is nagyon bejött.
Kíváncsian várom mivel rukkol elő.
2018. július 31. 19:42
Na végre alig várom..
Szeretem minden zenéjét és filmjét..
Szeretem minden zenéjét és filmjét..
2018. augusztus 04. 17:28
|
|
ForeverŁovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 7 Azonosító: 212649 offline
|
Ennek viszonr örülök
<3
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: