A trónörökös és felesége sok változást hozott a királyi család életébe, viszont sokszor kellemetlenül sül el, amikor nem tartják be maximálisan a szabályokat. Legutóbb június elején számoltunk be Nektek arról, hogy Meghan Markle, sussexi hercegné a királynő születésnapi ünnepségén illetlenül jelent meg, hiszen egy olyan kosztümruhában jelent meg, amely hangsúlyozta a válla vonalát és mellkasát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Meghan és Harry újabb szabályt szegett meg
2018. július 29. 12:57
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Na ne már!!!
Nem hiszem el,hogy még mindig itt tart a világ! Inkább örülnének annak,hogy nem fapofák, hanem vannak érzéseik, és igenis merik vállalni,hogy boldogak.
Egyáltalán nem vagyok egy szabályfelrúgó típus, de sok mindenen kéne már modernesíteni.
Nem hiszem el,hogy még mindig itt tart a világ! Inkább örülnének annak,hogy nem fapofák, hanem vannak érzéseik, és igenis merik vállalni,hogy boldogak.
Egyáltalán nem vagyok egy szabályfelrúgó típus, de sok mindenen kéne már modernesíteni.
2018. július 29. 13:08
|
|
zuraiklaudiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.07.28. Hozzászólás: 71 Csatolások: 3 Azonosító: 270444 offline
|
Szerintem nagyon aranyosak együtt!
de tényleg felháborító, hogy nem mutathatják ki az érzéseiket
2018. július 29. 13:12
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Ebben a témában nem igazán tudom, hogy merre is dőljek..egyrészről azt gondolom, hogy azok a szabályok már jó pár éve is elavultnak tűntek, amit ráerőltetnek egy emberre. Senki sem születik egy karóval a seggében, és ahogy bekerül a királyi atmoszférába,onnantól az eddigi személyét kb a csatornában találja majd meg, mert lehúzzák a retyón.
Másrészről viszont fontosnak tartom azt is, hogy ne dobjunk el minden régi szokást, szabályt. Jelenleg már olyan irányba halad a világ, ahol a szabályokat kérdezés nélkül megszegik. Valószínűleg felül kellene vizsgálni, hogy mi az, ami boszorkányégetést von maga után és mi az ami még az épeszűség határain belül van.
Másrészről viszont fontosnak tartom azt is, hogy ne dobjunk el minden régi szokást, szabályt. Jelenleg már olyan irányba halad a világ, ahol a szabályokat kérdezés nélkül megszegik. Valószínűleg felül kellene vizsgálni, hogy mi az, ami boszorkányégetést von maga után és mi az ami még az épeszűség határain belül van.
2018. július 29. 13:46
|
|
DirtyDiana1990visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.27. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 221894 offline
|
Oh, ugyan. Ezek ketten odáig vannak egymásért, süt róluk a szerelem, mi rossz van abban, ha olykor a nyilvánosság előtt is kimutatják?
2018. július 29. 14:50
|
|
kíváncsi-fáncsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 180904 offline
|
Nézzétek meg a videót is erről a jelenetről, az egész egyetlen pillanat volt, és egyáltalán nem volt kínos. A fotókon sokkal inkább annak tűnhet!
Ráadásul kezdenek nagyon unalmasak és idegesítőek lenni azok a cikkek amelyek azt taglalják hogy-smint szegte meg Meghan már megint a szabályokat. Valószínű körül van véve egy rakás emberrel aki a szabályok szerint öltözteti fel, sminkeli ki.... szóval ha valamit nem úgy csinálnak, mint ahogy azt az állítólagos szabály megkövetelné, az azt jelenti hogy meg van neki/nekik engedve!!
Ráadásul kezdenek nagyon unalmasak és idegesítőek lenni azok a cikkek amelyek azt taglalják hogy-smint szegte meg Meghan már megint a szabályokat. Valószínű körül van véve egy rakás emberrel aki a szabályok szerint öltözteti fel, sminkeli ki.... szóval ha valamit nem úgy csinálnak, mint ahogy azt az állítólagos szabály megkövetelné, az azt jelenti hogy meg van neki/nekik engedve!!
2018. július 29. 15:48
|
|
CsacskaCsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.08. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 265323 offline
|
Juj. Remélem nem rúgják ki őket a királyságból :'( hajrá Megan! Puszillak!!!!!
2018. július 29. 16:43
|
|
SellyFan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.08. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 257855 offline
|
CsacskaCsajszi ezt ugye te sem gondoltad komolyan??
2018. július 29. 17:14
|
|
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline
|
Szerintem jelenleg Meghan minden mozzanatát rossznak látják és lehúzzák. Amibe lehet bele kötnek.
2018. július 29. 17:46
|
Mrs. Doctor Strangeúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 18.07.29. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 270448 offline
|
Magától vállalta hogy hercegné lesz, akkor vállalja a szabályok betartást is!! Egyébként szerintem ez aranyos "baki" volt
2018. július 29. 19:39
Azért ez az eset megint csak fel lett fújva. Nem kell ennek ekkora feneket keríteni. Kifejezetten aranyos "baki" volt, kicsit sem kellemetlen.
2018. július 29. 22:32
Idézet (CsacskaCsajszi @ 2018.07.29. 15:48)
Juj. Remélem nem rúgják ki őket a királyságból :'( hajrá Megan! Puszillak!!!!!
Nézegettem a kommenteidet és őszintén nem tudom eldönteni, hogy te tényleg ilyen retardált vagy, vagy csak megjátszod magad.
2018. július 29. 23:54
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Idézet (Hell_Girl @ 2018.07.29. 22:32)
Nézegettem a kommenteidet és őszintén nem tudom eldönteni, hogy te tényleg ilyen retardált vagy, vagy csak megjátszod magad.
true af
2018. július 30. 00:36
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Idézet (Hell_Girl @ 2018.07.29. 22:32)
Csak egy troll, bár annak is béna.
2018. július 30. 13:25
Hát nem hiszem, hogy ettől kirúgnák őket a királyságból .
2018. július 30. 14:29
|
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline
|
Csak nekem tűnt fel, hogy trónörökösként emlegetik Harry-t? Kicsit nagyon sok tragédiának kéne történnie a családjában ahhoz, hogy ő az legyen...
2018. augusztus 04. 17:37
|
|
ForeverŁovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 7 Azonosító: 212649 offline
|
Szánalmas ez már.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: