A hatvanas évek francia Marilyn Monroe-ja még dédnagymama korú hölgyként is elképesztően fest.
A teljes cikkhez kattints ide!
Évek óta először merészkedett a nyilvánosság elé: friss fotók a 83 éves Brigitte Bardotról
2018. július 29. 14:22
|
|
DarkHipstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.26. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 235012 offline
|
Hölgyeim, uraim, és egyéb életformák, íme egy igazi nő!
2018. július 29. 15:54
|
|
CsacskaCsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.08. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 265323 offline
|
Darkhipster!
Már bocsika, de én is igazi nő vagyok már bocsika
Már bocsika, de én is igazi nő vagyok már bocsika
2018. július 30. 00:08
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Mind szép és jó, amit tesz. De nekem azért olvasás közben felmerült: miért kábítópisztolyoznak be állatokat, ha a sorsuk amúgyis meg van írva már a születésüktől fogva? Az az állat mindenhogyan elpusztul, kábítópisztoly ide vagy oda.
Az állatvédők és a vegák meg hiába fognak küzdeni a vágóhidak (és az ott történő olykor kegyetlen bánásmód) ellen, az emberek nagy része fogyaszt húst. Igény van rá, és amíg igény van rá, az ott dolgozókat és nagyrészt a fogyasztókat sem érdekli, hogy az állat hogyan, és miképp hal meg. Csak legyen a vágóhídnak profitja belőle, a fogyasztónak meg étel a tányérján.
De ez csak az én véleményem.
Az állatvédők és a vegák meg hiába fognak küzdeni a vágóhidak (és az ott történő olykor kegyetlen bánásmód) ellen, az emberek nagy része fogyaszt húst. Igény van rá, és amíg igény van rá, az ott dolgozókat és nagyrészt a fogyasztókat sem érdekli, hogy az állat hogyan, és miképp hal meg. Csak legyen a vágóhídnak profitja belőle, a fogyasztónak meg étel a tányérján.
De ez csak az én véleményem.
2018. július 30. 11:05
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Csinos, de pont korához illő, igazi nő. Azért szeretnék 83 így, vagy legalábbis valahogyan kinézni...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: